Nokia6111 vs SE550i, ista cena

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Ma nisam bre sumnjičav, sve vam verujem (h v a l a :wink: ) nego ova Nokia bolesno dobro izgleda, da je samo neko rekao da je i iznutra O.K, eto mene sutra u radnji, ali nije tako... Pa meni je kvalitet zvuka najbitnija sporedna stvar na telefonu. Za SE znam da je strava ali za Nokiu ne jer smo još uvek pod torturom tih groznih slusalica, i opet, problem je što nema korisnika 6111 tako da udara samo jedna strana (vlasnici ili poštovaoci 550i), zato mislim da sam promašio temu. Muka mi je više od menjanja telefona, hoću da mi ovaj novi opstane bar godinu dana, u svakom slučaju, hvala i pozdrav.

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

:dry: E evo još samo Posthum, odjava, jahao sam na još nekim forumima, ta nokia 6111 (ma koliko je ja sanjao) je stvarno krš, lom totalni. Poslušaću lepo pametnije (hvala evribadi) i kupujem 550i, šmrc, zašto zašto zašto Nokio??? :smutny:

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

eto vidis ...ovakva razocarenja mogu dovesti do viska sive tecnosti u malom mozgu pa se vesanje na ovom forumu ne preporucuje ukoliko nemate JAKE zivce :lol: :D
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

Hmmmmmm, da, Danijele. Nego, evo, ovo stvarno mislim, NAJgore je biti SKEPTIK u životu, a ja sam baš (bio) to. Na sreću, poslušao sam glas vas pametnijih i iskusnijih (hvala, hvala, 100%) i danas kupio 550i. Vrlo sam hepi jer je zvuk :) :) :) . Malo je gabaritan ali zato odlično leži u ruci :) . Jedino ova obrtna tastatura, no way with 1 hand, ali navićiću se. Sve ostalo - svaka čast. (razumite me, ja sam K700i :x platio 300 i kusur evra kad se pojavio, i posle par nedelja prodao za (jedva) 200, jer mi je bio baš poor. Ovo je nešto drugo. :wink:

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od fain2daniel »

eto vidis da se isplatilo :wink: ali sad se postavlja pitanje dali bi bio isto toliko zadovoljan ako ne cak i vise da si uzeo 6111???!!! 8)

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

Pa nemam pojma, mislim kod Nokie me uvek oduševljavala ta jednostavnost i - prostodušnost, imam ja milion već sad primedbi na 550i (e, ne možeš da izbrišeš igrice, mislim...) ali zvuk je definitivno pobedio (ili je pobedio padajući softver na 6111, užassss). :wink: Ne, ovo je stvarno dom.zadatak za Nokiu, bar po ceni.

mandza
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 00:23

Post od mandza »

da ne otvaram novu temu........posto sam i ja zagrejan za W550i..jedino se malo dvoumim da li njega ili k750i...cak sam razmatrao i v3x...ali izgleda da je W550i bez premca po komentarima koje sam uspeo da vidim ...pa ako neko moze da mi pomogne....
Hvala.............

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od fain2daniel »

ako te muzika tj kvalitet iste najvise brine onda je w550 za tebe ali ni k750 nije za bacanje bas zbog low price i kvalitetne kamere a isto ima dobar player :wink:

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

e ovako ja bi otpisao v3x , iz jednostavnog razloga jer je k750i po meni bolji od njega , e onda ostaje w550i i k750i , ja da sam na tvom mjestu prije bih uzeo k750i , jer jedino sto ide na stranu w550i su stereo zvucnici , dok ostale stvari idu na stranu k750i.
dok ukoliko ti nije bitna kamera , onda uzmi w550i 8) :wink: :D

mandza
Novajlija
Novajlija

Post od mandza »

super ste mi pomogli sa odgovorima..samo sto mene isto privlaci je i dizajn a k750 mi je nekako obican...jeste da su mu performanse munja..al zato tu mi vise igra v3x ..e sad jedini w550i nisam drzao u ruci tako da ne znam kakav je bas on...jer uvek sam vise voleo telefone na preklop tako..a sto se njih tice vidim do 220 i nije neki izbor...sad vidim i ovi slajderi nisu losi kao sto je vlada napomenuo prethodnu nokiu 6111....sta mi tu jos moze da igra a da nije monoblok..do 220 i da nije samsung....odmah u startu se izvinjavam svim korisnicima ovog modela ali nekako sam skeptican po tom pitanju.........
Hvala.........

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

Samsung vole samo žene (izvinjavam se, ali je to tako, no bad feelings, i treba :wink: :wink: :wink: ).
Monoblok, jako dosadno, klasično izgleda, i svi ti dugmići, uf.. :uhuh:
E sad, tokom dugotrajnog korišćenja, i meditiranja, i filozofiranja, ostaje mi u glavi samo:
preklop: dobar za javljanje (samo otvoriš), ekran je (i tastatura) u zaštiti, ali opet kad bilo šta koristiš, moraš da otvaraš, pa 2 ekrana, šta će mi?
Ostaje -
slajder - najgotivnije rešenje za sve!!! (samo ako je dobro odradjen) :D
Za mandza, ako te nešto konkr.zanima o 550i, pitaj, ne znam još sve ali učim, sve sam bolji.

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Del Boy »

pa kao sto si i sam rekao do 220 , da nije monobolok i da nije samsung i nije neki izbor , ja koliko vidim jedini dobri telefoni koji zadovoljavaju tvoj kriterij su v3x i w550i , .
u ovom slucaju meni je bolji v3x , UMTS , 2. kamera (skoro pa neupotrebljivo , ali i to ce nekada moci da se koristi) , bolji displej , bolja kamera , prosiriva memorija , jeftiniji je za 10e ( jos malo dodas kesha i kupis mem. karticu :wink: )
dok na stranu w550i idu stereo zvucnici i vise ugradjene memorije , ali je zato neprosiriva
ja glasam za v3x 8) :wink: :D

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

Pa sve zavisi ko šta voli.
Motorola ima (i imala) haos haos ekrane, kapa dole.
(UMTS, 2 kamere, whats for???)
E sad, neko ko razmišlja o kupovini 550i MORA da ima neke veće sklonosti ka reprodukciji muzike, inače zalud ga šmeka, greši, greši silno. (pazi, NE znam kakav je zvuk na v3x, uz to ima i prošir.memoriju, ok, ali nešto sam naučio da baš i ne verujem tim fensi telefonima po tom pitanju).
:) :) :)

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Del Boy »

sto se tice ekrana na v3x , on je odlican i kada stavis pored njega npr. moju 6680 , za koju ja smatram da ima dobar ekran , na v3x izgleda mnogo bolje.
sto se tice UMTS-a i 2. kamere , i ja sam naglasio da je sada skoro pa neupotrebjivo , ali ce biti nekada.
a slazem se sa time sto si rekao da "neko ko razmišlja o kupovini 550i MORA da ima neke veće sklonosti ka reprodukciji muzike" , a ako ne , onda mislim da je v3x odlican izbor , s obzirom na uslove koje je postavio mandza, , a ukoliko bi presli preko tih uslova , onda bi se mogao naci bolji telefon za te pare . 8) :wink: :D

mandza
Novajlija
Novajlija

Post od mandza »

Drugari.......hvala vam puno na pomoci...uzeo sam motorolu V3X i prezadovoljan sam...kvalitet muzike super..ekran i ostaloda ne pricam a kao sto ste i sami rekli po pitanju se550i ne bi se toliko cimao oko reprodukcije muzike tako da mislim da nisam pogresio....
Hvala

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

:wink: :wink: :wink: Nema na čemu, plati piće kad se sretnemo he-he. Pa ne, i meni je ovaj 550i malo bucmast ali m u z i k a je pobedila, thats for he's made for. :wink:

Odgovori