LED ili LCD televizor
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
- iKe
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
- :: S6 edge
- :: Nexus 7 2013
Re: LED ili LCD televizor
Da magic je odličan, ali je dobro da imaš i na telefonu, ne kvariš dugmiće. Kako ti se čini TV? Je l' si probao 3D?
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
@Ike, samsung LED UE 42-F5300... wifi ready je... spojim ga na ruter i to je to,a? plus taj program na telefonu ''flipps''?! je l mora da bude android ili... 

- iKe
- Mobil manijak
luca, wi fi ready znači da nema ugrađen wi fi. Samo ima pripremu. Onda moraš da kupiš adapter. Ovaj program je za android, ne znam kako je na drugim platformama. Youtube n.pr. iz same aplikacije ima mogućnost pustanja klipova.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
To iKe, ubi ga u pojam, njegov iphone i ios
Da je kupio G2 i to u beloj boji ovih problema ne bi imao 

uzeo sam taj TV i uzecu neki tablet samsung tab 3 ili S3... mogu da kupim taj adapter ili da spojim TV na kucni ruter kablom i imacu sve,a?
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
iKe, odlican je radi ko zmaj. Jedino me i dalje zeza wired konekcija, nije mi jasno kako sa istim paramtrima nece da radi.
Konkretno za wireless ip je 192.168.1.6, dns i gateway 192.168.1.1
za wired stavim ip 192.168.1.7 dns i gatewy ostavim isto, i on kaze da je konektovan na gateway, ali ne i na dns i Internet. Sa wireless konekcijom, to sve radi savrseno.
Konkretno za wireless ip je 192.168.1.6, dns i gateway 192.168.1.1
za wired stavim ip 192.168.1.7 dns i gatewy ostavim isto, i on kaze da je konektovan na gateway, ali ne i na dns i Internet. Sa wireless konekcijom, to sve radi savrseno.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- iKe
- Mobil manijak
Luca, bolje kupi adapter, imaš net, povezivanje sa svim uređajima...
Miodrage, ne znam nisam nikada povezivao kablom, ali kao što sam rekao Luki, wireless je mnogo elegantnije rešenje. Nema potrebe da menjaš ako sve radi.
Baraba, vidim da uskoro i Luca i Miodrage prelaze na android, čim počnu malo više da se zezaju TV-ima.
Miodrage, ne znam nisam nikada povezivao kablom, ali kao što sam rekao Luki, wireless je mnogo elegantnije rešenje. Nema potrebe da menjaš ako sve radi.
Baraba, vidim da uskoro i Luca i Miodrage prelaze na android, čim počnu malo više da se zezaju TV-ima.

nisam previse neupucen nego nemam vremena da pisem ovde duge postove, jasno mi je to oko wifi ready itd ali nisam u startu detaljno gledao jer je bilo bas na prepad sve oko zamene TV-a...
zato sam i zamenio televizor i uzecu (narucio sam) UE40F6200, model od 40inca a ne 42... 42 mi je preveliki za sobu...
on ima u sebi wifi, necu se cimati ni oko cega... hvala ti na odgovoru u svakom slucaju...
nemam ja problem sa OS-om...
malo ovo, malo ono... zavisi od potrebe u trenutku...
po ovom pitanju je android keva, pogotovu Samsung, dok iOS nije imao par opcija koje smo komsija i ja uzalud pokusavali da osposobimo u zadnjih par dana i zato je bilo ''cao iphone''...
thanks
zato sam i zamenio televizor i uzecu (narucio sam) UE40F6200, model od 40inca a ne 42... 42 mi je preveliki za sobu...
on ima u sebi wifi, necu se cimati ni oko cega... hvala ti na odgovoru u svakom slucaju...
nemam ja problem sa OS-om...

po ovom pitanju je android keva, pogotovu Samsung, dok iOS nije imao par opcija koje smo komsija i ja uzalud pokusavali da osposobimo u zadnjih par dana i zato je bilo ''cao iphone''...

thanks

- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
iKe, i svi ostali koji bi me mozda rado videli (i zezali) da se priklonim Android svetu - FAT CHANCE!
Lumia radi svoj posao pa razbija. Lepo sam je nakacio na TV, pustio sadrzaj sa nje, sljaka ko blesavo. Sa kompa naravno sve pici. Probao WiFi Direct, WiDi, ma sjajno!
Oko mesec dana sam se dvoumio LG 47LN575s ili 42LA660s, ipak mi je 47" malo preveliko za sobu
Mada opet, krenuo sam od Sony 50 w656 
Lumia radi svoj posao pa razbija. Lepo sam je nakacio na TV, pustio sadrzaj sa nje, sljaka ko blesavo. Sa kompa naravno sve pici. Probao WiFi Direct, WiDi, ma sjajno!
Oko mesec dana sam se dvoumio LG 47LN575s ili 42LA660s, ipak mi je 47" malo preveliko za sobu

kako gledas sadrzaj sa telefona na TV-u? android ima neke programe na google play, ne znam za wp8...
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Imas aplikaciju Nokia Hub beta, a imas i PlayTo, i sa njima samo bacis sadrzaj svog ekrana na ekran tva
- mrkixxx
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
- :: Xperia Z2
- :: android...
- Kontakt:
Drustvo krenuo sam da kupim tv, al rekoh da proverim sa vama.
Uzeo bih Lg led 32' "smart" ima adapter za wifi, 50gb na cloudu i preinstalirane neka app. Yt, skype i sl. Radi na 100hz. Kosta 43000.
Kako vqm se cini?
Jel ima neko neki savet ili komentar?
Svaka stvar je dobrodosla?
Uzeo bih Lg led 32' "smart" ima adapter za wifi, 50gb na cloudu i preinstalirane neka app. Yt, skype i sl. Radi na 100hz. Kosta 43000.
Kako vqm se cini?
Jel ima neko neki savet ili komentar?
Svaka stvar je dobrodosla?
- iKe
- Mobil manijak
Koji je model u pitanju? U principu deluje OK.
- mrkixxx
- Mobil manijak
- Kontakt:
Nisam zapisao sifu. Jedino me brine da 100hz ne zastari uskoro
jer vidim da vec prodaju sa 400+hz.

- iKe
- Mobil manijak
Nemoj to da te brine, tih 400 hz nije pravih 400. 100 je sasvim dovoljno.
Televizori su kao i mobilni telefoni,samo se frljaju ciframa koje veze nemaju sa prakticnim koriscenjem.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- mrkixxx
- Mobil manijak
- Kontakt:
Krenuh. Wish me luck
))
Sad sam gospodin covek. Povezao i laptop i mob sa tv-om i uzivancija.

Sad sam gospodin covek. Povezao i laptop i mob sa tv-om i uzivancija.
generalno gledano - LG ili Samsung? modeli su na papiru isti, samo me zanima prosto ko ima blagu prednost u kvalitetu?
samsung je malo skuplji ali da li i vredi te razlike?
samsung je malo skuplji ali da li i vredi te razlike?
LG.Ako vec hoces nesto skuplje onda Sony.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Vivax!
Kada su jaci modeli u pitanju i ja kazem Sony!