WIFI HotSpots
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Pa iskreno P1 nisam imao do sada i ne bih znao kako se radi preko njega. Znam za moj fon, sto tebi nazalost ne znachi puno. Ali udjes u web browser, i kod podesavanja default konekcije mislim da bi trebalo da imas always ask (da te svaki put pre konektovanja pita koju konekciju zelis da koristis) i tu mu nalozis da zelis WiFi.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
miodrage dosta slicno je i kod sony ericssona, udjes u podesavanja za konekcije, i imas opciju prefered group i tu odaberes wi-fi konekciju, i svaki put kad ide na internet ici ce preko tog profila.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sre, 12. Dec 2007. 05:03
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
igord, moram da te demantujem... Nije tacno da je domet mali, ja bez problema evo sa vec drugim telefonom ( prvo E60 a sad i sa N80ie ) iz svog stana mogu da se konektujem na drugarovu mrezu koji je, vazdusnom linijom i bez prepreka, na oko 800-900m od mene. Ista prica je i sa PDA samo sto oni mogu da rade na jos vecoj razdaljini... Isto sam to i ja misio sto ti mislis ali sam se razuverio kad sam video svojim ocima... I jos jedna stvar vezana za jacinu signala, sve preko nekih 12-15% je upotrebljivo a ako je signal mreze ispod toga onda ne moras ni da pokusavas jer je uzaludno...
- Jordan23
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 30. Jul 2007. 14:35
HEHE...u CG imamo nekoliko lokala sa T-mobile HotSpot,ali ja imam laksi nacin ovdje u NK........Prvi je to sto sam djak Gimnazije,a nedavno su ubacili Wlan,i ne trayi ni password ni nista.........Drugi je u ekonomskoj,sve isto kao u Gim,samo sto sam provalio password-12345.............
A treci je lijepo sjednem napolje na klupu pored ekonomskog fakulteta,i skidam sta god mi treba for free.........

N97, iPhone 4 on its way!
Otkad u NK ima Ekonomski fakultet!?!?! Tamo ta ustanova ne postoji!!!Jordan23 napisao:A treci je lijepo sjednem napolje na klupu pored ekonomskog fakulteta,i skidam sta god mi treba for free.........

Imas wifi i u kaficu "Amici" ili kako se vec tacno zove!!!
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
\\\evo se nakon drugog pokusaja uspjesno javljam sa wifi-ja u cafe biblioteka, inace probao sam dva puta u grand pleasure u Knez Mihajlovoj i nista, ali su inace vrlo ljubazni, dobio sam i gratis kafu dok sam cekao da ga poprave
ali nista. 
inace konekcija u biblioteci sa pasvordom i mogu da kazem da je izuzetno brzo.
E da napomena radim sa lap topom, ne znam kako bi islo sa telefonom od 220 mhz ili 369mhz jer moj lap top radi na 1.86ghz

inace konekcija u biblioteci sa pasvordom i mogu da kazem da je izuzetno brzo.
E da napomena radim sa lap topom, ne znam kako bi islo sa telefonom od 220 mhz ili 369mhz jer moj lap top radi na 1.86ghz
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3
- Phantom Lord
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10
hehe,kefalo ja juce bio u biblioteci,hteo sam da isprobam youtube.Prilicno brzo ucitava,moram sledeci put da izmerim brzinu,da vidim tacno koliko.
Najjednostavnije je tamo,dok u nekim kaficima nisam uspeo da nateram wifi da radi,a osoblje nije obuceno za podesavanje e61
Imas u delta city,cafe monument sa internetom,a verovatno i u jos nekoliko kafica.
Najjednostavnije je tamo,dok u nekim kaficima nisam uspeo da nateram wifi da radi,a osoblje nije obuceno za podesavanje e61

Imas u delta city,cafe monument sa internetom,a verovatno i u jos nekoliko kafica.
Phantom Lord,
Brzina je 54mbps a signal je exelent, prezadovoljan sam, youtobe otvara brze nego sto sam video ide tako da ne gubim vrijeme.
Probacu jos jednom u grand pleasure, a oticicu i do delte jer mi je to blize.
Inace ranije sam imao iskustvo sa 11mbps protokom i bio sam zadovoljan, ali eto sad znam za bolje.
Brzina je 54mbps a signal je exelent, prezadovoljan sam, youtobe otvara brze nego sto sam video ide tako da ne gubim vrijeme.
Probacu jos jednom u grand pleasure, a oticicu i do delte jer mi je to blize.
Inace ranije sam imao iskustvo sa 11mbps protokom i bio sam zadovoljan, ali eto sad znam za bolje.

Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
cao svima,
nova sam na forumu i postavicu vam jedno verovatno vama glupo pitanje(i meni samoj glupo zvuci): od skora imam tel koji ima WLAN i kako imam i kuci adsl wireless i koristila sam ga bas dosta,svasta sam skidala,pa i u par kafica po bgd-u sam se takodje na taj nacin povezivala na net proveravala i slala mailove,cesto sa vecim attachmentom itd...
e sad interesuje me da li telenor to dodatno naplacuje posto mi je racun ovog meseca duplo veci nego prethodnog i ne bih znala da objasnim zasto jer sam tel koristila isto koliko i pre ovo je jedina razlika u odnosu na prethodni mesec!
znam da cete me verovatno pitati da li sam sigurna da sam isla preko wlana,a ne preko telenor wapa i jesam 100% sigurna osim kad sam 2 puta pristupala telenor wap sajtu(kome se izgleda ne moze pristupiti drugacije osim preko telenor wapa) da proverim racun kad mi ona njihova skracenica *311# iz nekog razloga nije radila,ali to je trajalo svega par sekundi i nemoguce da je toliko uticalo na moj racun...

unapred hvala na odgovoru za koji sam 99% sigurna koji ce biti,ali morala sam da pitam za svaki slucaj,jer nikad se ne zna,a i iskreno ne znam kako sebi da objasnim svoj racun
nova sam na forumu i postavicu vam jedno verovatno vama glupo pitanje(i meni samoj glupo zvuci): od skora imam tel koji ima WLAN i kako imam i kuci adsl wireless i koristila sam ga bas dosta,svasta sam skidala,pa i u par kafica po bgd-u sam se takodje na taj nacin povezivala na net proveravala i slala mailove,cesto sa vecim attachmentom itd...
e sad interesuje me da li telenor to dodatno naplacuje posto mi je racun ovog meseca duplo veci nego prethodnog i ne bih znala da objasnim zasto jer sam tel koristila isto koliko i pre ovo je jedina razlika u odnosu na prethodni mesec!
znam da cete me verovatno pitati da li sam sigurna da sam isla preko wlana,a ne preko telenor wapa i jesam 100% sigurna osim kad sam 2 puta pristupala telenor wap sajtu(kome se izgleda ne moze pristupiti drugacije osim preko telenor wapa) da proverim racun kad mi ona njihova skracenica *311# iz nekog razloga nije radila,ali to je trajalo svega par sekundi i nemoguce da je toliko uticalo na moj racun...

unapred hvala na odgovoru za koji sam 99% sigurna koji ce biti,ali morala sam da pitam za svaki slucaj,jer nikad se ne zna,a i iskreno ne znam kako sebi da objasnim svoj racun