WIFI HotSpots

teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova.
Odgovori
gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Ne može da naplate nešto što nije njihova usluga, kao što je i slušanje muzike na fonu :wink:

Tako da pravac u Telenor i traži listing.

:)
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

jejena
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 01. Feb 2008. 09:07

Post od jejena »

hvala vam na odgovoru,naravno da ne naplacuju i nije bilo potrebe da idem u telenor jer me je danas drugarica nazvala-kaze treba da se nadjemo da mi da pare koje sam joj pocetkom meseca poslala za dopunu njoj i njenom decku koji su tada bili na putu(u romingu i oboje ostali bez kredita) i potpuno sam na to zaboravila-naravno zbog toga je i racun bio dosta veci :lol:

evo da dodam jos neki hot spot mislim da nisu navedeni:
-pizza hut
-kafe fontana u bulevaru revolucije
-delta city
-pravni fakultet u bg-u (i bonafides)

snapshot
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 10. Mar 2008. 21:01

Post od snapshot »

eee a sto meni onda nece da radi wi-fi?
nadje otvoren hot spot jacina mreze oko 45-60 % i nece da se konektuje!

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

snapshot napisao:
nadje otvoren hot spot jacina mreze oko 45-60 % i nece da se konektuje!
Moras da imas malo jaci signal od 60 posto
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

sssikisss
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 27. Mar 2006. 14:04

Post od sssikisss »

Ne moras da imas jak signal,iz mog stana se hvata neki hot spot jacine oko 30% i internet leti a desavalo mi se da hot spot ima jacinu od 70% i jednostavno nece :? .

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

sssikisss, a da nije kojim slucajem zakljucana mreze? Ili mozda da moras prvo da se ulogujes na odredjeni sajt pa tek onda proradi mreza? Proveri ti to sa jos nekim ko koristi wifi na tom mestu.
Sale_M, dovoljno je da je signal od nekih 10-15% pa navise i radice wifi bez ikakvih problema :wink:

sssikisss
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od sssikisss »

Ne nije zakljucana mreza niti moras da ides na neki sajt nego iz nekog (meni nepoznatog) razloga nece :? :uhuh: :uhuh: .

Evo ovaj post saljem sa nokie E61 i jacina signala mi je 17% i sve je ok.,nego mene interesuje sledeca stvar: nekad mi se desi da ne vidim deo posta,kao da ga nema a kad odem sa kompa na net sve je ok.Zna li neko zbog cega je to tako?

Spojio:gameforce:Zabranjeno uzastopno postovanje.Koristi opciju "Izmeni"

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

Jedno pitanje... Na N82,ako ocu da se nakacim na net(WiFi naravno) jel samo da idem na ono Wlan search ili ima neka duza procedura? I jel moram da namestam nesto pre nego sto izadjem? mislim jel mi treba neki program za zastitu...
Nokia E71... Elegant, but deadly

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

kapoerista90, Mozes da ides samo na taj WLAN search, a ako je to siguran AP, onda stavis configure as Access point, i onda ti ga telefon ubaci u AP-ove, i odatle ga mnogo lakse i brze selektujes. A takodje, ima programa kojima moras unapred da odredis AP na koji ce da se konektuju, ne podrzavaju search.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

cebzab
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 18. Jun 2007. 17:06

Post od cebzab »

sssikisss, i ja sam primetio da cesto nece da se konektuje bilo kakav uredjaj(telefon/laptop) na neke wifi hotspotove.Ali isto sam primetio da vecina tih hotspotova u imenu imaju "cnet". Ili to ili na wireless providere nece da se kaci.

sssikisss
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od sssikisss »

cebzab ja sam primetio da nema veze kako se zavsava naziv hotspot-a,na neke hoce da se nakaci a na neke nece :uhuh: :( .

cebzab
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 18. Jun 2007. 17:06

Post od cebzab »

Meni hoce na vecinu da se zakachi, ali kada se zakachi na bilo koj koji se zavrshava sa cnet prijavljuje mi "limited or no connectivity"

Miloske83
Banned
Pridružio se: Pet, 17. Avg 2007. 18:44

Post od Miloske83 »

Cao drugari jel moze neko ko je iz Nisa da mi kaze gde u gradu ima hotspotova? ili delova grada gde ima wifi mreze koja je freee..unapred hvala

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

A sta znaci kad mreza na koju hocu da se konektujem javi "Gateway no reply"?Preko laptopa se konektuje normalno. Treba li nesto naknadno podesiti u telefonu?

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

cebzab, to se desava kod zakljucanih. E sad, neko moze da zakljuca mrezu i da ti tada vidis onu ikonicu, kao mali katanac, pa ne mozes uopste da se konektujes bez pass-a a druge ne zakljucavaju ali ogranice sa IP adresom tako da samo oni sa odredjenim adresama mogu da se nakace. E to je ta razlika.

Miloske83, prosetaj gradom pa ces videti one plakate i nalepnice. Tako ces saznati gde sve imas HotSpot.

Green, prvi put cujem za takvo nesto, meni se to nikad nije desilo ni sa telefonom ni sa LT-om. Jedino sto mi pada na pamet jeste da je mozda signal nedovoljno jak pa zato. Jesi probao da se priblizis? Koja je jacina signala? Inace, nema nekih posebnih podesavanja na samom telefonu, dovoljno je da nadje mrezu i samo kliknes da se konektuje.

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Green »

Azimuth, u firmi je internet otvorenog tipa, preko laptopa se nakacim bez problema, signal je oko 70%. Nadje mrezu odmah, ali posle nekog vremena izbaci to "Gateway no Reply". Pre par nedelja sam pokusao sa koleginom N95 da se konektujem i izbacio je istu poruku..."Gateway no Reply".
Kod burazera takodje imam Wi-Fi i nakaci se za par sekundi bez problema...

kapoerista90
Expert
Expert

Post od kapoerista90 »

E pazi, meni to stalno izbacuje. Al onda samo odem Go to web adress (ili kako vec) i ukucam adresu, i samo ode, bez pitanja i ijednog problema.

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Green »

kapoerista90, znaci nije u pitanju nikakvo podesavanje u samom telefonu...ok, pokusacu i ja tako kao sto si ti, mada ne kapiram zbog cega nece odmah na "Homepage".
Da ne bi mozda trebalo u "Wireless Network Mode" promeniti iz "Infrastructure" u "Ad-Hoc"? Zna li neko ima li to neke veze?

sssikisss
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od sssikisss »

Green i meni se to cesto desava,cak i pri menjanju strana a ne samo konektovanja ali posle dva,tri pokusaja sve bude ok. :wink: 8)

kapoerista90
Expert
Expert

Post od kapoerista90 »

Pa nema svaki Hotspot svoju stranicu. Ja sam primetio da mi to ne izbacuje jedino kad doticni hotspot ima svoju stranu. Inace mi ovo izbacuje.
Meni stoji Infrastructure, cisto da znas.

Odgovori