WIFI HotSpots
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Ja sam pre par dana prvi put u JA nasao wifi signal i pokusao da se konektujem,ali nisam imao srece bez obzira sto su mi pisali i username i password.Svaki put kada ih ukucam izbaci mi ponovo da ih ukucam i nije mi jasno zasto.Doduse nisam imao vremena da svratim u taj lokal pa sam u prolazu to pokusao
Note IV N9100 dual
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
- markosvaba
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 26. Jun 2007. 18:33
- markosvaba
- Mobil fan
darkonda, imas u skoro svakom kaficu u NS, a sto se tice FTN-a imas vise mesta na kojima mozes koristiti wi-fi... Za detaljne informacije i podesavanja(proxy) pogledaj na FTN-ovom forumu - http://www.forum.ftn.ns.ac.yu/index.php?showtopic=7791
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sre, 10. Sep 2008. 23:50
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
darkonda, imas i u Route 66, Hogaru, Latinu, Dunavski park, Beza, Hotel Park... ma gde god imas onu nalepnicu tu imas i HotSpot pa prozuji gradom i trazi
P.S. Verovatno znas da prepoznas razliku izmedju otvorenih i zakljucanih i pre nego sto pokusas da se konektujes (u pitanju je onaj mali katanac) kao i kad naletis da je otvorena ali je provajder neobee pa moras da odes na pocetnu stranicu i kliknes na "login" i tek onda mozes da koristis normalno net

P.S. Verovatno znas da prepoznas razliku izmedju otvorenih i zakljucanih i pre nego sto pokusas da se konektujes (u pitanju je onaj mali katanac) kao i kad naletis da je otvorena ali je provajder neobee pa moras da odes na pocetnu stranicu i kliknes na "login" i tek onda mozes da koristis normalno net
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Uto, 23. Sep 2008. 00:00
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Dule_Indijanac, ako se ne varam ima...
Zanimljiv je i ovaj www.hotspot-locations.com sajt sa HS po svetu
A sliku cu ti nakaciti cim je nadjem na netu tj ako nista drugo onda kad je uslikam pa cu postaviti..
Zanimljiv je i ovaj www.hotspot-locations.com sajt sa HS po svetu

A sliku cu ti nakaciti cim je nadjem na netu tj ako nista drugo onda kad je uslikam pa cu postaviti..
- markosvaba
- Mobil fan
Za one koji idu u srednju skolu MOC u Rakovici-BEOGRAD. Skola podrzava wifi naravno nema sifre sve na racun skole
! 

Poslednja izmena od markosvaba u Sre, 15. Okt 2008. 15:20, izmenjeno 2 puta ukupno.
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
kad vec spominjes wi-fi u skolskim ustanovama, ima ga i u mojoj skoli, bez sifre, public, skola je "Ekonomska Skola 9. Maj", neznam kolko je to korisno, jer se skola nalazi u Sr. Mitrovici.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
oggich, Sa SE K750i nikako. Da bi se konektovao na WiFi (wireless lan, wlan) telefon mora imati wifi podrsku. Vrlo malo dumb telefona podrzava WiFi a K750 nije jedan od tih.
Da ne bude zabune - WiFi podrska nije stvar softvera koji se moze instalirati. Podrska za WiFi podrazumeva da telefon kao jednu od hardverskih komponenti poseduje wireless lan adapter.
Da ne bude zabune - WiFi podrska nije stvar softvera koji se moze instalirati. Podrska za WiFi podrazumeva da telefon kao jednu od hardverskih komponenti poseduje wireless lan adapter.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB