teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Trenutno sam u Novom Sadu u kafeu Panter (Ulica Kralja Petra) i wifi pici Ne znam da li je neko vec spomenuo ovo mesto, al' ako nije dodajte ga na spisak
Pa kakva je ovo fora da sam nasao u Jagodini Wifi i pisao mi je i password i username i kada ih ukucam i kliknem ok i dalje mi izbacuje polja gde se kuca username i password?Nikako ne uspevam tu da se iskonektujem
molim vas pomozite mi...imam tel nokia n82 i nikako ne mogu da udjem na wlan net....ili pise da ne moze da udje ili,posle pola sata cekanja,taman da pokaze sadrzaj sajta i pise veza raskinuta....jel zna neko u cemu je problem.....odg pls....hvala unapred....???!!!!
toda81, Khm. A jel si siguran da si uneo ispravan username i password? joca_iz_zemuna, A da nam opises gde si pokusavao da se povezes i sta si tacno uradio.
toda81, nadji drugi HS. Inace, kod logovanja na neki HS ne postoji username ali postoji password. Ko zna sta si ti nahvatao
joca_iz_zemuna, postavljas pitanja nasumicno po temama... Ne igras po pravilima foruma Jesi kojim slucajem obratio paznju na jacinu signala? To ti je vrlo bitna stavka, jer kad se jacina spusti ispod nekih 12-15% onda se desava upravo to sto tebe muci, prekida se veza iako telefon prepoznaje mrezu. I sledeci put koristi opciju "trazi"
@tomas.hokenberi,azimuth,jesam sigurno ukucao tacan username i password jer je pisalo da kucam ibis i za jedno i za drugo.
Da li neko zna gde u Pozarevcu sve ima besplatan Hot Spot?
Meni se desavalo da se nalazim ispred nekog objekta, firme itd. i da nadjem wifi signal otvorenog tipa tako da se ja mogu konektovati. Stvar je u tome da kad se konektujem i pokusam otvoriti neku stranicu on ucitava nekih 10-15 sekundi i onda izbaci natpis "NO GATEWAY REPLY". Moze li mi neko reci zbog cega to ako je signal na 3 crtice a mreza nije zakljucana???
Pa nije zakljucana ako ti odmah na startu ne trazi password.Mozda je problem u samoj mrezi ili jacini signala koju je primio telefon.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
A ne, gresis Sale_M. Mreza moze biti na oko otkljucana ali da jednostavno ne mozes da se konektujes na nju jer je zapravo zakljucana ili je vlasnik spustio protok na minimum pa ga samo po potrebi povecava
Azimuth, jel ti to provereno tvrdis?Nesto mi to ne pije vodu,jer ako je zakljucana ne mozes definisati AP uopste da bi pokusao da surfujes a ovo za protok je druga stvar i sasvim moguca.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
janka_88, to sto ti nadjes ispred nekog objekta mrezu to nije hot spot... za to ti prvo treba ip adresa pa default gatevey pa dns server.... sve u svemu i da znas sve to fon nece da ti udje na net....
mene interesuje kako mogu da nadjem neki spisak-listu kafica gde ima WiFi u nisu znao sam da je imalo u cafe Tesla ali on se renovira ili sta vec pa ne radi . Uostalom kako ste vi nalazili na kom mestu ima nije valjda da ste isli od kafica do kafica hehe
dimi89, pa evo pogledaj onaj link od koge sto sam ostavio.. Potrazi i druge gradove isto tako.. To su samo kafici, restorani i sl., nema privatnih mreza...
Juce sam bio kod tasta i taste icisto iz bez veze kliknuo da se konektujem preko Wifi-a i nasam par pristupnih tacaka u stanu i cepao sam besplatno cele noci.Download mi je bio 95 kb/sek.To je prava uzivancija!
Poslednja izmena od toda81 u Čet, 05. Mar 2009. 11:58, izmenjeno 1 put ukupno.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.