teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
ja bi mozda dosao,bas bi voleo da upoznam sve vas.bas me zanima o cemu ste vi tamo preicali,verovatno niste o telefonima,a kolko vidim bilo je i pive a vikendom pivo je obavezno tako da bi moglo da bude veselo.nisam mislio da se ozderemo svi nego da otvorimo duse jedni drugima da bi razgovori bili zanimljiviji
evo ja se oglasavam da kazem da je jako moguce da u septembru,oktobru buem u beogradu,ali nista se sigurno nezna....mozda budem,a mozda i ne budem uopste do kraja sledece nedelje ce biti poznati neki detalji pa cu javiti.....
E pa nije losa ideja,posto cete mozda imati gosta iz Australije bas u tom periodu Septembar-Oktobar,pa ono...
Imacu dosta obaveza oko posete familiji i ostalo,ali se nadam da cu uhvatiti vremena i za vas forumase...
Došao bih i ja, ( imaću najdumb phone, ako ne skrham nekako n91 grhhh , nema veze zezam se)
Šta mislite o Jelen live lokaciji (spajamo lepo i lepo, naravno, ako stignu ovi momci iz dijaspore ), malo mi to po kafićima...em će biti ful muško društvo...šta da radimo tamo - da se "uparujemo" bluetooth-om (da, da...fobija ) 'Aj nema veze, kako se dogovorite.
Pa nista,neka svako povede svoju devojcicu ili drugaricu,cisto da ne izgledamo sumnjivo
Ja cu da obucem svoju omiljenu majicu na kojoj pise:'doctors tell me I'm special'
Phantom Lord, ma nije to, ko će još vuče "devojčice"('sam oženjen čovek bre), čisto mi nekako lepše okupljanje "na otvorenom". Ninolina - obavezno, uskoro joj je i rođ.a, ili je bio?
Moj predlog je Jelen live...nice&
Dexter, 'ajde otvori novu temu za drugo okupljanje, da bude preglednije, a i simbolike radi. A dobro bi bilo da u prvom postu nove teme stavis ilinkove koji vode na prvo okupljanje (slike i utisci i ona gde smo se dogovarali).
A onda moderatori da premeste ove postove o drugom okupu u tu novu lepljivu. Stara moze da se odlepi jer u novoj ce biti linkovi koji vode ka njoj. Predlog. Ali mislim da bi bilo bolje... Poz.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.