***Novo okupljanje***
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
- Phantom Lord
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
Znaci ovako, na zajednickoj silci od gargamela4 redosled s desna na levo je:
Dexter, Gargamel4, Araphel, Mikele, Ninolina, Kefalo, Phantom Lord, Lobachewsky.
Dexter, Gargamel4, Araphel, Mikele, Ninolina, Kefalo, Phantom Lord, Lobachewsky.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
Tako je kljune, iliti That's right my dear Watson
Spajkere, ja nikad u životu nisam bio u Šapcu, ali ako si me video negde u Beogradu......
Možda u KSTu? Možda na Exitu? Mada verujem da si me ipak pomešao s nekim. Btw, sad sam se malo šišno, i ne bi me prepoznao na ulici više
Elem, može tamo oko novaka nešto ponovo, a?

Spajkere, ja nikad u životu nisam bio u Šapcu, ali ako si me video negde u Beogradu......
Možda u KSTu? Možda na Exitu? Mada verujem da si me ipak pomešao s nekim. Btw, sad sam se malo šišno, i ne bi me prepoznao na ulici više

Elem, može tamo oko novaka nešto ponovo, a?

- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Nazalost ja nisam mogao da dodjem, uvalili mi da rintam. Bedak. Gledacu iduci put, ali ja kao najmladji na odeljenju imam da cutim i slusam, i radim sta mi se kaze. Srecom, to traje samo 10-ak godina. Nakon toga, ja pricam, a mladji slusaju
A do tada imam ambiciju da preuzmem odeljenje i postanem nacelnik, ida uvedem teror i strahovladu 

Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- vlada1970
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
- :: Blackberry Q5
- :: Nokia 8310
Koju li ces masinu od telefona sebi da priustis miodrage kad budes nacelnik odeljenja ?
A mozda matorce doktore onda i ne zanimaju vishe telefoni ........ ( koliko sestrica , ko ce telefone da gleda ......
)
Super ste svi na slikama .Sve mladja garda ljudi . Ima li tu neko preko 30 od vas ? I ako mi verujete , drugi put sam sad otvorio ovu temu u vezi okupljanja od kad sam clan foruma ......

A mozda matorce doktore onda i ne zanimaju vishe telefoni ........ ( koliko sestrica , ko ce telefone da gleda ......

Super ste svi na slikama .Sve mladja garda ljudi . Ima li tu neko preko 30 od vas ? I ako mi verujete , drugi put sam sad otvorio ovu temu u vezi okupljanja od kad sam clan foruma ......

- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
vlado1970, ima i 30+. Ako ti je ovo u nick-u godište, welcome to the club of 70's! 

● PRAVILA FORUMA ●
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
- vlada1970
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
- :: Blackberry Q5
- :: Nokia 8310
Jaooooj araphel, sto si ti zahtevan
Nisi rekao ni da li treba da bude plava , smedja , crnka itd. Kako covek da zna koja ti pashe ?

Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
madness99, pa i meni je poznat, da nismo imali nekog slicnog u osnovnoj skoli(u koju vise ne idem, zavrsio sam je), jedino tako bi mogao obojicu da podseca na nekoga, ne znam kako drugacije...
BTW. stvarno hoce da te izbace iz skole? Pa sta si radio, ja za sve prekrsaje za osam godina u toj skoli ni ukor nisam dobio...
I, da, naravno, ovo odgovori na pp da ne pravimo off...
BTW. stvarno hoce da te izbace iz skole? Pa sta si radio, ja za sve prekrsaje za osam godina u toj skoli ni ukor nisam dobio...

iPhone + CX300