* * * OKUPLJANJE FORUMASA 2006 * * *

teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova.
mihajlovic
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 27. Dec 2005. 13:39

* * * OKUPLJANJE FORUMASA 2006 * * *

Post od mihajlovic »

Slika

Predlazem da svi izaberemo neki dan u mesec,dva,kada cemo svi sa foruma da se okupimo za going out,nightlife,dobar clubbing na fancy mestima i dobro druzenje na hot spot-ovima ;) ili na nekoj najobicnijoj sedeljci :roll: !
Pa slobodno predlozite kada bi vam odgovaralo recimo cetvrtak,petak,subota,koji grad,koja mesta,koja muzika...etc.
Nadam se da cemo vec posle prvog susreta praviti cesta okupljanja forumasa ukljucujuci i neke nove prijatelje - clanove ! :D

Pa da cujemo predloge... 8)
Тренутно вршим дужност председника. Мада имам запажене улоге и у другим комедијама.

Mikele
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 08. Nov 2004. 22:49
Kontakt:

Post od Mikele »

mislim da bi to trebalo da bude neko neutralno, opusteno mesto...... gde ce clanovi foruma moci da se opuste uz opustenu muziku, uz pice i naravno, dobro drustvo :D
Ex Sir_Oliver

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Ja sam to mislio jos odavno da predlozim,ali mislio sam da je to malo gloopavo,mislio sam da niko te ne bi prihvatio.Ali evo ti sad to predlozi,ja mislim da je to odlican predlog,sto se tice mene ja bih dosao,jedini problem je ako ne bude u bg,a to moze ida pravi nekom problem ako je neko u npr. Subotici,da dodje u bg.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

rower
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 10. Nov 2005. 13:52
Kontakt:

Post od rower »

Dobar je predlog,podrzavam!
Posto je tema tek otvorena mislim da ce biti mnogo predloga i komentara!
Verovatno je dosta ljudi iz BG-a,ali zato ne mora da se organizuje cesto!
Bilo bi i zanimljivije da to bude npr.jednom mesecno! Vreme i mesto je najbolje odrediti prema misljenju vecine! Mislim da bi dobra varijanta bila neko mirnije mesto gde moze i da se poprica,da se razmene iskustva,misljenja itd...
A s druge strane mogli bi da organizujemo zurku tipa CKM,ali za to nam treba malo veca "podrska"!

djolem89
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 12. Okt 2005. 11:15

Post od djolem89 »

Predlog je skroz super, ali treba razraditi detalje tipa vreme, mesto, muzika...
ali ja se u potpunosti slazem, cak sam odusevljen predlogom!!!

:) pozdrav :)
HTC Desire S

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

I ja sam oduševljena predlogom, i volela bih da tako nešto zaista i uspe. Ipak je dosta nas već duže vreme na forumu, lepo komuniciramo, bilo bi super da se upoznamo (mada već mnoge i poznajem), tako da, predlažem da za prvi put skup bude u Bg, da se okupimo u što većem broju, odemo na neko opušteno mesto...Tako da, ja sam definitivno ZA :wink: :)

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

mozda ce nekima i uspeti da se dogovore...fora je ok ali imas ovde od tinejdzera do matoraca i nikako se ne bi svi skontali...samo oni koji su u slicnom tripu..ja bih dosao ako sam free kad je dogovor do bg'a no frks :wink: meni vise odgovaraju opushtena mesta,fina zika,ambijent itd. :roll:
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Zoka »

fain2daniel, nema veze za godine, pa kad je veliki skup, biće svih godišta i svako će imati sa kim da razgovara, tj. da nadje zajedničku temu, tako da ne bi to trebalo predstavljati problem :wink:

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

zoka u pravu si...mislim da bi uspelo :wink: cak mislim da bi bilo super...neka letnja varijanta...
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

Boris Bila
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 25. Feb 2005. 19:00

Post od Boris Bila »

Odlicna ideja... :lol: Ali nije bas tako jednostavno organizovati ljude. Nadam se i voleo bi da uspe... Definitivno treba da se nademo u Beogradu. Vidimo se... :wink:

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
Kontakt:

Post od kljaja »

Cool ideja!!!TESKO ostvariva.Prvo ne znate ni gde cete ni kako cete ni kada to da organizujete.Cak i kada bismo se okupili odmah bi neko zapoceo temu nokia vs SE itd....Posto su ovde vecina zaludjeni telefonima...Btw mozda i greshim!!!!!
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

:D Super je ideja... :lol: :D :lol: Ali organizacija - bas tesko ostvariva, a to znam iz iskustva... :shock: Jer, treba love za organizaciju istog... A ko garantuje da ce se pojaviti svi koji obecaju...? :o Moze li iko da preuzme na sebe tu odgovornost...?

Ne zelim da kvarim fenomenalnu ideju... :uhuh: Ne treba odustati od toga u samom startu... :uhuh: vec samo pronaci najbolji nacin da se to realizuje... :D 8) :D

:lol: Pozdrav svima :lol:
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

blade_bre
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 24. Jan 2006. 23:34
Kontakt:

Post od blade_bre »

A mogli bi administratori da predloze nesto? Mozda i da ponude neku organizaciju. Ne prozivam,samo predlazem. Ipak su oni odgovorni za ovo sve... :)

Ja sam u NS,ali ako bude pogodno vreme dolazim gde god treba.

Mozemo napraviti lbuetooth server pa da igramo nesto u mrezi hehe. Jel radio neko to? Ja znam da moze,ali nemam pojma kako se stvarno radi...
...shit happens... keep d smile!

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

Ja nisam za tu zurku nego ako bude nesto od toga, obavezno se slikajte i okacite na forum. Pola vas ima k750 ili 6630 ili neki drugi telefon sa dobrom kamerom tako da verujem da nije velika frka.

POz i lepo se provedite (nemojte da nista ne bude od ovoga) 8)

Edit: ako ce se sresti vishe k750 sa razlicitim firmware-om, napravite par uporednih slika (za moju dushu :oops: ).

mihajlovic
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 27. Dec 2005. 13:39

Post od mihajlovic »

Vecina clanova je iz Beograda,pa shodno tome i izboru mesta bilo bi logicno da okupljanje bude u BGD! :D

Nego ajde da cujemo zasta smo CLUB,Caffe-Bar,Kafanu,Folkoteku ? 8)
(navedite neko mesto) :roll:
Тренутно вршим дужност председника. Мада имам запажене улоге и у другим комедијама.

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

najbolje bi bilo da se nadjemo na jednom mestu (tipa mamut, ili recimo trg republike...) i onda da vidimo gde cemo, sta cemo...
sto se tice vremena, mislim da bi subota bila ok, recimo oko 17, 18h...

djolem89
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 12. Okt 2005. 11:15

Post od djolem89 »

Pa mozhda neki kafic gde se pushta neka "neutralna" muzika, npr movie bar ............

:) pozdrav :)
HTC Desire S

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Zoka »

mihajlovicu, ja sam za kafanu :D :D
Ma treba bre tako na neko opušteno mesto...
I slažem se da to bude vikend :wink:

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Ja mislim da mi idemo kod araphela,tamo je najbolje,najjeftinije,on ce sve da nam sredi.xexexe :D :lol:
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

DrMilengele
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 02. Feb 2006. 11:05

Post od DrMilengele »

Ok,ako je vec Beograd,nek se neko raspita sta kako i gde,pa da se sracuna pa skupi pare pa bla bla bla...taj ko to bude radio je gotov...znaci,svi na gomilu pa de nas noge odnesu...Obavezan skup,dogovorimo se i dolazimo!!!!
A dje je ba zapelo....

Zaključana tema