teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
araphel, a sto nam, bre, ti nisi ovde napisao velikim slovima...da si u Srbiji i da imas zelju da se vidis sa Forumasima...sigurna sam da bismo se bar nekako sakupili...Pa ne mozemo da vodimo evidenciju za svakog ponaosob, kad ce biti u mogucnosti da dodje ... Sledeci put malo skreni paznju na to da si tu, i da hoces okup...organizovacemo ga samo zbog tebe...hehehe...Jel vazi???...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Ma ne... slab je odziv jer retko ko da je video da je u ovoj temi najavljeno novo okupljanje... Kako je tako je, ali za Drugi Mega Okup, nova tema- kao i prvi put Poz
e ninolina,pa mislim da sam posle onog prvog okupljanja,jedno barem 5 puta napisao da cu sredinom juna biti u BG,ali dobro nema veze.....vidimo se sledece godine
Ja sam bio jedan od ovih sto su trazili, ali nazalost necu moci da dodjem
Odigrao sam jedan veoma nezgodan basket i zeznuo sam nogu tako da cu narednih par dana provesti u kuci....
Miskoni tacno je,spominjao sam dolazak.Ajd ako organizujete u medjuvremenu ponovo neko zezanje,mozda polovinom avgusta ili septembra,moguce je da se i ja pojavim.Pregovori su jos u toku da "kidnem" s posla na jedno 2 meseca u domovinu,iz Vojvodine sam inace,nije problem za ostanak par dana u BG-u(rodbina)...
Mirko BGD, pa sta si ocekivao?
Da ste pitali ima li piva konobar bi znao
A za symbian..... pa nije covek serviser.
Mozda on jos uvek misli kako je sms vrh tehnologije
Šta da se radi, rekao sam već u onom postu da sam prekasno video vest o spontanom okupljanju. Drago mi je što ste se lepo proveli, nadam se da ćemo se sresti uskoro ponovo. Ne znam čime ste slikali sinoć, izgleda da sam falio ja sa svojim fotoaparatom, uzgred, sada više nije onaj Fuji, nego Canon A530, pošto mi je Fuji riknuo, pozdrav.
PS. Izvukao sam dragocenu pouku: treba pogledati Forum, pa makar i na par minuta.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.