Imam ja nekoliko komada.znemanja napisao:...No, jel' neko ima iskustva sa power bank-om, video sam tu spravu pre neki dan kod kolege, nije uopšte glomazan uređaj, kao neki veći USB, ne znam samo koja je brzina punjenja.
 Brzina punjenja zavisi od kvaliteta. Dva koja imam su jako loša po tom pitanju ali za neke stvari mi završavaju posao, dok su za punjenje telefona previše slabi. Treći je kvalitetniji i puni telefon na 1200 mA i to stvarno vredi.
 Brzina punjenja zavisi od kvaliteta. Dva koja imam su jako loša po tom pitanju ali za neke stvari mi završavaju posao, dok su za punjenje telefona previše slabi. Treći je kvalitetniji i puni telefon na 1200 mA i to stvarno vredi.  

Ja nesto bas nisam primetio da je neko mom LG blizu sa baterijom pa se bas i ne slazem sa ovom konstatacijom, a i sa proslim telefonom (note2) sam dostizao 8h SOT-a. Kako su onda huawei i sony superiorni? Moje misljenje je da nisu.bata bogdan napisao:Bas tako, Huawei i Sony su po pitanju baterije daleko ispred svih

S6 takodje. N4 koliko vidim baterija mnogo bolja na KK. Cekamo 5.1.1 pa da vidimo onda pravu snagu iste. Mada,cisto sumnjam da ce se tu nesto veliko promeniti.
  S6 takodje. N4 koliko vidim baterija mnogo bolja na KK. Cekamo 5.1.1 pa da vidimo onda pravu snagu iste. Mada,cisto sumnjam da ce se tu nesto veliko promeniti.

Baš ste navalili sa tim baterijama, a stalno poredite babe i žabe, odnosno telefone sa QHD i Full HD rezolucijom ekrana. Sačekajte da taj Huawei izbaci na tržište bar jedan telefon sa QHD rezolucijom, pa ga onda poredite sa rivalima istih specifikacija. Ovako samo mlatite Q..cem po praznoj slami da bi dokazali čiji je veći.kutijagreha napisao:....G2,G pro 2,takodje imaju odlicne baterije.
Ali zato G3,pa i G4 tugaS6 takodje. N4......

Znas li ti šta pišeš uopšte?chole napisao:I to samo u uredjaju koji i nije telefon pa ne moze da se takmici sa telefonima. Kao da poredimo auto od 5.000 kubika sa autom od 3.000 kubika. Pa ljudi to su babe i zabe. Da S6 i G4 imaju baterije od 5.000 mah pa da pricamo...ovako bespredmetno je.

Evo da uporedimo i taj čuveni Mate 7 (4100 mAh battery), ali sa uređajem koji ima slične specifikacije, u ovom slučaju Galaxy A7 (2600 mAh battery). I šta sad???bata bogdan napisao:.... i ja sam napomenuo pogledaj mate7, pa uporedi......