Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Za mene je redovna cena,cena koja je najsigurnija
A to je da sa prodavcem odem u poslovnicu,on sklopi ugovor,meni telefon iz kutije sa dve godine garancije,a njemu 480e na sunce
A takvih oglasa koliko hoces
kutijagreha, gde ima takvih oglasa? Gledala sam ovde na sajtu i cena se sitno popela u odnosu na pre 15 dana, ili je bar ista a do tada jeste padala svakih dan-dva. Mislila sam da je sad i jeftinije nego što je moj plaćen ali su sada skuplji za 10-20 EUR. Moj je bio kupljen isti dan (bio je star 0 dana) i tu je i garancija i fiskalni račun. Kupljen je u VIP-u, i sim free je.
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
I S6 ce biti u septembru isto 450e.
Dakle,ista cena kao i S5 prosle godine
Osim ako ne bude neki famozni update,pa to cuju nasi preprodavci i rese da mu dignu cenu
kutijagreha, jest, ali ne vidim da nude da ideš sa njima u kupovinu. Na to sam prvenstveno mislila kad sam pitala gde ima takvih oglasa. Mislim, verujem da ima i takvih ali ih ja nisam videla. A za cenu, to je u redu.
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Ima i takvih oglasa. Ali mozes i napisati da kupujes telefon od operatera ko zeli da sklopi novi ugovor,ili stari produzi.
U roku od odmah javice ti se par njih
vla-do napisao:....Tako i Samsung može da odgovara za svoju aplikaciju (pay) i na rutovanim uredjajima.
Aha,... a ko treba da odgovara za sav onaj softver (sistemske aplikacije) i TW koji stiže sa svakim novim uređajem. Misliš da je taj softver neko drugi pravio i da to nije u nadležnosti Samsunga?
kutijagreha napisao:
500e,novi od operatera. Ako se juri koji dan,moze se naci za 480-490,isto novi,sa dve godine garancije.
Tako da ta prica o prevelikoj ceni pada u vodu. Pricam o S6,ne S6 edge
Mislio sam na cenu u regularnim radnjama, sa validnim fiskalnim, idt. A ona je oko 950, čini mi se.
https://youtu.be/pBxCtaVo6Ho
Evo koje promene donosi 5.1.1
Vezano za tu Samsung Pay opciju, da li je moguće koristiti je kod nas? Podržava Visa i Master Card koliko sam video.
Citam na drugom forumu za ovaj update 5.1.1 sto je stigao,da ne popravlja problem koji je postojao.
Navodno vrate se ikonice (blutut,wifi,mobilni net,gps) pa opet nestanu?
Da li je to istina?
kutijagreha napisao:Citam na drugom forumu za ovaj update 5.1.1 sto je stigao,da ne popravlja problem koji je postojao.
Navodno vrate se ikonice (blutut,wifi,mobilni net,gps) pa opet nestanu?
Da li je to istina?
Čuo sam za taj problem ali nisam upućen. Da li se ikonice gube sa status bara ili? Nisam upoznat sa tim problemom.
Mene interesuje nešto drugo, da li je Samsung Pay opcija dostupna kod nas? Video sam da koristi Visa i Master Card.
I da li je Samsung prvi pustio 5.1.1 update (ne računajući Nexus)?
kutijagreha napisao:U avgustu prosle godine nov za 440e? Hmmm...
Kazi da je u Julu bio 460-470.
Sada nova S6-ica ima za 480 pa nagore. Dakle,razlika 20-30e. Ako je i tolika.
Onaj ko zeli da ima najnoviji Samsung flagship u rukama,nece da gleda kroz 20e.
Tako da ta 'naduvana' cena ne pije vodu.
Da, nov sim free sa vipovom garancijom preko oglasa
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.