Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ne ubacuj nikakve task kilere,niti antiviruse. Apsolutno nista. Cak obrisi antivirus koji dolazi uz G3
Takodje LG Health stopiraj. Previse jede bateriju
Da li je velika razlika u radu (multitasking) izmedju verzije od 2gb ram I 3gb ram.
Inace nisam zahtevan korisnik, I da li utice na bateriju
Hvala unapred
Ako nisi zahtevan korisnik,nije velika razlika,a ni mala
Ja sam 'tezak' korisnik i nema stucanja u multitaskingu kod verzije od 16gb. Tako da uzmi slobodno verziju od 2gb ram memorije. Kusur stavi u dzep
Posto sam totalni rookie, za aplikaciju xcam, da Li je potrebno da se samo downloaduje sa xda na telefon, u zavisnosti da li kk ili L, I to je to. Da li je tako?
Milossimic, ako zelis da dobijes manuelna podesavanja onda je potrebno samo da skines Xcam sa xda. Ako zelis da dobijes malo bolju kameru (daylight,low light),onda je potrebno da skines prvo advanced driver (kk - lp),i flesas kroz rikaveri. Pre toga naravno rutujes telefon. Zatim,sa xda skines Xcam za advanced verziju (kk - lp) instaliras i to je to
Koliko moze da izdrzi baterija, mislim na sot, ako nisam heavy user...najvise na slikanje, malo Internet, par poziva, i sms...
Naravno stock varijantu, ako neko zna?
Kutija kako si brisao cash? Nisam ni ja to radio od kad sam uzeo telefon pa vidim da se nakupilo... Ima li neka fora da sve app odjednom sredim ili jednu po jednu ?
Cache su podaci koje sistem i aplikacije privremeno skladište. Cache služi aplikacijama za brži rad, odnosno brži pristup određenim informacijama. U suštini to znači da aplikacija ne obavlja isti posao svaki put kada vi zadate neku operaciju, već koristi cache kao unapred pripremljenu i odrađenu operaciju spremnu za upotrebu.
Da li postoji neka dodatna app za led notifikacije za npr mejlove? I imam jedno pitanje,primetio sam za ova dva dana koriscenja da mi je ekran malo cudan,i to najvise kada gdeldam neki film ili nesto n yt ili Twichu kada mi je osvetljenje na automacki slika zna da bude previse tamna,a kada iskljucim automacko nekako mi nije tako dobar kvalitet slike.Mozda ja sad tripujem ali da li je to inace normalno tako ili?
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.