Samsung Galaxy S3 ( I9300 / I9305 / I9300I )
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Re: Samsung Galaxy S3 ( I9300 / I9305 / I9300I )
Meni rapidno pada baterija u tim poslednjim procentima pa mi je bilo frka da će se ugasiti. Ok, probaću večeras.
Hvala ti na zalaganju.
Hvala ti na zalaganju.
Nema veze ne moraš na 2% možeš i na 5%,uslikaj sve one slike koje zahtevam (početni deo, grafikon i "ekran"), pa ćemo videti šta i kako...
Odakle skinuti zadnji oficijalni rom za obican S3 a da je za nase mreze (MTS i Telenor)? Gde god da nadjem nesto tako ili prevara ili je download uzas?
Hocu da flesujem zadnji stock ali za nase mreze da istesiram tel kako radi pa da ga dam u prodaju. Svaki custom rom koji sam probao ima neki bug i ne bi sutra da mi kupac kaze da sam mu nesto uvali.
Hocu da flesujem zadnji stock ali za nase mreze da istesiram tel kako radi pa da ga dam u prodaju. Svaki custom rom koji sam probao ima neki bug i ne bi sutra da mi kupac kaze da sam mu nesto uvali.
@kikiss, to je to što sam tražio da vidim. Iskreno da ti kažem ovo je odličan rezultat sa stock stanjem sistema. Ne možeš da očekuješ da telefon gura kao što su oni stariji gurali...
@krivakapa, imaš sve u Samsung delu foruma temu u vezi flešovanja, pročitaj tamo šta i kako treba...
@krivakapa, imaš sve u Samsung delu foruma temu u vezi flešovanja, pročitaj tamo šta i kako treba...
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
krivakapa, ovde možeš da nađeš to što ti treba. Nema prevare.
Flash-uješ ROM preko Odina, mada tamo ima i lepo uputstvo šta i kako radiš.
http://www.sammobile.com/firmwares/database/GT-I9300/

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Ninolina, samo sto mi je download sa njihovog sajta nemoguc posto za obicne korisnike radi sporo a i zbog necega dolazi do prekida downloada kao nekakav timeout fazon.
Poslednja izmena od Ninolina u Ned, 05. Jul 2015. 22:51, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Nemoj da citiraš post koji se nalazi odmah iznad tvog. Podrazumeva se da na njega odgovaraš.
Rezlog: Nemoj da citiraš post koji se nalazi odmah iznad tvog. Podrazumeva se da na njega odgovaraš.
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
krivakapa, ako ti treba, a treba ti, onda vredi i sa sporijim download-om. Nisam znala da tvoj provajder zeza sa download-om, a ovaj sajt je jedini za koji, bar ja, mogu da ti garantujem za ROM-ove. Ja ih odavde uvek skidam.
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Baš tako ako ti treba onda ćeš čekati i tih 2-3 sata ako treba. To je za free usere tako, premium skidaju rom pri punoj brzini..
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
krivakapa, mora sporo da ide. Ako hoces brze, onda platis
Probaj i odavde http://live.samsung-updates.com/

Probaj i odavde http://live.samsung-updates.com/
Nije problem u cekanju da skine problem je u tome sto provajder gasi konkeciju, nesto do njega i sajta ocigledno. Probao sam i sa nekim programima za skidanje koji omogucavaju da se nastavi ali izgleda da sammobile namerno ne podrzava takav nacin rada. Videcu kod drugara da skinem posto nije na mom provajderu.
- Azimuth
- Moderator
Pokusaj sa ovog linka sto sam ti ostavio. Odatle sam gomilu romova skinuo i nije bilo problema. Mozda ti tu bude brze islo ili budes mogao preko nekog od tih programa.
U svakom slucaju imas i tu soluciju da probas preko drugog provajdera.
U svakom slucaju imas i tu soluciju da probas preko drugog provajdera.
Potrazio sam na linku updates, nazalost nema ni MTS ni Telenor. Nasao sam na terafile MTS tj. TSR rom cekam da mi stigne aktivacija.
Poslednja izmena od Azimuth u Pon, 06. Jul 2015. 14:21, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Nikada ne citiraj ceo post neposredno iznad tvog. Podrazumeva se da na njega odgovaras.
Rezlog: Nikada ne citiraj ceo post neposredno iznad tvog. Podrazumeva se da na njega odgovaras.
- Azimuth
- Moderator
Zasto mora biti mts ili telenor? Stavi SEE ili Baltic. Nebrendirani a provereno dobri.
Koja je oznaka tog S3 koji imas?
Koja je oznaka tog S3 koji imas?
Imam jedan problem.
Zadnja 2 meseca sam stalno menjao romove na telefonu (s3 neo je u pitanju) i posle vracanja na stock rom sve je bilo u redu. Medjutim,danas sam instalirao custom rom,nije mi se svidao i vratio sam se na stock. Sve je proslo uspesno,medjutim kada idem na software update pise mi "Registering device" i posle nekoliko sekundi dobijem informaciju "Processing failed" . Kada odem u settings/abount device/status kod device status mi pise "Custom". Ovo mi se do sada nije dogadjalo,ne znam sta bi mogao biti problem? Proverio sam knox i on mi je 0x0 .
Zadnja 2 meseca sam stalno menjao romove na telefonu (s3 neo je u pitanju) i posle vracanja na stock rom sve je bilo u redu. Medjutim,danas sam instalirao custom rom,nije mi se svidao i vratio sam se na stock. Sve je proslo uspesno,medjutim kada idem na software update pise mi "Registering device" i posle nekoliko sekundi dobijem informaciju "Processing failed" . Kada odem u settings/abount device/status kod device status mi pise "Custom". Ovo mi se do sada nije dogadjalo,ne znam sta bi mogao biti problem? Proverio sam knox i on mi je 0x0 .
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pon, 10. Jun 2013. 16:53
- :: Nokia E72
- :: Nokia C5-00
imam S3 Neo i nekog vremena se update-ovao messages i sad ne mogu da vidim iz prve ko mi je poslao sms
Help?
Help?
Prodajem s3 neo,ali je rutovan,pa me zanima da li je dovoljno da izbrisem Supersu i da odradim factory reset da bi root nestao i da bi se odjavio sa svih svojih naloga ?
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Dovoljno je da te odjavi sa svih naloga i obrise sve tvoje podatke sa telefona ali nisam siguran da ce imati OTA update sve dok se preko Odin-a ne ubaci zvanični rom ponovo. 

- artifex
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
- :: Poco X3 NFC
Flashuj oficijalni rom preko odina i skinuces root.
Hvala vam na odgovorima. Racunar mi ne funkcionise,pa nisam u mogucnosti da flesujem. Onda cu se morati snaci nekako.