znemanja napisao:Ironija ti je krajnj nepotrebna, time samo pokazuješ da ti činjenice i relani dokazi ništa ne znače. No, to je tvoje pravo, pravo da iskažeš svoje misljenje i dok ono ne narušava pravila foruma imaš potpunu slobodu da ga izraziš.
Otišli smo u mali off, izvinjavam se ostalim članovima.
Napravi novu temu, za ovaku vrstu diskusije, hardver i slicno...
kutijagreha napisao:Odredjeno je. U pravu si. Zapravo G4 nema nista bolje od S6. Po hijerarhiji sve je bolje za dve lestvice na S6. Tako cu i da rukovodim ubuduce clanove na forumu

Ne sad ozbiljno, znas da vise naginjem ka LG-u, ali sada je drugacije. Pokusao sam da objasnim zbog cega je tako, e sad ko je shvatio, shvatio je. A i moram priznati da novi TW vise nije kao stari, brzi je ali i tezi sto je jedan mali minus za softver, knox nikada necu moci da sazvacem
G4 ima bas dobar hardver, moze naravno da gura sve, ali S6 kao sto sam objasnio ima superirorniji hardver, sto nekome ko se ne razume nece apsolutno nista znaciti.
43% losiji GPU, ali to mi ne ide u glavu kako su mogli to da izbace, mnogi su podbacili bas zbog Snapdragon-a. Ili je konkurencija previse slaba, ili je Samsung mnogo dobar ove godine... Rekao bih da je ovo drugo. Verovali ili ne tako je. Nikakve benchmarke, poene i score-ove nisam postavio u onom svom izlaganju, bas zbog toga sto mnogi misle da su sinteticki testovi glupost. Ono je bilo detaljnije o hardveru, bas onako kako jeste bez laziranja.