Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Chained napisao:kad ga prikačim na download mode telefon mi stoji na nekoliko minuta 0%, laptop izbaci poruku "device driver not successfully installed" a ovaj i dalje na 0%
edit: jel potrebno da uključim USB debugging za ovo? pošto je uključen trenutno
kutijagreha napisao:kopitaneskita, da li imas u telefon neki profile manager?
Da li imas u telefonu xposed?
Inace,ako nemas nista dodatno od aplikacija,onda quiet mode pravi problem.
Procitaj ovu stranicu,i bice ti sve jasno. Ljudi su imali identican problem,i resili su Takodje,licno na par primera resio taj problem
Zasto ja kada skinem neku aplikaciju nece da je istalira.Prosto kada stisnem na instal nista se ne desava a kada stisnem otkazi normalno radi.Ovo mi se nije desavalo na kk.Ovaj LP je promasaj i sranje za G2
imam settings.apk od pre godinu dana 1.3.7 koji, čini mi se, nije komplatibilan sa novom verzijom Xcama
da li neko ima da pošalje novu verziju settingsa
a bilo bi mi i korisno da znam na koji način se vrši kupovina aplikacija na GP?
Kad smo već kod kupovina, jel zna neko kako je zadovoljan donacijama brat Coludy, a i ostala ekipa dobrih ljudi
Xcam novi ima zaštitu, prije mjesec dana smo bas pričali kako spriječiti nedozvoljeno skidanje tj pokretanje bez da se kupi ali već se vrši provjera od playstora, ja bi to još dodatno zaštitio tako da ne bude problema. Kupiti možeš trenutno samo karticama, moguće uskoro i paypalom. Može on kompajlirati build bez zaštita koji ne ide na playstore ali onda bi se to proširilo i opet ilegalno skidalo. Donacijama su zadovoljni jedino ljudi kao mike1986 ili kako već, sto izbacuju redom netaknute romove za phonove koje i ne posjeduju, cloudy od toga sigurno ne živi.
Apsolutno podržavam da svako treba da naplati svoj trud. Da nije ljudi kao bender_007 i cloudy, davno bi G2 odleteo.
I sledeći put kupiti telefon koji mene služi, a ne ja njemu da robujem, lutam po xda i popravljam novog.
Misli čovek napravi neki kompromis, kupi LG, da, to je isto što i ovo skuplje kod drugog brenda, samo je prošao jeftinije. E nije, košta bolje i skuplje, ali nema nerviranja i popravke novog fona.
Baraba, upravo to. Treba da se plati zaista trud koji ulaze bender i ostala ekipa Svaka cast za to,skidam kapu djidu, postoji nacin da se zaobidje ta zastita preko laki pecera,ali kao sto sam vec rekao,nije sto dukata da se kupi settigns,i tako ispostuje autor
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.