iPhone 6

iPhone (1st, 3G/S, 4/4S, 5/5C/5S, 6/6+)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
iOS
Odgovori
Coks
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 16. Jul 2015. 16:16
:: LG L72 + Iphone 6

Re: iPhone 6

Post od Coks »

Pa citao sam da ce biti predstavljen negde septembra , a u prodaji pretpostavljam nesto kasnije , no brate on stoji ko u pit stopu i svako malo me pita kad ce , kad ce .. Ma nek uzme sad 6-cu a sledece godine nek promeni , ako da bog da ga posluzi nece to biti prevelika nadoplata za 6S .. Samo da jos nadjem gde uzeti :)

Pomogli ste mi toliko da sad vec razmislja , pa moze i 16gb , jer sam mu procitao vasa razmisjanja , usparali ste mi 100e :P

@Azimuyh tnx .. cekam PM .. naisao sam na jednog ali nisam siguran da li je to ON

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Coks, znaci da nas vodis na pivo kad se ponovite sa telefonom :D
Salim se, cim mi se covek javi, prosledicu ti njegov broj :wink:

Alsap
Banned
Pridružio se: Sub, 24. Maj 2014. 12:05
:: iphone 6S

Post od Alsap »

Onda kupuj,ima samo jedan Igne,ne mozes da promasis..............

poslao sam ti broj na pm.
Poslednja izmena od Alsap u Čet, 16. Jul 2015. 21:47, izmenjeno 1 put ukupno.

Coks
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Coks »

Ma cuj , klinac dao sve u roku , prosek 9.75 na medicini , pa ajde sad ti nemoj da mu kupis , i onako slabo ribe juri , pa bar tel da ima kako treba :D

Sacekacu ja taj broj sigurnije mi je .. A kad kupi tel onda cu da mu predam i ovaj nalog pa ako zatreba zna gde ima ljudi koji mu mogu pomoci i posavetovati ga ..

Ako budes dolazio za ZR javi se , ceka pivaaaa :)

Hvala za broj @Alsap

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Ja sam rodjeni Zrenjaninac, tako da sam tu svako malo :D
Bolje da si rekao da si negde sa juga, sad cu te vijati za to pivo :D
Salu ja stranu, zovi coveka pa vidi sa njim sta i kako. Igne je iz Subotice ako se ne varam, ali ce ti ili doneti telefon na noge ili poslati preporuceno. Zaista vise nego korektan lik. Svaka preporuka za njega.

Coks
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Coks »

A pobeze iz ZR-a :P

Sutra ga zovem da vidim da li ima sto mi treba , a kako sam natrcao na neki oglas od 02.07 trebao bi da ima 16gb za 585e i 64gb za 675e .. Ako su jos te cene :)

Javim ako i cim uradim posao , cisto da javim utiske iz prve ruke .. Vise volim i ovako na extra preporuku nego one polu lazne 2 god garancije iz sumnjivih servisa ..

siki069
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 22. Sep 2010. 20:48

Post od siki069 »

Nemojte ga palite za garanciju.
U Srbiji ne postoji ovlašćen servis za iPhone.

Postoji za: Apple računare, iPad i iPod.
Za telefone ne.

Pukne čovek 600 evra za telefon bez garancije u Srbiji?
Bolje da mu neko donese iz Švajcarske.
Tamo su bili po 100-150 evra jeftiniji nego ovde.

Taj Igne i valja te kupljene u inostranstvu i ugrađuje se po 100 evra po komadu.
Garancija?
U Srbiji neostvariva.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Siki ne pricaj sta ne znas. U iStyle i Macoli ako se nesto desi moze da se zameni uredjaj novim.
Sto se Igneta tice, izuzetno dobar i korektan lik, sa njim nikad niko nije imao problem. Uradice i na svoju stetu, da bi kupac bio zadovoljan, i da mu reputacija ostane neukaljana. Profesionalan, tacan, garanciju sredjuje u rekordnom roku.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

siki069
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 22. Sep 2010. 20:48

Post od siki069 »

Gde piše to za iStyle i Macolu?
Jesi reklamirao telefon kod Igneta?

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Siki, evo iz prve ruke, sve sto si napisao, osim cene telefona iz Svajcarske za koju ne znam koja je, nije istina.
Informisi se covece pre nego sto krenes ovakve netacne informacije nasumicno da izbacujes.
Ne postoji Apple servis, ali postoje autorizovani servisi (iStyle i Macola). Dakle, svaki iPhone se moze servisirati u tim servisima isto kao i u bilo kom drugom Apple servisu bilo gde napolju. Jedina razlika je sto ovi nasi nemaju zamenske uredjaje na stanju za razliku od onih napolju, samo u tom slucaju se ceka par dana. Apsolutno nikakve vise razlike nema.
Da sumiram, kod nas se uredno servisiraju Apple uredjaji.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Siki: Ja licno nisam ali znam ljude koji jesu. Niko nije imao problem sa njim. Decko je izuzetno posten. Jeste skuplji malo, ali zato imas garanciju kao iz radnje.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Coks
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Coks »

Ajmo ljudi ovako , da ne bi nesto propustio pri kupovini tj pri razgovoru sa Ignom , pomozi te mi .. nasao sam njegov oglas na KP i tamo stoji da je 6-ca sa 16gb 585e , u opisu stoji ovako :

Silver

Gold

Space Gray

iPhone 6 16GB - 585€

iPhone 6 64GB - 675€

Novo, EU modeli, vakum pakovanje, garancija, na stanju i dostupno odmah.

a slika koju je postavio ovako izgleda http://www.dodaj.rs/f/3h/Ps/2TRuWKyT/igna.jpg

E sad mene interesuje da li je to pakovano u kutiji , jedno je slika a drugo je vakum , i sta znaci to vakum pakovanje ?

kazite mi sta trebam pitati .. da li nesto propustam sa ovim pitanjima :

1. da li je SIM Free
2. ima li odredjenu boju
3. da li je aktiviran
4. nesto za garanaciju

stavatno nisam pametan .. da li trebam pitati za IMEI radi neke provere pre kupovine , ajde nek neko postavi pitanja , da ne ujbm nesto :P

Alsap
Banned

Post od Alsap »

On je veoma pouzdan,svi telefoni su sim-free u vakum pakovanju i nisu aktivirani.,izaberes boju i to je to.

Coks
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Coks »

Extremno poverenje .. Hvala na preporuci , bas sam bio u haosu gde uzeti mob .. A sin nervozan ko ker , ne moze da doceka da uzmem tel u ruke i nazovem ga , a on se isparaznio i puni se :D

Draco
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 25. Feb 2010. 13:32
:: iPhone 11
:: ???

Post od Draco »

Вакум паковање ти је целофан у који је упакована кутија, значи да је фабричко паковање не отварано и телефон неактивиран.
Преко серијског односно IMEI броја на Apple сајту можеш да провјериш активацију и гаранцију у било ком тренутку.

ПС: Сики, какве ти глупости човјече написа...

goran_mias
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 28. Jun 2015. 17:30

Post od goran_mias »

Kupi od Igneta (posten prodavac i stalo mu je do kupaca)
Ako se nesto desi sa telefonom nosi u iStyle (posteno rade svoj posao)
Srecno sa kupovinom..

Alsap
Banned

Post od Alsap »

Sednes u auto i pravo kod njega u Suboticu,popijete pice i kupis telefon.Ionako ce tesko pre ponedeljka da stigne.Mozda i spusti malo,ume on to.Svima je u interesu da rasprodaju sestice zbog dolazeceg 6s.

Coks
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Coks »

Evo ovako .. Zvao sam ga , cena 585e za Iphone 6 od 16gb , vakum pakovano , kaze ne moze biti novije od toga i smejao se kad sam rekao koliko je nahvaljen ovde :)
@Azimuth pozz sam ga u tvoje ime :P
Salje odmah , sutra mi stize tel .. Dao mi je dve opcije za placanje , ili da platim post expresom pa on salje , ili da on posalje preko Daily Express . ali se tu placa 1% od cene + postarina .. Znaci tel je 70800 din + 1% + postarina .. Ja sam se odlucio za ovu skuplju varijantu tj za Daily i on je poslao SMS - SALJEM :)

Dace bog da sve prodje kako treba .. HVALA svim na pomoci i javljam kako je sve proslo , e da , nisam nikad video sina tako agilnog , odmah je zapalio do banke po evre :D

Alsap
Banned

Post od Alsap »

Bice sve u redu ne brini,al opet mi malo gorak ukus u ustima......eto ga 6S za 2 meseca.

Apolo
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
:: Sony Xperia 5 II
:: Samsung A6+ (2018)

Post od Apolo »

Ne pratim ovu temu pa se izvinjavam ako je vec negde pomenuto... Koja je razlika kada se kupi iPhone u iStyle-s npr. kao ovlasceni reseller i u nekoj od prodavnica?
Festina lente.

Odgovori