MTS novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Re: MTS novosti

Post od Azimuth »

Kakav paket? Nista ne placas 4G, barem ja nista dodatno nisam platio. Novi Sad je gotovo ceo pokriven.

somi92
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 30. Jul 2014. 03:15
:: xperia p

Post od somi92 »

Za BG , ja na Ceraku nemam 4g, na Banovom brdu sam imao, posto sam pre 2 dana uzeo karticu nisam dalje jos isao, nocas sam na NBG pa mogu da javim jos za te lokacije oko splavova :D

acamatic
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 10. Okt 2011. 12:24

Post od acamatic »

Da li postoji mogućnost da se samo mobilni net roming ugasi na pospaid paketima?

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Pa to imas u settings na manje vise svakom telefonu ;)

acamatic
Expert
Expert

Post od acamatic »

Ima, ali ja nemam petlju da samo to me čuva. Pusti ga u đavola azimuth ima i podešavanje da se mobilni net onemogući u romingu al opet...

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Nisam siguran da mozes od njih traziti da ti ugase samo net. Mislim da, ali ti to proveri, ili imas roming paket ili nemas. Znaci komplet paket koji podrazumeva sms, razgovor i net.

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Može naravno. Mada je dovoljan avio mod.

acamatic
Expert
Expert

Post od acamatic »

Ići ću da vidim, al sada mi baraba dao predlog dobar, avio mod...

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

acamatic napisao:Da li postoji mogućnost da se samo mobilni net roming ugasi na pospaid paketima?
Vip ima da sistemski ugasi samo net, e sada za telekom, najbolje da pitas pa ti nama da kazes. :) Mada mi to nesto previse napredno za tromu firmu kao sto je Telekom.
acamatic napisao:Ići ću da vidim, al sada mi baraba dao predlog dobar, avio mod...
Ne kontam ovo za avio mod? On valjda gasi sve, kao da su ti (u ovom slucaju) roming iskljucili komplet. Ili nesto nisam razumeo?
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Nenad-77
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:51

Post od Nenad-77 »

Kakve povoljnosti mts nudi za produzetak ugovora ili prilikom prenosa broja u drugu mrezu,na koji nacin zadrzavaju korisnike.

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

Ne nude nikakvu pogodnost. Vec imaju 50% popusta na pretplatu, mogucnost kupovine telefona na rate bez kamate. Tako da oni se ne trude preterano da zadrze korisnika ako on zeli da predje u drugu mrezu ili da raskine ugovor.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

Nenad-77
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Nenad-77 »

Pa ako neceju oni ima ko hoce da im dam novac.Planirao sam da kad istekne box prebacim broj u drugu mrezu telenor pa da uzmem 50 posto vise mobilni i internet broj i da izmuvam jos neki popust na to.

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper

Post od Lobachewsky »

Kako ne nude nista, nude 50% popusta, malo li je.
Lako je telenoru da nudi pogodnost da ostanes kada te je pre toga dve godine odrao - a ta "pogodnost sigurno nije veca od 50% popusta, samo se telenor bolje razume u psihologiju ljudi - vise te cene ako ih prvo oderes. :chytry: A zatim ti prodaju onu cigansku foru "kume, za tebe toliko" :dry:

acamatic
Expert
Expert

Post od acamatic »

Pa da Lobachewsky, poptuno si u pravu. Na avio modu se sve gasi, al baš me briga i onako sam na odmoru i nema šta kome da se javljam. A wifi može da se pali iako je avio mod..

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper

Post od Lobachewsky »

acamatic, a zakljucan ti je fon? Ako nije, znas sta ti je ciniti - lokalna sim kartica + wifi kad navatas, telekomova je nedostupna pa je nedostupna, dal u avio modu, ili u torbici, nebitno. Kome trebas, nacice te na viber ili wacap, nalog na njima se idalje vodi na telekomov broj, cak iako ubacis drugu karticu - a obezbedices da si dostupan uvek, a ne samo kad si nakacen na wi-fi.

acamatic
Expert
Expert

Post od acamatic »

Pa može i tako, lepu ideju si mi dao. Videću šta ću na kraju da odradim..

Nenad-77
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Nenad-77 »

Lobachewsky napisao:Kako ne nude nista, nude 50% popusta, malo li je.
Lako je telenoru da nudi pogodnost da ostanes kada te je pre toga dve godine odrao - a ta "pogodnost sigurno nije veca od 50% popusta, samo se telenor bolje razume u psihologiju ljudi - vise te cene ako ih prvo oderes. :chytry: A zatim ti prodaju onu cigansku foru "kume, za tebe toliko" :dry:
Stvar je u tome sto nedam da me deru ni telekomu ni telenoru.Kod telenora sam posle 3meseca dobio neku povoljnost koja je meni odgovarala u finasiskom smislu.Kod telekoma od septembra 2014 pa do 1jan 2016 god imam 50% popusta na box4 paket koji sam dobio posle povlacenja sudske tuzbe.Videcemo potez telekoma posle 18dec 2015g kada cu najverovatnije podneti zahtev za prelazak u telenor mrezu i koriscenjem postpeid paketa u odredjenom periodu od 3meseca bez ugovorne obaveze.U svakom slucaju bicete obavesteni.

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper

Post od Lobachewsky »

Nenad-77, sto si ih tuzio ?

Nenad-77
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Nenad-77 »

Zbog nepostovanja aneksa ugovora od strane telekoma srbije prema meni kao korisniku i promena sadrzaja mobilnog paketa u okviru box 4.Ugovor potpisan 19 dec 2013 je sadrzao sapbracaj koji je odgovarao mojim potrebama i na osnovu sadrzaja tog paketa i ostalih usluga vezana na box4 potpisana je ugovorna obaveza na 24 meseca.Novim tarifiranjem od 1 avg 2014 pricinjena mi je steta u iznosu od 39000 dinzbog smanjenja nacionalnog saobracaja sa 500 na 300min.Prilikom sklapanja ugovorne obaveze sa mts 2013 u pqketu je pisalo 500min nac saobracaja i nije bilo saobrqcaj u mrezi pa razlika od 200min koji sam imao manje od 1.08.2014 morao sam da platim 2400din po njihovom cenovniku tarifiranja.Uvid u listing pre promene moze se zakljuciti da sam svakog meseca trosio 480 do 495min i vecina poziva su bili ka telenor vip i fix mrezi.Posle pisanja zalbi i predloga da se nadje resenje oni su me odbija.I 1sep 2014 podnesem tuzbu protim mts.Da bi me posle zvali o predlogu za povlacenje tuzbe da plate sve troskove i da mi se umanji pretplata u iznosu od 45000din kroz smanjenje mesecnih racuna.Ja sam isao na cifru od 60000din na sta su i pristali pa svi brojevi koji se vode na mene imali su ukupna umqnjenja od 60000 din to se odnosi nq box 4paket i jos jedan postpejd broj.Telekom zadrzava pravo promena ali nesme da osteti korisnika.Min u nacionalnom saobracaju uvek moraju da ostanu u istoj kolicini i nesmeju se smanjivati a na osno u umqnjenja dodavati min u mrezi i tako ostetiti korisnika zbog dodatnih troskova zbog umanjenja min u nac saobracaju.Zamislite imate paket mix xl koji ima 600min u nac saobracaju i oni smanje na 300min u nac saob i dodele 300 min u mrezi i prijave da imate opet 600min a vi imate potpisan ugovor ili ugovornu obavezu na 600min u nacionalnom saobracaju.Toliko o telekomu srbija vezano za box pakete.E posle isteka ugovora 19dec razmislicu o nastavku koriscenja usluga mts zbog izgubljenog poverenja.Izvinite ako ima neka greska.
Poslednja izmena od Azimuth u Sub, 18. Jul 2015. 00:07, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Nikada ne citiraj ceo post neposredno iznad tvog. Podrazumeva se da na njega odgovaras.

acamatic
Expert
Expert

Post od acamatic »

Sve si u pravu, svima nama su pomutili način korišćenja mobilnih usluga. Odjednom su nam smanjili minute i dodali neke glupe minute unutar mreže. Da glupost bude veća ti minuti unutar mreže se ne troše paralelno sa ovim drugim minuta van, već kada se potroše ovi van, onda nastupaju ovi unutar mreže...

Odgovori