Samsung Galaxy S2 I9100 i S2+ I9105
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Re: Samsung Galaxy S2 I9100 i S2+ I9105
Momci, ja ne mogu da prestanem da vam se divim koliko vi radite na vasim telefonima. Zao mi je sto ga nisam imao u isto vreme kada ga i vi imate jer bih uzivao u razmeni misljenja i i experimentisanju sa vama. Recite mi samo da li vam je s2 primarni telefon ili ga imate kao sekundarni zbog budzenja
Note IV N9100 dual
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 27. Maj 2014. 18:16
- :: SGS2
Problem sa gps servisima na slimsaberu se desava samo kad su location services ukljuceni.
Ali imate onu verziju od thundera od skoro gde je to sredjeno, pogledajte poslednjij par stranica teme. Ta verzija radi dobro
@toda81, meni je primarni.
Ali imate onu verziju od thundera od skoro gde je to sredjeno, pogledajte poslednjij par stranica teme. Ta verzija radi dobro
@toda81, meni je primarni.
- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
Preporucujem tk gapps, jos je signed zip pa moze kroz recovery 
... dok ne probam android M 6.0 na s2 i ne predjem na nesto polovno do 250e(mozda ce to biti neki galaxy note jer je to serija koja jedino vredi kod samsunga, a mozda neki nexus(steta sto su upropastili nexus 6 i povecali cenu) ili sony z2, htc m8(ako padne cena
). Vazno je da ima update na android m.
Do tada s2 primarni, posle toga ostaje u porodici, kad zazelim nesto da flesujem

Primarni i tako ce biti skoro do kraja godinetoda81 napisao:Recite mi samo da li vam je s2 primarni telefon ili ga imate kao sekundarni zbog budzenja

Do tada s2 primarni, posle toga ostaje u porodici, kad zazelim nesto da flesujem

ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Zelim vam da obojica predjete na note seriju jer je stvarno fantasticna. Ja sam posle s2 kupio note 2 i prezadovoljan sam. S2 je odlican telefon i developeri bas vole da se igraju njime
Note IV N9100 dual
Uradio restore data i vratilo mi podešavanje roma tako da se ipak ne čuvaju u sistem već u data.
Inače ja prodao nexus prošle nedelje i trebalo bi da narednih dana uzmem g3
Inače ja prodao nexus prošle nedelje i trebalo bi da narednih dana uzmem g3
- Zile995
- Expert
Hvala. I ja tebi zelim da predjes na novu note seriju(note 3, mozda note 4). Kako god, mozda/verovatno se vidimo u drugoj temi ako gledas note phablet u istom cenovnom rangutoda81 napisao:Zelim vam da obojica predjete na note seriju jer je stvarno fantasticna. Ja sam posle s2 kupio note 2 i prezadovoljan sam. S2 je odlican telefon i developeri bas vole da se igraju njime

Simke ne razumem sto si prodao nexus... Pa ono leti, jeste da kvalitet zvucnika, zvuk u sluskama, mikrofon, baterija(nesto bolja od s2) delimicno i ekran nisu nesto dobri, dakle prosek, ali stvarno telefon je softverski optimizovan(u rangu sa iOS-om).
Ja sam malopre flesnuo SlimSaber i meni se iskreno ovi KK romovi uopste ne svidjaju. Nekako su ruzni, prosto receno. JB mi Samsungov izgleda 10 godina novije i modernije. Pricam iskljucivo o izgledu. Ne znam, nekako je to previse crno sivo belo, prozorcici poruka i raznih obavestenja su nekako kockasti i staromodni. OK mi radi Saber, inace, al to je par sati koriscenja. Prognozu sam moju instalirao, koju inace koristim i radi. Nisam proveravao GPS, al to mi jeste bitna stavka na telefonu, pa ako ne radi, leti napolje odmahbacom napisao:@ivica122,
ovo što je Žile napisao je tačno pa razmisli.
Meni prvi put otkazao Google play services. Instalirao sam prognozu vremena i nije mogao da nađe lokaciju i još izbacio poruku ".. prestao da radi".
Kad sam odustao od instalacije prognoze problem sa gpservices je prestao.
Ako hoćeš kk i bln instaliraj CyanFox 4.4.2 i Apolo 7.3 light, Hyper/row.
Ima li ozbiljniji bug ne znam, mene je uvek dobro služio.

Inace, da, i meni je primarni i jedini telefon koji koristim sada S2. Imao sam bolji pre njega, ali mi nicemu to nije sluzilo, bio mi je preglomazan i pretezak, a S2 je meni bas po meri. Jedino bih voleo da mu je ekran malo bolji, odnosno, da je vise rezolucije, makar malo, i ja zadovoljan. Trenutno ne razmisljam o zameni, zato sto mi je sve ovo novo a pristojno preveliko nekako.
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 27. Maj 2014. 18:16
- :: SGS2
Meni oni samsungovi romovi izgledaju smehotresno sa svim onim sarenilom i tw-om ogavnim. [emoji14]
Al' dobro, svako ima svoj ukus.
Koji si slimsaber flesovao, onaj od fusionjack-a iz prvog posta ili onaj od thundera?
Ako si flesovao ovaj prvi, imaces fc za play servise.
Al' dobro, svako ima svoj ukus.

Koji si slimsaber flesovao, onaj od fusionjack-a iz prvog posta ili onaj od thundera?
Ako si flesovao ovaj prvi, imaces fc za play servise.
- Zile995
- Expert
Isto, staromodni su. Lollipop je bas dobar, postoji veliki napredak u dizajnu i svidja mi se. Lepe animacije, obojen status barivica122 napisao:Ja sam malopre flesnuo SlimSaber i meni se iskreno ovi KK romovi uopste ne svidjaju. Nekako su ruzni, prosto receno. JB mi Samsungov izgleda 10 godina novije i modernije. Pricam iskljucivo o izgledu. Ne znam, nekako je to previse crno sivo belo, prozorcici poruka i raznih obavestenja su nekako kockasti i staromodni.

Flesnuo sam Slimsaber sto mi je Bacom preporucio i radi fino, nemam nikakav fc.
http://forum.xda-developers.com/galaxy- ... 0-t2350201
http://forum.xda-developers.com/galaxy- ... 0-t2350201
- Zile995
- Expert
Ja sam na cm12.1. Iskreno ne znam da li mi treba bolji rom. Jos uvek sa xposedom koristim 
Ivice Stock + Apolo... Vidim ja

Ivice Stock + Apolo... Vidim ja

Pa tako nekako.
A CM12.1 je i meni super. Ima li sanse da proradi BNL? Onda bi ga i ja opet vratio. Lolipop lepo izgleda.
A CM12.1 je i meni super. Ima li sanse da proradi BNL? Onda bi ga i ja opet vratio. Lolipop lepo izgleda.
- Zile995
- Expert
Sacekaj bice uskoro, nadam se. Al to mnogo trosi bateriju
Probaj apolo 8 da flesnes na cm ili gustavo.

Sad cu da isprobam kombinaciju cm12.1+Apolo 8, ne lezi mi kk nikako.
- Zile995
- Expert
To bre! Napokon su sredili snimanje u poslednjem CM12.1 nightly-u
. Odradio sam update preko ota. Bas lepo odradjen sistem azuriranja.

Super, znaci da uradim update.
A kako da flesnem Apolo 8 na ovaj cm? Evo pokusavam, al ne ide. Uradio sam sledece, prvo flesnuo Philz pa sa njim cm12.1 pa gapps, pokrenuo sistem, sacekao da se sredi, upao u recovery i probao sa njihovim da flesnem Apolo, i naravno, nije htelo. Onda sam opet flesnuo Philz, restartovao recovery i iz Philz flesnuo Apolo, ali nece ni tako.
Da nije problem u Apolu? Pise na xda u temi njegovoj da je zaustavljen razvoj i da Apolo nece raditi na novim romovima. Da se ne odnosi i na cm12.1?
A kako da flesnem Apolo 8 na ovaj cm? Evo pokusavam, al ne ide. Uradio sam sledece, prvo flesnuo Philz pa sa njim cm12.1 pa gapps, pokrenuo sistem, sacekao da se sredi, upao u recovery i probao sa njihovim da flesnem Apolo, i naravno, nije htelo. Onda sam opet flesnuo Philz, restartovao recovery i iz Philz flesnuo Apolo, ali nece ni tako.
Da nije problem u Apolu? Pise na xda u temi njegovoj da je zaustavljen razvoj i da Apolo nece raditi na novim romovima. Da se ne odnosi i na cm12.1?
- Zile995
- Expert
Pih nece da butuje. Nista od BLN i cm-a, prestao je Apolo sa razvojem 

Meni neverovatno da niko drugi ne podrzava taj BNL. Nemoguce da samo meni treba
. Pa skoro svi telefoni imaju po neku lampicu koji uvek sluzi i za obavestenja.

- Zile995
- Expert
Ma nema kernel developera, u stvari ima, ali ne znam zasto se ne trude. Onaj gsstudio izbacuje dorimanx ali ga uvek, samo onako sitno dotera. LA moze da sredi sve, ali ne znam sto ne krene u akciju. Odmara covek verovatno, uspeo da sredi sve bugove na CM-u i omogucio official podrsku.
Zile ništa nemam protiv nexusa ali jednostavno nije uspeo da me osvoji... Ja sam pored njega mnogo vipe koristio ovaj s2..mislim da će g3 biti bolji
Inače sad vidim da je mx player ubacio pored hw i hw+ ali ne znam koja je razlika? Pogotovu što mi hw zablokira stream dok hw+ radi perfektno. Zna li neko?
Takođe otkrio sam foru, možda ne znate, kad vam izbacuje Android optimizing apps na bootu, možete jednostavno rešiti problem tako što u lucky patcher kliknete da obriše sve odex fajlove. I na drugom bootu nema optimizing

Inače sad vidim da je mx player ubacio pored hw i hw+ ali ne znam koja je razlika? Pogotovu što mi hw zablokira stream dok hw+ radi perfektno. Zna li neko?
Takođe otkrio sam foru, možda ne znate, kad vam izbacuje Android optimizing apps na bootu, možete jednostavno rešiti problem tako što u lucky patcher kliknete da obriše sve odex fajlove. I na drugom bootu nema optimizing