Najkorisnije aplikacije za Android OS
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Re: Najkorisnije aplikacije za Android OS
Poslaću ti na pp link.
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Azimuth, BLN to je to ... ako će mu opaliti ROOT , hvala
kutijagreha, NoLED sam imao na dosta telefona i dobro je radio , hvala za sugestiju

kutijagreha, NoLED sam imao na dosta telefona i dobro je radio , hvala za sugestiju

16 godina na forumu MOBILNISVET
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Tube Mate je ubedljivo naj app, a za komp Songr
Note IV N9100 dual
- El Laki
- Prijatelj foruma
Za komp koristim YTD Pro.
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Ok je i on, ali mora da se kopira link, dok je songr izuzetno prost program. Sve je stvar ukusa
Note IV N9100 dual
- bacom
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 25. Jul 2013. 02:23
- :: galaxy s2 i9100
- :: G3 d855
Zaycev.net neće da radi na Lollipopu. Moraću da tražim TM.
Probam Kii keyboard, ima i ćirilicu ( баш згодно и лепо изгледа). Sve može da se podesi (veličina tastature, tastera, slova, pomeranje tastature desno i levo kao kod lg g3, razmak između redova tastera..) i podešavanja bekapuju.
Probam Kii keyboard, ima i ćirilicu ( баш згодно и лепо изгледа). Sve može da se podesi (veličina tastature, tastera, slova, pomeranje tastature desno i levo kao kod lg g3, razmak između redova tastera..) i podešavanja bekapuju.
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
ae neko koga ne mrzi na pp Tube Mate verziju koja radi. Probah dve i ni jedna nće da skida.
Kako da blokiram ili nesto drugo da mi vise ne stizu poruke sa ponudama koje mi salje telenor?
Na telefonu ima opcija "call rejection" i kada udjem u opciju "auto reject list" ne mogu da ubacim telenor zato sto ne pokazuje njegov broj.
Koristim i Chomp sms u njemu mogu da blokiram poruke od telenora ali mi onda na ikonici od chompa prikazuje broj tih primljenih blokiranih poruka pa mi to smeta a taj broj ne moze da se izbrise/ponisti dok ponovo ne dozvolim prispece poruka.
Znaci treba mi nesto da mi uopste ne pokazuje te poruke u kojima telenor nudi njihove popuste i ostale gluposti a takodje i da mi ne pokazuje da je neka poruka blokirana ako tako nesto postoji ?
Na telefonu ima opcija "call rejection" i kada udjem u opciju "auto reject list" ne mogu da ubacim telenor zato sto ne pokazuje njegov broj.
Koristim i Chomp sms u njemu mogu da blokiram poruke od telenora ali mi onda na ikonici od chompa prikazuje broj tih primljenih blokiranih poruka pa mi to smeta a taj broj ne moze da se izbrise/ponisti dok ponovo ne dozvolim prispece poruka.
Znaci treba mi nesto da mi uopste ne pokazuje te poruke u kojima telenor nudi njihove popuste i ostale gluposti a takodje i da mi ne pokazuje da je neka poruka blokirana ako tako nesto postoji ?
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 26. Sep 2008. 00:21
alex1974, Kontaktiraj telenor .
Poslednja izmena od Ninolina u Sub, 25. Jul 2015. 10:05, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Nemoj da citiraš post koji se nalazi odmah iznad tvog. Podrazumeva se da na njega odgovaraš.
Rezlog: Nemoj da citiraš post koji se nalazi odmah iznad tvog. Podrazumeva se da na njega odgovaraš.
- El Laki
- Prijatelj foruma
Imaš pp.Baraba napisao:ae neko koga ne mrzi na pp Tube Mate verziju koja radi. Probah dve i ni jedna nće da skida.
Poslao sam im mail i odgovorili su mi "Proverom je potvrdjeno da vasa reklamacija nije osnovana"nsvladimir napisao:alex1974, Kontaktiraj telenor .
Calcio tv, rade arene i sport klubovi
https://mega.nz/#!dkBAgQjJ!jNScVsZQNlsy ... 0wkKbqa6pE
https://mega.nz/#!dkBAgQjJ!jNScVsZQNlsy ... 0wkKbqa6pE
- snenad
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pon, 09. Jul 2007. 14:46
- :: LG G2mini (LG-D620r)
Treba mi neka App da objasni messengerima (Viber, Whats app, Messenger...) i ostalim aplikacijama "objasni" da ne želim da mi slike čuva na c: već na sd kartici. Link2sd i folder mount mi nisu pomogli ili ja ne umem sa ih koristim
Meni ovo negledljivo,ucitava svako dve sekunde. S obzirom da sam i potreban player skinuo prvi put,zanima me da li je mozda potrebno podesiti sta od parametara u playeru? Inacekacim se na adsl,putem wifia.... i na dosta kanala mi izbacuje da ne moze da ih otvoriperosimke napisao:Calcio tv

- El Laki
- Prijatelj foruma
Ma slaba je to aplikacija. Ranije sam je probao. Iste probleme sam imao. Dobar deo kanala uopšte ne pusti a one koje pusti, rade očajno.
- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
Samo VLC+m3u lista 

ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
Kernek: Stock 3.4.0
Zeza i mene ali ne tako kao kod tebe.. Npr za jedno poluvreme utakmice mi je dva puta zablokiralo, nije mnogo pa mi ne smeta... To sam čisto testirao aplikaciju inače imam tvviet kupljen tako da njihovu aplikaciju koristim
zaycev.net se "zaključao".Znate li neki servis za skidanje muzike?
- bacom
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 25. Jul 2013. 02:23
- :: galaxy s2 i9100
- :: G3 d855
Re: Одг: Najkorisnije aplikacije za Android OS
Evo imaš ovde
toda81 napisao:Tube Mate je ubedljivo naj app, a za komp Songr
Nismo se razumeli.Treba mi neki servis koji direktno skida mp3 fajlove.Ovaj Tube Mate više nije to.Sad se zove Tube Mote.