HTC M8s vs HTD Desire Eye

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
nemanja4614
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 26. Jul 2015. 23:58
:: Alcatel OT Idol 6030

HTC M8s vs HTD Desire Eye

Post od nemanja4614 »

Postovani, potreban mi je savet nekoga ko se bolje razume u mobilne telefone... Naime istekao mi je ugovor u vip-u i kako planiram da ga produzim u mogucnosti sam da odaberem novi model telefona, suzio sam izbor na dva modela a to su "HTC M8s" i "HTC Desire Eye". Google-ovao sam neke osnovne karakteristike ovih telefona i po onome sto sam video cini mi se da su dosta slicni... Moje koriscenje telefona svodi se na koricenje Viber-a, Facebook-a, WhatsApp-a, koriscenje kamere i eventualno reprodukovanje muzike tokom treninga! :D nadam se nekom dobrom savetu koji ce mi pomoci da odaberem kvalitetniji i prikladniji uredjaj, unapred HVALA!!! :D

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Re: HTC M8s vs HTD Desire Eye

Post od araphel »

Oba sam imao prilike da vidim i na kratko probam, i po meni je M8s bolji uređaj. Dobijaš fenomenalnu izradu kao na M8, malo slabiji procesor, ali poboljšanu kameru. Što se zvuka tiče, mislim da tu nema mnogo dileme, M8s mi nije delovao ništa slabiji od standardnog M8. Kod Desire Eye imaš plastično kućište, ali jaku prednju kameru sa blicom, ako ti je to bitno. Takođe dobar telefon, lepo radi i nije mi poznato da pravi probleme. Ali, moj glas bi išao za M8s.

Odgovori