LG G2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Re: LG G2
Fantastican program za slusanje muzike, the best, samo moras proguglati podesavanja, a imas i link ovdedjidu napisao:za šta služi uopšte taj Viper?
Pustio sam radio i zvuk je katastrofa tih na zvučniku, probao sam tamo nešto da podešavam, ali ne znam šta...
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2439254
Zanimaju me kod pojedinih telefona novine i njihove stvarne mogucnosti koje ovde mogu saznati
jesi li uradio factory reset posle update na lollipop i kolika ti je osvetljenost ekrana?
meni izvuče oko 4 sata na automatskom osvetljenju napolju na suncu i 3g, kad sam u kući i ne koristim ga baš ali na wifi i automatskom osvetljenju sam izgurao 8h sot
meni izvuče oko 4 sata na automatskom osvetljenju napolju na suncu i 3g, kad sam u kući i ne koristim ga baš ali na wifi i automatskom osvetljenju sam izgurao 8h sot
instagram.com/irreversible92
Nisam uradio factory, osvetljenje 50%, bio je sinoc nesto malo na 3g i na wi fi uvek sem kad sam spavao. Uradicu factory pa cu javiti kako se ponasa. Telefon nije mator, star je 7 meseci, sto je rano za bateriju da se zaj*be
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pet, 31. Jul 2015. 19:43
- :: LG G2
- :: Motorola Defy plus
Zdravo svima. Imam jedan veći problem sa g2. Pre mesec dana sam uspeo da hard bickujem moj tel i od tad je bio u dva servisa koji nisu mogli da ga ožive. Ostao je na lg logou i posle toga crnom ekranu. Našao sam matičnu ploču za njega na kp i danas mi je stigla, ali polomljena, što zbog lošeg pakovanja što zbog nemarnosti osoblja u pošti. Znači težak maler... Druge ploče nema nigde na vidiku. Da li znate gde bih mogao da kupim matičnu ploču ili eventualno nekog ko je dobro upoznat sa lg svetom i ima znanja da oživi ovog nesrećnika?
- bender_007
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 28. Sep 2014. 09:48
Javi se u inbox sutra
meni se stock lollipop činio ok, mada se nisam dugo zadržao na njemu, bio mi je samo usputna stanica do cloudyg2 3.3
vrati ga onda na KK ako misliš da će biti bolje
vrati ga onda na KK ako misliš da će biti bolje
instagram.com/irreversible92
- Alexandarmp
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pon, 10. Nov 2014. 02:41
Da li ima neko iz Beograda ko bi hteo da mi sredi G2 tj. da mi ubaci fix za kameru i lolipop? Naravno, platio bih to..
Ako ima neko, neka mi se javi u inbox.
Ako ima neko, neka mi se javi u inbox.
You'll never walk alone!
- Re_EDuCaTiON
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 26. Feb 2013. 16:30
- :: LG G7 ThinQ
Ljudi imam problem, stalno mi pokazuje da su mi slusalice ukljucene ali nisu, da li neko zna u cemu je problem?