A postoji li aplikacija koja koristi ekran kao baterijsku lampu, kad već nema blic?
Možda može da premosti nedostatak tako, ako je već bacio oko na WP.
Uradi SS bele pozadine, pa kad zatreba ti u galeriju i pojačaju osvetljenje na max.
Salu na stranu, sve to je jedno veliko ništa bez led lampice tj blica.
Što se notifikacije i one lampice tiče, ima par aplikacija koje rade posao, pale ili tastere ili prosto iskaču notifikacije na displeju. Pričam o Android, za WP nemam pojma.
Ima aplikacija koje pale beli ekran i pojacavajubosvetljenje na max. To je dovoljno da nadjes nesto u mraku ali nedovoljno da zameni blic kao baterijsku lampu... Ako je ti je bat lampa nephodna onda l630 ne zavrsava posao
Imas da nadjes na storu. Ja sad nemam l630 pa sam zaboravio ali ima na primer flash light kad se instalira na tel koji nema blic samo pali beli ekran. I mnoge druge su slicne. Neke imaju ekrane raznih boja...
Baraba napisao:underover, led notifikacije nema ni jedna lumia
Ne znam za Lumie, nikad nisam koristio wp, ali androidi uglavnom imaju, a ovaj Lg nema.
Za to mozda i moze da se nadje zamenska aplikacija, ali nedostatak blica ne moze ni priblizno da se nadomesti bilo kojom aplikacijom koja povecava osvetljenost ekrana...
Ja bih pre gledao koji telefon ima bolji ekran, koji bolje i brze radi, koji ima bolju bateriju jer mi je to najbitnije za svakodnevno koriscenje, sve ostalo mi je nekako u drugom planu.
Zato rekoh da saceka. Sigurno ce je biti kod Telenora posće NG. I dok se ne pojavi kod operatera drzace cenu. A posle ce poceti da pada cim dodje kod nekog od operatera. Mislim da ce doci na oko 100€ za par meseci kao i l630 a nudi dosta vise od nje po meni
bolje 630 imam je i ja isto iz paketa bolje radi nego android sta da kazem posto jedan prestigio sa pokvarenom kamerom koristim kao sekundarni za par meseci uzecu i 520 polovnu cekam samo polovnoj da padne cena na 40 do 50e pa da uzmem da prestigio zamenim
pozdrav
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.