Cigla! A posto je zenski mozda bi bolje bilo da je roze ili crven. A i ekran je monohromatski Nokia uvek mora da previdi nesto i da naprave neki propust. Mozda isprave u 6969i tad ce verovatno da ubace jos vise funkcija u ovaj model.
Lobachewsky napisao:Cigla! A posto je zenski mozda bi bolje bilo da je roze ili crven. A i ekran je monohromatski Nokia uvek mora da previdi nesto i da naprave neki propust. Mozda isprave u 6969i tad ce verovatno da ubace jos vise funkcija u ovaj model.
Mislim da je sve to nebitno i da je potrebna samo dobra vibracija!!!
"N6969 podrzava najnoviju xpress vibration tehnology,koja omogucava da vibraciju osetite u svakoj prilici.Omogucena je promena jacine i tipa vibracija.Vibracije su u formatu .vib,tako da je moguce vasu omiljenu vibraciju preuzeti sa interneta ili razmeniti sa nekim od kontakata preko MMSa ili bluetootha.Veliki broj razlicitih tipova vibracija vam omogucava da budete jedinstveni.
Q1 2007"
Lobachewsky, pa onda tip kad ide na put pokloni devojci samo njemu svojstvenu vibraciju ..... pa mislim stvarno ljudi, nismo mi zapadnjaci koji rade 15h dnevno ..... nasim devojkama ovo ne treba
Šta se zezate, ovo je ozbiljan model. Ne znam gde mu je zvučnik, ako je gore onda je teško pričati&slušati ako baš nisi glavat, mora hendsfri.
I kamera mora da ima pojačan "night mode" zbog otežanih uslova
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.