iPhone 6

iPhone (1st, 3G/S, 4/4S, 5/5C/5S, 6/6+)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
iOS
Odgovori
novajlija1
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 24. Jul 2015. 20:30
:: iphone6

Re: iPhone 6

Post od novajlija1 »

Zdravo drustvo redovno citam vase komentare,elem imam problem
naime radi se o tome danas mi je drug radio jb i nakon toga sam pokusao da instaliram preko cydie appsync i tu pocinje problem mob poceo da baguje i ja sam onda resio da uradim hard reset preko mob, udjem u podesavanja i tamo kliknem na reset pojavi se ona standardna slika beo ekran jabukica i ona linija koja trebada se popuni kada se zavrsi reset
problem je sto mi tako beo ekran stoji evo vec 2 satapokusavao sam i onu opciju sa home tasterom i drzanjem dugmeta za paljenje opet isto zabagovao i ne mogu mu nista

ubacio sam mob u dfu mod povezao se sa itunsom i sada se radi backup

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Trebao si prvo da pitas. Nikada ne radis reset kad imas jb na telefonu. Postoje dva nacina za uklanjanje jb-a, prvi je restore preko itunes, a drugi je tvik koji je pre par dana izbacen a koji prosto ukloni jb iz telefona.

oxigen
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 04. Dec 2008. 21:41
:: Samsung galaxy Note8

Post od oxigen »

Imam problem ako moze pomoc naime do skoro sam u kontaktima imao malo sliku sa desne strane koju sam dodao procitao sam negde da moze da bude full screen onda sam izbrisao staru sliku i dodao novu sliku u kontaktima i sada prilikom poziva sva slika je jako zamucena znaci do sada sam imao malu slicicu prilikom pozivanja a sada je sva slika zamucena i slika je preko celog ekrana sta mislis kako se moze resiti problem? Da li ne odgovara rezolucijiba ili sta nisam pametan. Msm nije neka filozofija dodavanja slika kontaktima ali kazem uredno dodam sliku i prilikom poziva pojavi se u pozadini preko celog ekrana ta slika ali skroz zamucena znaci nista se ne vidi od slike, probao sam nakon dodavanja slike synch preko itunsa ali opet isto cak sta vise ne mogu vise ni da vratim da mi slike kontakata budu onako male slicice u deanom uglu kao ranije ,,, gledao sam podesavanja ali cini mi se sve stojii kako treba ako neko zna o cemu se ovde radi hvala na pomoci
Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

ja sam menjao slike u kontaktima jer mi se prosto vise svidjala neka novija itd... kada me neko taj zove izadje mi cela slika preko ekrana...
zamucena moze da bude jer je rezolucija originala mozda losija ili to je zamuti neki pozadinski wallpaper... hoce da probija ako su jake boje ili neki logo itd...

oxigen
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od oxigen »

Ne znam sta da kazem evo meni se ovako vidim ''slike'' prilikom slanja i primanja poziva sa uredno postavljenom slikom u kontaktima :uhuh:

Slika

Ako neko ima ideju kako da se resi problem ? Koristim ois 8.4

Alsap
Banned
Pridružio se: Sub, 24. Maj 2014. 12:05
:: iphone 6S

Post od Alsap »

Jesi li probao hard reset.........................................

oxigen
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od oxigen »

Alsap, nisam probao hard reset iz razloga imam jb i gomilu tweekova pa zbog toga

Alsap
Banned
Pridružio se: Sub, 24. Maj 2014. 12:05
:: iphone 6S

Post od Alsap »

Nisi napisao da imas Jb.Onda te neki od tweekova zeza.................

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

Ako imaš JB i tweek-ove, skoro sigurno jedan od njih pravi probleme.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

oxigen
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od oxigen »

znemanja, sta mislis da li da odradim hard reset ili? I kako da znam koji tweek pravi problem??? Uh ko ce posle sce ispocetka instalirati zbog toga mi se i ne radi reset da nemam jb ne bi bio problem ovako debelo cu razmisliti

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Niposto ne radi reset iz menija telefona. Nemoj praviti gresku kao sto je neko na prethodnim stranama. Ako imas jb, imas temu kako da uklonis jb, kad to uradis onda odradi reset ili jos bolje restore, pa ponovo jb i jedan po jedan tvik ubacuj pa gledaj kako se ponasa. Ti krekovani tvikovi znaju da prave probleme, ima i onih koji nisu portovani za 8.4, a cesto se desava da se tvikovi medjusobno kolju.
Pamet u glavu i polagano, nema ti druge.

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

Samo restore pa onda ispocetka... Ili brisi jedno po jedno iz telefona videces sta zeza... Zaboravi reset...

znemanja
Moderator
Moderator

Post od znemanja »

Kolege su ti već rekle, nikako reset iz telefona. Da postoji način da otkriješ koji tweek pravi problem, onda problem ne bi ni imao. Ukloni jb, pa restore, i ako baš hoćeš posle toga ubacuju tweek-ove dok ne otkriješ koji pravi problem.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

oxigen
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od oxigen »

Hvala na savetima , primljeno k znanju. Mada ja sve nesto mislim da je problem u podesavanjima samog mob prijatelj isto ima takav problem cak kaze od kada ima mobilni i sa i bez jb

jelenac
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 02. Nov 2012. 11:37
:: Samsung galaxy S5

Post od jelenac »

oxigen napisao:Ne znam sta da kazem evo meni se ovako vidim ''slike'' prilikom slanja i primanja poziva sa uredno postavljenom slikom u kontaktima :uhuh:

Slika

Ako neko ima ideju kako da se resi problem ? Koristim ois 8.4
I kod mene je isti slučaj, 8.4 je u pitanju i nije JB

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

http://youtu.be/sQjeREDIqBA

Cini mi se da je neko vec kacio ovu ludacu

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
:: Samsung Beleška 10
:: Široka Noklica

Post od Evindzer »

I ova lujka ima 8k pretplatnika?! :blinky: :o :shock: :wacko:
Ćerka nije loša, moram da priznam, ne bih se ljutio da naletimo jedno na drugo na nekoj plaži. :D :oops: :roll:

sergius
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 12. Jan 2014. 23:31
:: iPhone 6

Post od sergius »

Zna li neko gde i kod koga da kupim po dobroj ceni iphone 6 od 64gb? :lol:

znemanja
Moderator
Moderator

Post od znemanja »

^Znači ipak se vraćaš na iP :)
Pogledaj u temi prodajem/kupujem/zamena, mislim da je baš bio neki oglas za iP6 64 GB.

bata bogdan
Banned
Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
:: Huawei X2 7.0 LTE
:: Huawei M2 10.1 LTE

Post od bata bogdan »

Vrlo pametna odluka što se vraćaš na iPhone, kontaktiraj člana drom ovde sa foruma.
Huawei

Odgovori