Koliko mogu da dobijem za S5 u odličnom stanju, lajsna čitava i ceo telefon bez tačke. Kupljen u septembru prošle godine bez garancije. Nikad potapan u vodu, niti izvodjene slične egzibicije.
Knox 0:0. [emoji4]
Tezak model za prodati. Ja sam nailazio na netu da je skuplji od iP5 sa 32gb, sto je ludilo.
Tesko da bi neko dao vise od 250-270€ i to za 16gb verziju
Pozdav ljudi,
koliko bih mogao da dobijem za LG G Pro 2, 32GB, bez tackice (kao iz radnje), neodpakovane slusalice, punjac jos u foliji, crne boje...
Problem je u tome sto se pojavila zuta mrlja na ekranu (gore desno)... ove paklene vrucine i kola bez klime pa popustio lepak...
Nisam pametan koliko da trazim... ne bih ni menjao telefon ali me ta mrlja uzasno nervira (mrlja ne utice na funkcionalnost ekrana)... telefon je zver i ima sve sto mi treba ali sta cu...
Hvala unapred
Da je 64gb pa bih ti dao moj novi neotvoreni 6 i nesto sitno doplatio, al ovako ne vredi [emoji14]
Elem, ja ga ne bih dao ispod 600. Simfree sa godinu dana garancije su oko 680, tako da ke realno oko 600 za ove nase sa mreze.
Alexandarmp, sa mts prodat za 620e u roku od par sati, ali je stavljeno 620. Ipak je 2 god. garancije je 2 god. garancije, meni to više vredi od sim free sa 1god. garancije (jednom je jednom, dvaput je dvaput). Ispod 600e nemoj da ideš, ali na 600 spusti posle nekog vrmena, ne odmah, stavi 640e fiksno, ako ne ode 630, pa 620.
sim free 6s, 4,7 inca, su malo ispod 700eur a sa mreze 50ak eur ispod toga... space gray je najjeftiniji a rose gold i gold skuplji do 15ak eur... najcesca cena za 6s je bas ta - 620eur...
6s+, sim free krece od 800eur a sa mreze od 750eur pa na gore...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.