3g vecinu vremena i automatsko osvetljenje, skajp, kamera, ikariam, vremenska na 2 sata azuriranje, signal ocajan.
Sastavi od jutra od navece nekako. 4h17m sot
Uvek isto, da se nešto menja, pisao bih. 90% vremena wi-fi, osvetljenje na auto, sync 4 google naloga, yahoo, i socijalne mreže, location on. 30ak minuta video i oko sat vremena Google Docs, ostalo prosečna upotreba - surf, vesti, dopisivanje...
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Oslabila malo baterija nije ko u pocetku sto je bila dobro tu je cuka i 10 min razgovora,dobar deo na spikerfon*verovatno vise trosi bateriju)kamera,viber,ali opet nije to to
Ako se zadrzi duze kod mene uzecu mu novu bateriju.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Pa jeste dobar rezultar ako si ceo dan bio napolju na 3G/4G.
Ja kad sam na poslu baterija ode za isto vreme,jer tamo nemam wifi,tu je obavezno sve sto si ti naveo bez Gps plus surfa malo,dopisivanje preko vibera,wats,vesti,kamera itd..na 3G mobile data uvek.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.