Pero hvala. Slobodno uvek napisi svoje misljenje, korisno je i pozeljno.perosimke napisao:Evo ja da se javim iako mene nisi pitao. Imao sam indirektnih iskustava sa ovim htc-om jeste dpbar telefon ali sad sve zavisi šta tražiš posle s2
Pitao sam Zileta jer sam citao u temi Huawei P8 njegove komentare na razne cip setove (kirin..) i video da se dobro razume.
Posto nije ovde mesto za htc (obrisace mi) ubacicu u neku temu i recu gde. Dragoceno mi misljenje svakog od vas. Pozz

, i skinuo sam tamo iz menija onaj noviji modem XXLS8 da probam kko ce biti sa njim ali nema nekog posebnog uputstva. Jel mogu da ga flesnem standardno preko CWM ili treba jos nesto da znam?
, i skinuo sam tamo iz menija onaj noviji modem XXLS8 da probam kko ce biti sa njim ali nema nekog posebnog uputstva. Jel mogu da ga flesnem standardno preko CWM ili treba jos nesto da znam?

a to mi ne treba. Ne znam koja je onda tacna svrha sync ako nema nikakvog pitanja koju verziju stanja sync da li hoce da posaljem novu na backup ili stari backup sa gmail-a da azurira telefon.
 a to mi ne treba. Ne znam koja je onda tacna svrha sync ako nema nikakvog pitanja koju verziju stanja sync da li hoce da posaljem novu na backup ili stari backup sa gmail-a da azurira telefon.