iPhone 6
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Re: iPhone 6
Vidim da je realno najjednostavnije kupovina preko app stora sa Giftcard,elem ako može neko da napise uputstvo kako se kupuje sa gifcard sa USA nalogom i kako se aktivira Giftcard ???
Resen problem kupujem sa giftkarticom
Resen problem kupujem sa giftkarticom
Poslednja izmena od oxigen u Pet, 14. Avg 2015. 08:36, izmenjeno 1 put ukupno.
Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Proverite da li postoji vec tema za ovo, ako ne postoji onda otvorite posebnu temu i tamo o tome pisite. Ovde je tema iPhone 6, a to o cemu pisete vazi za sve Apple uredjaje.
Ne kazem da nije moguce samo jos je rano za ovakve i testove i predvidjanja... Inace, ja sam imao do sada dva puta ip6 i jednom ip6+...
Drugari, posto imam nameru da kupim svoj prvi iphone ikad, i nasao sam sad jedan polovan mint stanje, sve je u redu sa telefonom. Nego me muci jedna stvar, ova zena koja prodaje telefon kaze da je 3 mjeseca star, a odradio sam ono full gsx ili kako se zove provjera preko imei koda i pise da je kupljen 20.08. i aktiviran 21.08. , treba li biti oprezan?
- Azimuth
- Moderator
Ako ti je dala tacan imei broj i proverio si, onda nemas brige. Mozda je kupila, pa je reklamirala i dobila novi u retrail pakovanju...ko zna...
Cudno mi je malo jer nema kutiju(garanciju samo onu od 1god internacionalnu). Ali ako je imei u redu onda mislim da nema razloga za brigu. Poslala je slike, sve extra, kao nov 

- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Mora da ima kutiju. Bez kutije ne kupuj iphone. Možda je neko prijavio da mu je ukraden telefon, odneo kutiju kao dokaz.
cesto postoji realan razlog zasto neki nemaju kutije ali ja ne bih kupovao iphone bez kompletne opreme...
ako je nov - samo u vakuumu, ako je polovan - samo sa kompletnom opremom (kutija, stikeri, iglica, slusalice sa kutijicom itd...)
na kutiji pisu svi relevantni podaci koji dokazuju poreklo i originalnost aparata...
ne znam koliko trazi ta za telefon ali verujem da nije neka velika razlika u ceni u odnosu na ''legalne'' iz nasih oglasa...
ako je nov - samo u vakuumu, ako je polovan - samo sa kompletnom opremom (kutija, stikeri, iglica, slusalice sa kutijicom itd...)
na kutiji pisu svi relevantni podaci koji dokazuju poreklo i originalnost aparata...
ne znam koliko trazi ta za telefon ali verujem da nije neka velika razlika u ceni u odnosu na ''legalne'' iz nasih oglasa...
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
iPhone 6 kupljen u Telenoru pre 3 meseca . devojci na moru ispao u vodu dok je slikala u plićaku i to na par sekundi ... ugasio se , odnela u Telenor i vraćen posle 15 dana - "garancija ne važi / matična ploča bila pod uticajem vlage" .
Šta raditi ? neki savet ?
Šta raditi ? neki savet ?
16 godina na forumu MOBILNISVET
Ne davati devojci vise telefon dok se kupa 
sala mala, osim zamene ploce ne vidim drugo resenje, a opet pitanje je da li ce raditi i posle promene ploce jer je mozda so nagrizla neke druge komponente. Vidi u servisu nekom ali po meni je mozda prodaja u delove najbolje resenje...jbg.

sala mala, osim zamene ploce ne vidim drugo resenje, a opet pitanje je da li ce raditi i posle promene ploce jer je mozda so nagrizla neke druge komponente. Vidi u servisu nekom ali po meni je mozda prodaja u delove najbolje resenje...jbg.
e, sad... sad su svi pametni...
ja bih ga odmah stavio u pirinac da stoji celu noc ali sad je verovatno kasno...
i da se zameni sama ploca ne verujem da jos nesto nije bilo ''pod uticajem vlage''...
cao - zdravo iphone
ja bih ga odmah stavio u pirinac da stoji celu noc ali sad je verovatno kasno...
i da se zameni sama ploca ne verujem da jos nesto nije bilo ''pod uticajem vlage''...
cao - zdravo iphone

- Azimuth
- Moderator
Nema sta, ili u nekom manjem servisu pokusati popravku (kad je vec garancija izgubljena) ili u delove... Mada mi se ova druga opcija cini verovatnijom...
Platio full gsx ili kako se vec zove, tel je 101% regularan, mada ga ne uzeh. Uzeo sam kod provjerenog prodavca u drugoj boji za par evrica vise.Baraba napisao:Mora da ima kutiju. Bez kutije ne kupuj iphone. Možda je neko prijavio da mu je ukraden telefon, odneo kutiju kao dokaz.
- Azimuth
- Moderator
To je do vibera. Sacekaj 24h pa ponovo. Meni se to desavalo ranije na androidu.
nikad nisam cuo da se to desava sa viberom...
sacekaj malo pa opet, drugo ne znam sta bi drugo radio...
je l ima on bese ono wait for call, kao whatsapp?

sacekaj malo pa opet, drugo ne znam sta bi drugo radio...
je l ima on bese ono wait for call, kao whatsapp?
Ima ali ne dobijem ni poziv. I ja nisam nikad cuo ali kao sto vidis, desava se 

Proradio je posle 24h 

- dachakragujevac80
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Sep 2014. 16:44
- :: Iphone 11 pro
Prvo pitanje: jel se jos nekom desava da mu zabaguje facebook,tipa,samo te izbaci iz aplikacije na pocetni ekran?
Broj dva: jel veceras dolazi ios 9 za ovo podneblje? [emoji4]
Broj dva: jel veceras dolazi ios 9 za ovo podneblje? [emoji4]