A1 novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
kutijagreha
Banned
Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
:: Telefon na pipanje
Kontakt:

Re: VIP novosti

Post od kutijagreha »

Vip promocija 10k popust na telefone se produzava do 31 avgusta. Info iz prve ruke
Nikad gora promocija. Sve mi ovo mirise da cekaju rasplet oko prodaje Mts-a,pa da puste neku krstenu promociju

knezevic76
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 06. Sep 2014. 13:35
Kontakt:

Re: Одг: VIP novosti

Post od knezevic76 »

Kao mreža na najgorom pokrivenošću teritorije srbije, nema šta oni da čekaju, treba da se uvlače u du%e sa promocijama i popustima svim potencijalnim a i sadašnjim korisnicima.

kutijagreha
Banned
Kontakt:

Post od kutijagreha »

Zaista ima najgori pokriven signal. Beograd je dobar. Ostalo tuga :disgust:
Jos ubacili smesnu promociju koja traje vec treci mesec. Umesto sada dok Mts ceka rasplet oko prodaje,da ulete sa super promocijom,oni nista :dry:

knezevic76
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 06. Sep 2014. 13:35
Kontakt:

Re: Одг: VIP novosti

Post od knezevic76 »

Dostigao je VIP svoj maximum, bar moje mišljenje, što se korisnika tiče. Ni jedan ozbiljan poslovni čovek ili firma neće uzeti kod njih broj osim ako nije usko vezan za velike gradove. Svi koji imaju VIP a putuju dosta, imaju i karticu drugog operatera.
Sa druge strane jedno vreme su navlačili ljude najpovoljnijim uslovima pa se onda ti isti koji žive malo dalje žale na sva usta kako nemaju ni 3G a kamoli nešto više.
E sad, posle svih tih godina su provaljeni i nemaju koga da navuku pa tobože podigli cene usluga zarad širenja mreže. Da kako da ne!
Sad im je centralna grupa koju napadaju upravo klinci koji padaju na promocije na dopunama i koji uzimaju neke male, smešne, postpaid pakete bez aparata.
Kad se samo na fejsu pročitaju komentari za sva tri operatera, simptomatično je da svi korisnici nešto kukaju ali kod VIPa bode oči koliko ljudi najavljuje raskidanje ugovora.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Ne znam ljudi, ja sam na Vipu evo pune 3 god, i bas ne mogu ninasta da se pozalim. ok, ja sam u centru Subotice iz koga retko kad mrdam, do BG gdsam takodje u centru takodje nemam sta da se zalim. Uspeo sam da se prebacim na Opusteno tarifu i sad osecam bol u odredjenom organu za sve, jer ako pvo uspem da probijem, onda sam za posmatranje
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

alphablue597
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 15. Feb 2012. 13:38
:: Nokia Lumia 520

Post od alphablue597 »

Sad sam video na netu, u vipu stigao huawei p8 lite. Takodje primetio sam da su spustili cene pojedinih telefona, lg spirit, alcatel idol 3...

kutijagreha
Banned
Kontakt:

Post od kutijagreha »

S6 jeftiniji od G4 u nekim tarifama :) Ovo sam mislio da nikad necu videti :lol:

S6

http://www.dodaj.rs/f/3W/kc/17tvBHS9/20 ... 155105.jpg

G4

http://www.dodaj.rs/f/2I/iW/a1rN3Ig/201 ... 155115.jpg

somi92
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 30. Jul 2014. 03:15
:: xperia p

Post od somi92 »

Ja gledao za ovaj novi note u vipu ilo s6 e+ zaboravih, cena ista za paket od 1000 din i od 2700... Ne kapiram im politiku al dobro...

lepi mille
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 16. Jul 2011. 14:42

Post od lepi mille »

Da li je ovo novina u Vipu ne znam, ali da je teska glupost jeste... :x

Dakle, na ugovoru pise da se zavrsava 19.07., medjutim zavrsava se 19.08. (jer je ugovor zapocet mesec dana pre isteka starog). 19.08. pozovem korisnicki servis da proverim i budem 100% siguran da je ugovor zavrsen ALI ljubazna teta kaze da se ugovor zavrsava sa krajem obracunskog perioda (21.08.).
Pitam od kada je takvo pravilo, kaze od uvek... Ne znam samo kako jer prebacivao sam broj iz Mts-a u Telenor, iz Telenora u Vip i sada iz Vipa u Mts i nikada kraj ugovora nije bio vezan za kraj obracunskog perioda.

Prethodno mi u Vipu kazu kako se mora ispostovati to sto je ugovor potpisan mesec dana pre isteka starog, sto znaci 25, umesto 24 meseca, pravdaju se da je to odluka Ratela, sto kasnije saznajem u Mts-u uopste nije tacno jer oni takvo pravilo nemaju. Sada me ubedjuju kako se mora cekati kraj obracunskog perioda da bi se zavrsio ugovor.

Kao laiku mi je jasno da nemaju osnova da me zadrzavaju na silu pravdanjem da nije ciklus zavrsen, kad je ugovor i zvanicno gotov. Ako ovo nije pro*eravanje, ne znam stvarno sta je...

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

lepi mille, koliko ja znam ugovor nije vezan za obraunski period ako prebacujes broj na dugu mrezu. Medjutim, ako raskidas ugovor i gasis broj, onda cekas do kraja obracunskog perioda da ti broj iskljuce.

Dakle, kod prenosa broja vip mora da radi po ratelovim pravilima, dok kod raskida ugovora moze po svojim.

Sto se tice prevremene obnove, svaki operator ima svoja pravila i trebalo bi da budes upoznat sa njima pre potpisivanja bilo cega. Ni ja se ne radujem bas sto ce mi ugovor trajati duze od 24 meseca, ali to je bila moja odluka, niko me nije terao - odgovarala mi je promocija i to je to.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

lepi mille
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 16. Jul 2011. 14:42

Post od lepi mille »

Lobachewsky, kad sam zvao korisnički, jasno sam naglasio da hoću da prenesem broj i odgovorila je da može ali samo po isteku ob. perioda. Još je počela da mi nabraja tarife, novu 'Opušteno' i rekla da ako hoću da produžim može odmah, a prenos samo nakon završetka perioda.
Sutra ću podneti zahtev u Mts, a pre toga ću u Vip da proverim da sam sa njima završio i da ne ometaju prenos.

9R94
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 15. Jan 2013. 18:08
:: Lumia 520
:: 6233

Post od 9R94 »

Interesuje me za pripejd, jel jos vaze kao oni stari pripejd paketi, odgovarali bi neki od njih mojim roditeljima?

kutijagreha
Banned
Kontakt:

Post od kutijagreha »

Promocija koja je trenutno aktuelna,produzava se do 15.9 :chytry: Aj da je neka promocija,pa i da je tri puta obnavljaju
Definitivno su u dosluhu sa Mts-om,i cekaju rasplet :uhuh:

alphablue597
Mobil fan
Mobil fan

Post od alphablue597 »

Da li je neko obnavljao ugovor, recimo 7 meseci pre isteka?

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper

Post od Lobachewsky »

alphablue597, ja sam obnavljao 6 meseci i 25 dana pre isteka :) Sve regularno, nema penala. Placa se samo jednokratna suma od par stotina din za prevremenu obnovu ugovora. Zamolis ih, oni proslede molbu centru, i u roku od 2 sata ti stigne sms da su ti odobrili. Odes i potpises.

"Kvaka" je sto ti novi ugovor traje 24 meseca + 6 meseci, pri cemu posle 24 meseca nisi vise u promociji (dakle, promocija vazi 24 meseca, a ugovor 30). S tim sto i tada mozes da potpises 6 meseci ranije ako pozelis.

I da, kod vipa svaka akcija pocinje od sledeceg obracunkog perioda, pa i promocija koju si potpisao, tako da je i u mom slucaju ona pocela 6 meseci pre isteka, iako sam je potpisao maltene 7 meseci pre.

alphablue597
Mobil fan
Mobil fan

Post od alphablue597 »

Hvala puno, moguce da cu i ja tako 6 meseci+ dvadesetak dana. Kada si ti obnavljao, jel skoro?
A to za placanje, jel se placa ona naknada u visini pretplate ili nesto drugo?

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper

Post od Lobachewsky »

alphablue597, obnovio sam u junu jer sam hvatao promociju 50% koja je vazila do 15. juna.
Naknada nije u visini pretplate (pretplata mi je u tom trenutku bila 2400 din), vec su mi naplatili samo 500 dinara (sad sam pogledao), iz cenovnika za prevremenu obnovu ugovora. Nikakve razlike nisam placao.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Jel neko video na Vipovom sajtu ovo Okreceno novi list, pa kada se klikne pise vidimo se za 3 dana? Meni bas sad nista nije jasno, jel ima ko kakvu informaciju vise?
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

miodrage, koliko znam, u pitanju je nova tarifa koju uvode. :)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

alphablue597
Mobil fan
Mobil fan

Post od alphablue597 »

Nezvanicno, ukidaju smartove a uvode nove tarife koje ce imati vise interneta i koje ce generalno biti mnogo bolje od smartova...

Odgovori