Najkorisnije aplikacije za Android OS
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pon, 15. Sep 2014. 17:30
- Kontakt:
Re: Najkorisnije aplikacije za Android OS
Facebook Hello. Када те неко зове чији број ти није у именику повлачи информације са фејса, и приказује име презиме слику где ради и сл.. Мени савршено..
Probaj DW Contacts & Phone.znemanja napisao:Preporuka za neku kvalitetnu app kojom mogu da zamenim dialer? Bilo bi idealno ako bi ta app podržavala teme ili da po defaultu bude u tamnim bojama.
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
znemanja, i od mene preporuka za DW Contacts & Phone. Mada ni EX Dialer nije loš, njega sam ranije koristila. 

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
toda81, Ninolina, nesta hvala vam na predlozima, probaću obe app, pa ću videti koja mi više odgovara.
danil80, app izgleda zanimljivo, ali ne preferiram preveliku integraciju fb u sistem, pogotovo što su info sa FB diskutabilne, mada zanimljiv koncept.
danil80, app izgleda zanimljivo, ali ne preferiram preveliku integraciju fb u sistem, pogotovo što su info sa FB diskutabilne, mada zanimljiv koncept.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Probaj RocketDial Dialer & Contacts,ja ga koristim duze vreme i ok je.
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Koji je po vama najbolji program za podsetnike?Bitno da mogu da odredim datum i vreme, a naravno i da postavim melodiju koja ce me podsetiti za taj dogadjaj 

Note IV N9100 dual
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
toda81, Evernote, recimo, mada ima na stotine sličnih. Google kalendar takođe "radi pos'o".
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- znemanja
- Moderator
toda81, a što ne koristiš default-ni S planner na Samsungu? On je po meni odličan, radi baš ono sto si naveo.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pon, 15. Sep 2014. 17:30
- Kontakt:
Any.do ubedljivo ubedljivo najbolji podsetnik sa brzom opcija.
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
toda81, ja koristim Life Reminder. Odlična app sa dosta korisnih funkcija. 

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- mb011
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
- :: Sony Xperia M4 Aqua
- :: Nokia 208
To do reminder. Posle mnogo eksperimentisanja on mi najviše odgovara. Unesem šta treba da me podseti i on to uradi. Bez milion sinhronizacija, unošenja mejl adrese... Prosto i jednostavno. Čak sam platio i pro verziju bez reklama.
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
znemanja, ne koristim S-planner jer sam nekako alergican na samsungove aplikacije tako da su sve obrisane iz telefona cim instaliram neki rom.
Hvala vam na predlozima. Upravo sam poskidao sve app koje ste naveli pa cu ih isprobati i odlucicu se za onu koja mi se bude najvise dopala
Hvala vam na predlozima. Upravo sam poskidao sve app koje ste naveli pa cu ih isprobati i odlucicu se za onu koja mi se bude najvise dopala
Note IV N9100 dual
- znemanja
- Moderator
Koristim Textru kao sms/mms app, medjutim ne mogu da nadjem opciju da snimim napisanu poruku, ne da odlozim slanje, vec da snimim poruku za eventualno kasnije slanje. Da li uopste textra ima tu mogucnost?
Ima mogućnost ovu samo : da kada klikneš na nekog da otkucaš poruku i otkucaš sadržaj željeni a nećeš da je pošalješ, samo izađeš iz tog "kontakta" i ta poruka je sačuvana u njemu. I posle možeš bilo kada da se vratiš u taj kontakt i da je pošalješ jer te poruka već čeka iskucana. Naravno ovo ne važi za druge kontakte, za koje nisi kucao tu određenu poruku. Drugačije ne postoji mogućnost, od ove koje sam opisao, nema kao nekada stariji telefoni da tu poruku čuva u folder neposlate poruke. Nadam se da sam lepo objasnio i da si me razumeo, a ako ne mogu slikovito da odradim.
- znemanja
- Moderator
Aco, hvala na objašnjenju, probah ovo što si napisao i radi, mada nije baš ono što tražim, ali bolje išta nego ništa.
Nema na čemu nemanja.
Pa pazi drugačiji način u "Textra" ne postoji od ovog što sam napisao. Jes da nije najbolje rešenje ali bolje od ovog nema.
Pa pazi drugačiji način u "Textra" ne postoji od ovog što sam napisao. Jes da nije najbolje rešenje ali bolje od ovog nema.
- znemanja
- Moderator
Da, upravu si, nema drugog načina. No, setih se sada Symbiana na kojem je postojao odvojen folder samo za snimljenje poruke 

Interesuje me, kad već pominjete textru, pošto textra ne može, koju mi preporučujete aplilaciju u kojoj ima opcija da na primer iz timeline messages sa nekim kontaktom kliknem na jednu poruku i otvorim samo nju a da ostale u tom trenutku ne vidim, kao na stock messages aplikaciji na starijim Samsung romovima
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Ima li neka aplikacija (wigdet) koja spusta notifikacioni bar a da radi na 5.1.1 (S6)
Plasim se dok baratam palcem da mi ne sklizne i ode u vecnost
Isprobao sve zivo sa marketa i nece.
Svajp programe ne zelim,vec preko widget-a da spustam 'prozorce'
Plasim se dok baratam palcem da mi ne sklizne i ode u vecnost

-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 26. Sep 2008. 00:21
Trebalo bi da radi na Nova launcherukutijagreha napisao:Ima li neka aplikacija (wigdet) koja spusta notifikacioni bar a da radi na 5.1.1 (S6)
Plasim se dok baratam palcem da mi ne sklizne i ode u vecnost![]()