Pravila foruma Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
dzambo, dao si 1100 eura za N80... ... pa ne znam sta je falilo N70...??? Za 3x manje para mogao si da uzivas...mada uzivaces ti i sa N80...cim si dao toliko love za njega...
Pa koja ti je trenutna verzija software-a...??? Kazu da baguje stariji...a izasla je nova verzija...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
dzambo, e pa 550 eura vec i ima smisla... ...provera verzije softvera je kad na stand by ekranu ukucas sifru...*#0000#...pojavice ti se neke brojke i slova...Napisi ovde sta ti tu pise pa da vidimo jel najnovija verzija...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
dzambo, to je stara verzija...najnovija je 3.0617.0.6 ... moze, bre, da se ubaci ta novija...mada je najbolje da ti to u nekom servisu urade...Mozes i sam...ali ako se ne razumes, kao sto i sam vec kazes, bice tu mnogooo muke...I mnogo iskusniji su se namucili...
dzambo, pa provereno je da nova verzija ne baguje i nema problema kao ova koju ti imas...to ti je dovoljan razlog da je promenis...ali obavezno kod servisera trazi bas tu najnoviju verziju...moguce je da je negde i nemaju pa da te ne zeznu... ...zapisi koji je broj najnovije...pa kreni od servisa do servisa dok ne nadjes gde ga imaju...
Mirko BGD, ajde nemoj sad da cekas, pa posle sve podrske da te sad bude strah...evo video si na forumu da su neki to uspesno uradili , a i video si da ne moze da se zezne nista, vec samo ponovis postupak... ...ajde da do kraja dana vidimo rezultate tvog poduhvata...
Eh, išao sam i ja u servis pitati za novu verziju softvera. imam isto kao i dzambo, ali reko mi je čovjek da ne stavljaju novu verziju u N80, jer se puno puta pokvarila tjekom flashovanja. pitam ja je to istina?
jok_jok, pa to pri ubacivanju novog softvera on "ubije" telefon poshto ne zna to da radi kako treba a i nov je fon pa nema iskustva... a i shto menjate vec sw?? Sachekajte da isprave sve bagove lepo pa onda ubacite neku normalnu i dobru verziju...
Juce je dobio tjale n80 i neverovatno je koliko je nestabilan, ja sam mislio da je P990 katastrofa ali posle ovoga... moratju da radim update... nadam se da tje uspeti iz prvog jer nemam nameru da reinstaliram windows...
Zanima me da li u Mobisu rade ubacivanje novog softvera u tel? Rec je o n80. Najradije bih njih pustio da to odrade,jer je to koliko znam jedini nokia shop.
Freyr, samim tim sto je jedini, je i najskuplji.... dobro razmislis sta ces da uradis... a mislim da ova verzija softera 3.0617 koja je izasla i ne donosi nesto mnogo poboljsanja... mozda je bolje sacekati neku sledecu pa onda plati
Uzeo sam n 80 pre par dana,nije mi se ni jednom restartovao ali je par puta pobrljavio kad dobijam poziv,tj onaj prozorcic na kojem izlazi ime i broj onog koji me zove ponekad bude zamrljan,ali uglavnom radi normalno.Da li neko zna sta to moze da bude?
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.