Nokia N80

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

dzambo, dao si 1100 eura za N80... :o :shock: ... pa ne znam sta je falilo N70...??? Za 3x manje para mogao si da uzivas...mada uzivaces ti i sa N80...cim si dao toliko love za njega... :D :lol:

Pa koja ti je trenutna verzija software-a...??? Kazu da baguje stariji...a izasla je nova verzija... 8)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

dzambo
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 14. Jun 2006. 00:38

Post od dzambo »

Pa nije mi mogao napravit mikrofon na n70........a super je i on bio! Ne znam koja mi je verzija? Kako cu saznat? Malo sam ne upucen :smutny:
All in all we're just anoter brick in the wall!

dzambo
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od dzambo »

Ej oprosti htio sam napisat 1100 km.....to je oko 550 eura hehe....greska u koracima :roll: :blinky:
Dao n70 i doplatio 250 eura!

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

dzambo, e pa 550 eura vec i ima smisla... :wink: ...provera verzije softvera je kad na stand by ekranu ukucas sifru...*#0000#...pojavice ti se neke brojke i slova...Napisi ovde sta ti tu pise pa da vidimo jel najnovija verzija... :wink: 8)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

dzambo
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od dzambo »

v3.0614.0.3
rm 92
11 04 2006
To je to....Mene zanima dali mogu sam ubacit noviju verziju...iako cito sumnjam...heh

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

dzambo, to je stara verzija...najnovija je 3.0617.0.6 ... moze, bre, da se ubaci ta novija...mada je najbolje da ti to u nekom servisu urade...Mozes i sam...ali ako se ne razumes, kao sto i sam vec kazes, bice tu mnogooo muke...I mnogo iskusniji su se namucili... :unsure: :D :wink:

dzambo
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od dzambo »

Ej hvala ti....moram provjerit sta nudi ta nova verzija i kod nekog servisera zamijenit...sam ne smijem ni pokusat :cry:

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

dzambo, pa provereno je da nova verzija ne baguje i nema problema kao ova koju ti imas...to ti je dovoljan razlog da je promenis...ali obavezno kod servisera trazi bas tu najnoviju verziju...moguce je da je negde i nemaju pa da te ne zeznu... 8) ...zapisi koji je broj najnovije...pa kreni od servisa do servisa dok ne nadjes gde ga imaju... :wink:

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

txh to ninolina,
skinuo sam juche novi softver... tezak je oko 108mb... josh samo da skupim hrabrosti da sam uradim flash i sooper :wink:

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

Mirko BGD, ajde nemoj sad da cekas, pa posle sve podrske da te sad bude strah...evo video si na forumu da su neki to uspesno uradili , a i video si da ne moze da se zezne nista, vec samo ponovis postupak... 8) :D ...ajde da do kraja dana vidimo rezultate tvog poduhvata... :wink: :roll:

jok_jok
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 23. Nov 2005. 13:54

Post od jok_jok »

Eh, išao sam i ja u servis pitati za novu verziju softvera. imam isto kao i dzambo, ali reko mi je čovjek da ne stavljaju novu verziju u N80, jer se puno puta pokvarila tjekom flashovanja. pitam ja je to istina?

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

jok_jok, pa to pri ubacivanju novog softvera on "ubije" telefon poshto ne zna to da radi kako treba a i nov je fon pa nema iskustva... a i shto menjate vec sw?? :roll: Sachekajte da isprave sve bagove lepo pa onda ubacite neku normalnu i dobru verziju...

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

pa ova koja je trenutno na njemu je toliko losha i toliko puna bagova da nemozhesh da verujesh... malo malo pa se telefon restartuje...

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Juce je dobio tjale n80 i neverovatno je koliko je nestabilan, ja sam mislio da je P990 katastrofa ali posle ovoga... moratju da radim update... :roll: nadam se da tje uspeti iz prvog jer nemam nameru da reinstaliram windows... :roll:
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

ako nekoga zanima kakve su sliek sa n80...
http://server6.theimagehosting.com/imag ... 006021.jpg
ova he u rezoluciji od 2mpx... uskoro cu postaviti i od 3mpx, kao i video klip :wink:

Freyr
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 14. Avg 2004. 09:57
:: iphone 4

Post od Freyr »

Zanima me da li u Mobisu rade ubacivanje novog softvera u tel? Rec je o n80. Najradije bih njih pustio da to odrade,jer je to koliko znam jedini nokia shop. :lol: :lol:
12 godina na forumu!

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

Freyr, samim tim sto je jedini, je i najskuplji.... dobro razmislis sta ces da uradis... a mislim da ova verzija softera 3.0617 koja je izasla i ne donosi nesto mnogo poboljsanja... mozda je bolje sacekati neku sledecu pa onda plati :wink:

zigi
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 19. Jun 2006. 19:07

Post od zigi »

ja imam nokiu n80 vec tjedan dana i nijednom se nije restarto!! Imam ovu najnoviju verziju firmware V3.0617.06

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

od veceras i ja imam najnoviju verziju...
txt to ninolina, sam uspeo flashovati svoju n80....

mrm
Banned
Pridružio se: Sre, 10. Maj 2006. 23:09

Post od mrm »

Uzeo sam n 80 pre par dana,nije mi se ni jednom restartovao ali je par puta pobrljavio kad dobijam poziv,tj onaj prozorcic na kojem izlazi ime i broj onog koji me zove ponekad bude zamrljan,ali uglavnom radi normalno.Da li neko zna sta to moze da bude? :blinky:

Zaključana tema