Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ocekivao sam telefon iste velicine kao mate 7 samo jos bolji. Ne svidja mi se sto su ga smanjili , baterija je mnogo manja Izgleda odlicno tu sam odusevljen iskreno , ali za najavljenih 650 evra moze da se kupi bolji telefon.Mozda su malo preterali sa cenom
i ne mogu da verujem da je graficka i dalje mp4, svi danas imaju ili 6 ili 8 u ovom cenovnom rangu. Izgleda da su im ostali ne rasprodati chipovi iz p8 pa su ih samo prebacili ovde
Huawei watch je fenomenalan , vec ceo internet hajpuje da ce biti odlican.
Huawei po meni pravi najlepše telefone. Ovaj mi se baš sviđa. Ali mi se ne sviđa cena koja je ipak dosta visoka. Odličan telefon, ali preskup. Huawei ubedljivo najviše inovacija donosi iz godine u godinu, od modela do modela. Mnogi "giganti" trebaju da se ugledaju na Huawei.
Tacno je da je veliki i jaki proizvodjaci treba da se ugkedaju na huawei, ali s druge strane oni ne moraju da se dokazuju i da traze svoje mesto jer su vec oko samog vrha tako da cisto sumnjam da ce i drugi imati puno inovacija i dati sve od sebe kako bi poboljsali sam izgled telefona i kvalitet njegove spoljasnjosti
Lep telefon zaista. Vidim da se kritike uglavnom odnose na cenu, ali niko ne primećuje da je ovo prvi Huawei sa velikim (5,5 inča) AMOLED ekranom, što u velikoj meri utiče na krajnju cenu proizvoda. Pre toga su samo još jednom (2012 godine) upotrebljavali AMOLED od 4.3 inča kod modela P1.
E, to je dobro pitanje.
Koliko vidim po gore navedenim specifikacijama, nigde se ne pominje super AMOLED, tako da računam da je ekran ipak neke starije generacije - što bi bilo i logično, ne daje se Samsungu poslednja tehnologija konkurenciji, a i kad bi to uradili, tražili bi paprenu cenu za njega.
Fin telefon, ali definitivno jako velika cena.
Mada, dok se ne pojavi u prodaji ovde u EU pa dok se ne pojavi još u Srbiji, cena će drastično da padne.
Evo primera, Huawei mediapad x2 7.0 i m2 8.0 se jos uvek nisu pojavili u prodaji u Eu, a najavljeno je još bilo u toku Juna i Jula.
Ni huawei p8 max jos uvek nema nigde po Srbiji, tek se ocekuje uskoro u mtsu po njihovoj najavi. Bzvz sto nije huawei vise zastupljen kod nas. sry za trol
Meni je telefon jako svidja dizajnerski, deluje cvrsto i kvalitetno odradjeno. Mislio sam da ga uzmem u razmatranje ali me odbija baterija od samo 2700mah sto je svakako premalo i cena od 650€ je preterana. Preterali su. Poceli su Apple i Samsung politiku da furaju sto me nervira i iz principa mi se ne daju tolike pare. Oni po svaku cenu hoce da im telefoni budu sto tanji pa makar se punili 2x dnevno. Bolje sa je 3mm i da ima 4000mah nego ovako. Opet se prati IP i Samsung. Mate 7 je ipak tata sto se baterijr tice
Pašće cena, ali se baterija neće povećati.
Eto, pratio sam štošta o ovom telefonu, ali nisam znao da mu je baterija tako tanka. Verovatno jer sam bio siguran da će staviti neku dobru, kao što su to ranije često znali..
Lep telefon, ali cena po meni visoka. Huawei kreno da lupa po ušima sa cenama, to neće imati prođu u Srb definitivno, niko neće iskeširati tu lovu za Huawei, pa čak ni bata bogdan.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.