nokia 6280,samsung D600 ili sony ericsson W850?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
jojic88
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 06. Jun 2006. 21:50

nokia 6280,samsung D600 ili sony ericsson W850?

Post od jojic88 »

vase misljenje ova tri modela,tu su negde po karakteristikama,ja mislim da su nijanse u pitanju,a ko je bolji,ne mogu da se odlucim?

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

6280 mi je krsh fon,ne svidja mi se,D600 mi je mnogo bolji od njega a shto se tiche SE-a on tek treba da stigne ne znam kakavm se pokazao u praksi tako da... :roll:

project
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 29. Apr 2006. 15:42

Post od project »

da da...

owaj SE ne znam kakav je... a 6280 vs D600 apsolutno D600, bez razmisljanja......
a d600 vs w850 , o5 bix se pre odlucio za SAM jer ne gotivim SE(moje licno misljenje).... eto D600 ti je zmaj od telefona...... 8) 8) 8) 8) 8) 8) :P :P

blade_bre
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 24. Jan 2006. 23:34
Kontakt:

Post od blade_bre »

Jeste d600 bolji, ali nemojte da podcenjujete 6280, nije bas tako losh. U poredjenju sa nekim drugim jeste KRSH, ali u poredjenu sa ovim Samsungom nijanse su u pitanju... Ja bih pre uzeo 6280 (iako sam svestan da je d600 "bolji" fon), jednostavno d600 je sminkerski fon (bez uvrede bilo kome), a 6280 je ozbiljan!
w850i (predpostavljam) je 10x bolji od ova 2!!! 8)
...shit happens... keep d smile!

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

kada bih birao izmedju 6280 i d600 , ja bih odabrao d600 , jer sam cuo da 6280 ima nekih mana u hardveru , dok za w850 neznam kakav je , tako da nemogu da to kazem nista za njega , ali pretpostavljam da je bolji 8) :wink: :D

blade_bre
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od blade_bre »

na d600 bluetooth je lose odradjen, mene licno nervira taj softver, i ne svidja mi se izgled !!
nokia izgleda bolje, ozbiljnije, ima za nijansu losiju kameru, veci i lepsi ekran (manje rezolucije)...
Nista specijalno. Sustinske razlike su u samom softveru.

To za hardverske probleme sa 6280 nije tacno, jedini problem moze biti slide mehanizam... ali ni to nije tako ucestalo...

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Citao sam test Nokie 6280 u jednom engleskom casopisu i imaju uglavnom samo reci hvale za ovaj telefon(najvise hvale video i njegovu reprodukciju),nigde ne spominju hardverske i neke druge probleme,ali isto tako skoro i da nisu nasli ni jednu manu za D600(ima njihovu preporuku).
W850 i ja cekam da se pojavi da vidim specs.Po onome sto se zna,bice jedan od najboljih na trzistu,potpuno novi meni pleyera i ostalih funkcija,konacno veci ekran itd. :)

vlaki
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 20. Maj 2006. 00:22
:: SG Note II
:: Nokia 6630

Post od vlaki »

Meni se lichno ne svidja nijedan od ovih zato shto su slide, niti jedan na preklop zato shto ako se ne pazi ode deo koji povezuje tastaturu i display, ali w850 je prelep phone!!!
sa dobrim specifikacijama... :roll:
Ako si u mogucnosti uzmi w850! Cool je telefon i izgleda mi pouzdano... :wink:
Ukoliko nisi u toj mogucnosti, uzimaj d600 definitivno! Pre svega shmekerski look, dalje, lepa solidna kamerica i tv izlaz shto mi se najvishe svidja kod ovog phona!!!
Chitao sam u forumu da n6280 ima problema sa slajdom, nisam siguran gde... :unsure:
jel to tachno???

Pozz! 8)
"Trgovanje bez oglašavanja je kao namigivanje devojci u mraku - vi znate šta radite, ali drugi ne." - Salvador Dali

borisdj
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 09. Maj 2006. 15:50

Post od borisdj »

Meni je licno po izgledu najbolja nokia, a nokia je uvek na ceni i najpolularnija je, da ne govorim da ima najbolji meni. Ipak objektivno 6280 i D600 su isti, razlike su u nijansama pa sta se kome vise svidja. Ja sam se dvoumio izmedju ova dva telefona i na kraju sam se odlucio za nokiu. Prednost nokie je
-bolji video snimak,
-prednja kamera i mogucnost obavljanja video poziva,
-radio,
-spikerfon,
-infracrveni port, sto samsung nema ali zato on ima

-office aplikacije,
-tv izlaz,
-stereo zvucnike
-vise memorije

6280 nema problema sa hardwerom!!!

Noni
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 04. Apr 2006. 17:25

Post od Noni »

Po meni je d600 bolji i lepsi od 6280, a w850 je odlican telefon sudeci po specifikacijama, ali ga jos nema u prodaji. :D :D 8) 8)

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

@borisdj: to sto ti dobio pare od nokije da ih reklamirash ( :lol: ) to ne znaci da su oni najbolji. U ovom slucaju nokia 6280 je skroz na podu u odnosu na d600 (za w850 ne znam, nema ga u prodaji a po specifikacijama ne moze nista bitno da se sakljuci).

Pre svega nokia nema najbolji meni (to je zato sto se ti lozish na nokiju pa mislish da je najbolja), video snimak (koliko ja znam) bolji je na d600, video pozivi su samo vishak u Srbiji, spikerfon ima i d600, infracrveni port = sasvim nepotrebno, to imaju samo stari telefoni.

Ukratko 6280 ne moze da se poredi sa d600 (osim zato sto je NOKIA sto nekima to nesto znaci, ali to je velika greska sto recenica "NOKIA JE NOKIA!" pomaze da se odluce koji telefon ce da kupe a pritom moze da se desi da je neki drugi telefon druge marke mnogo bolji (ali sto bi neki rekli: NIJE NOKIA :P )....pffffff stvarno ne kontam neke ljude..... :uhuh:

Ne bih da nabrajam, d600 ima josh prednosti u odnosu na 6280, ali nebitno. D600 je bolji od 6280, ukusi su u pitanju a "nokia je nokia" izbacite iz glave, to ne predstavlja nikakvu prednost.
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

grdno ste se prevarili 6280 je mnogo bolji od d600, radi se o slajder telefonima ali 6280 ima umts mogucnost video poziva, radio, i mnogo je napredniji od d600, tako da definitivno treba da uzmes 6280 evo i poredjenja pa sami uporedite
http://www.mobilnisvet.com/compare.php?a=775&b=680&c=

blade_bre
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od blade_bre »

Dobro umts i nije neka prednost ovde.
Ova nova s40 je DOBRA! Tj. DOBAR (softver)... Neuporedivo bolji od d600. To je naj naj najveca presnost ustvari. Mnogo naprednije kao sto si rekao.

8)

borisdj
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 09. Maj 2006. 15:50

Post od borisdj »

Dario ja bih pre rekao da je tebe samsung potplatio. Sta se toliko lozis na d600. Kao prvo ja sam se na pocetku ogradio kad sam rekao da su 6280 i d600 jednaki i da se meni licno nokia vise svidja i rekao sam prednosti i mane i jednog i drugog telefona.
Ako je tebi bolji samsung ne moras mene napadati a ja ostajem pri svome.

Druga stvar ja nisam rekao to 'Nokia je Nokia' i ne smatram nokiu bogom i batinom ali vecina ljudi misli tako i bas zato je popularna i na ceni, to nije ni do mene ni do tebe. Ima nokia promasaja ali ovaj model im je jedan od boljih.

Uzmi Mobi za jun i videces da je skor ova dva modela 1:1 odnosno oba imaju ocenu 10 pa to da su jednaki nije samo moje subjektivno misljenje. Kao sto sam rekao meni se nokia vise svidja, prvenstveno izgledom, ali priznajem da su telefoni jednaki. I ti bi trebao priznati njihovu jednakost iako ti je samsung bolji.

I ja se zacudim kad vidim kakvih ljudi ima???

Cvet
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 11. Jun 2006. 15:50

Post od Cvet »

6280 ili d600, definitivno d600 a w850 vs d600, nisam imala prilike da koristim w850 pa to ne mogu reci, ali ja najvise volim samsung telefone... :D

Cvet
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 11. Jun 2006. 15:50

Post od Cvet »

I mislim da SE telefonima mnogo brze pada cena nego Samsung...
:P :D :lol:...... :roll: :roll: :roll:

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Au, D600, TV izlaz, 'ajmo svi da gledamo, baš jako, ako mu je to najveća fora... Ja ne znam, ima i PDF... Nemam ni 1 ni drugi ni treći ali Samsung je šminka, obična, uvek bio :wink: :wink:
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

Odgovori