LED ili LCD televizor
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
- AnGeL oF LoVe
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
- :: Note 4
- :: Note 10 lite
Re: LED ili LCD televizor
Da li neko ima iskustva sa firmom Ekupi?Kakva je to firma?Dobijam obevestenja na e mail o akcijama i neki proizvodi su vrlo povoljni.Konkretno,u mom slucaju,zapao mi je za oko (PANASONIC LED TV TX-L50BL6E),smart tv za 70 000 deluje ok kupovina.Nisam planirao da kupujem smart tv jer imam mnogo drugih .pametnih uredjaja i nemam potrebu za aplikacijama na tv-u ali kad vec ima smart opcije za novac koji sam odvojio za tv,ne smeta mi (od viska glava ne boli).Gledajuci kvalitet slike,odlican je,zvuk,ocaj ali ima resenja za zvuk,ostale mogucnosti su prosecne,ne gledam mnogo tv,tj.vrlo retko,da bih davao veliki novac za uredjaj koji malo koristim.
LG G2 Black,16GB
- pelleruma
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Ned, 27. Nov 2011. 16:59
- :: LG G2
Ja sam uzeo,pre nekih 6 meseci,eksterni hard i sve je bilo ok,...i jedan fles(zaboravih).Mislim da su sasvim ok i da je tako kako pise u vezi proizvoda.
stara japanska poslovica - nikad ne veruj staroj kineskoj poslovici
Kupio danas DVB-T2 i prikljucio na tv ali ne reaguje, nema nikakvih kanala, ne znam u cemu je problem?
Kako mislis ne reaguje? Koji si uredjaj kupio?
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Kompresor, da li si bocnuo antenu u uredjaj
Salim ze malo

Note IV N9100 dual
I ja sam to prvo pomislio! [emoji38]toda81 napisao:Kompresor, da li si bocnuo antenu u uredjajSalim ze malo
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Idemo redom - prvo da li tv vidi taj DVB-T2 uredjaj? Ako ga ne vidi, proveri da li je sve ispravno prikljuceno. Ako i onda ne vidi, pokusaj da prikacis uredjaj na neki monitor koji ima HDMI. Ako ni onda ne radi, vrati uredjaj, jer je verovatno neispravan.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Nikola Vapa/CA
- Mobil fan
- Pridružio se: Sub, 24. Sep 2005. 20:19
Ako si sve povezao kako treba(a jednostavno je),potrebno je jos da izaberes na televizoru ulaz.(hdmi1,av).Tada se mora pojaviti povezani uredjaj.
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Nije to nista komplikovano akonse samo lepo procita i ispostuje uputstvo za koriscenje
Note IV N9100 dual
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Pa ne znam kako bi mogao pogresno da poveze, imas svega par kablova i oni se nikako ne mogu izmesati. Ne moze scart u hdmi ili antenski i obrnuto.
Jedino sto moze biti (meni se to desilo na jednom tv-u) da mi je scart crkao tj prosto nije radio pre nekoliko godina kada sam uzeo dvd player. Jos sam momacki napusio sve u prodavnici, menjali mi ljudi 3 uredjaja i na kraju se ispostavi da je do tv-a problem
Cime se povezao DVB-T2 sa tv-om? Da li imas jos neku opciju da ga povezes?
Jedino sto moze biti (meni se to desilo na jednom tv-u) da mi je scart crkao tj prosto nije radio pre nekoliko godina kada sam uzeo dvd player. Jos sam momacki napusio sve u prodavnici, menjali mi ljudi 3 uredjaja i na kraju se ispostavi da je do tv-a problem

Cime se povezao DVB-T2 sa tv-om? Da li imas jos neku opciju da ga povezes?
E ljudi, resio sam problem, zaboravio sam da prebacim preko daljinskog Na HDM neki djavo, hvala vam puno u svakom slucaju. 

Ljudi, je l treba neka antena da se stavi u taj uredjaj ili samo on u tv i tako hvata programe?! 

- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
iLuka, sobnu ili "riblju kost" ubodes u njega, a iz njega ide ili opet antenski ili hdmi ili scart u tv. Ne moze biti jednostavnije 

U sustini DVB-T2 uredjaj je nista vise nego 'pojačivač' koji je masa ljudi koristila.
Neka preporuka za Tv do 32 ". Gledao sam Tesla tv, da li neko mima iskustva sa tim modelom?
- Nikola Vapa/CA
- Mobil fan
Мало више детаља,смарт или обичан тв,буџет? Тесла,ништа посебно,кинез.
- brankisha
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 04. Sep 2014. 07:33
- :: Xiaomi Mi5
- :: Lumia 925
Koliko love imas?
- iKe
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
- :: S6 edge
- :: Nexus 7 2013
U principu se Lg dobro pokazao. Možeš da vidiš ovaj model : LG 32 LF 5610. Ja imam prošlogodišnji model, služi mi kao monitor i dobar je.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
Uzeo bi lcd, do 26000 nešto, video sam da ima vox i vivax za te pare.
- Nikola Vapa/CA
- Mobil fan
Vox ima garanciju od tri godine,kao jedinu prednost.Sklapa se u Turskoj a Vivax je Kinez,delovi od kojih su stavljeni su isti,od vise proizvodjaca pa kakve si srece.U svakom slucaju,ako je skart pokazace se brzo a imas tri godine sigurnosti.(Drugar je kupio Vox,pojavile se neke linije na ekranu koje nisu mogli da otklone u servisu,pa su mu zamenili za novi tv,ali Samsung.