XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Eto vidiš. Šta ti tvoj forumski ortak govori ovih par dana: jeste S6 lepši i verovatno bolji telefon (samo zbog ekrana, ako ne zbog drugih stvari), ali nov je, tek si ga uzeo - prodaš ga lepo, uzmeš G4 i još ti ostane za pivo i slikaš kako ti 'oćeš.
Evindzer, ipak za nocne fotografije je bolji G4. Videcu kada S6 dobije full manual kontrole kako ce biti. Trebalo je do do prvog septembra da izbace ali se oduzilo.
gledao sam uporedjivanje kako sada stvari stoje s6 edge plus ima najbolje fotke za nijansu po meni bolje od note 4 i note 5,razlika po danu izmedju note 4 i 5 nema,ali kazu da note 5 sabija uvece,dakle eto sugerisem ti
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.