LG G2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- yocasylver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 10. Okt 2008. 08:54
- :: Huawei P40 Pro
Re: LG G2
I nemoj kod njih da nosis.Direktno kod pomenutog generalnog servisera.Samo das racun i garantni list.I moja je garancija VIP-a ali sam jednom otisao i zazali..
Govorim ti iz licnog iskustva,odi pravo u servis.
Govorim ti iz licnog iskustva,odi pravo u servis.
Nisam iz bga,to je problem.Nazvacu ih da vidim kako to moze da se resi i u kom vremenskom periodu.
EDIT: Izgleda da je ekran totalno zveknuo.
Ne reaguje ni na sta vise,na cekic ce jedino kako vidim
EDIT: Izgleda da je ekran totalno zveknuo.
Ne reaguje ni na sta vise,na cekic ce jedino kako vidim
Poslednja izmena od znemanja u Uto, 08. Sep 2015. 19:04, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Ne piši post za postom, koristi opciju "izmeni".
Rezlog: Ne piši post za postom, koristi opciju "izmeni".
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Nesto u zadnje vrijeme ne pratim toliko desavanja, pa jel moze neko da mi kaze koja je sada aktuelna verzija softwera, jel ima neki novi update da se skine, ja koristim 5.0.2, v30A, tajvanac mi je tel?
Ovo sada sigurno ne bi pitao, jer sam zadovoljan sa svim (fluidnost telefona, baterija) osim kamerom. Znaci dosao sam s mora i listam slike na kompu, nema ni jedna jedina ono da kazes waaaau.. sve neko bjelilo od sunca i svjetlosti kao na nekim low cost telefonima..
Mozda lupam, al meni se cini da mi je prije kamera bila bolja po danu (noc necu komentarisati, uvijek je bila ogranicena).
Ovo sada sigurno ne bi pitao, jer sam zadovoljan sa svim (fluidnost telefona, baterija) osim kamerom. Znaci dosao sam s mora i listam slike na kompu, nema ni jedna jedina ono da kazes waaaau.. sve neko bjelilo od sunca i svjetlosti kao na nekim low cost telefonima..

Mozda lupam, al meni se cini da mi je prije kamera bila bolja po danu (noc necu komentarisati, uvijek je bila ogranicena).
- bender_007
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 28. Sep 2014. 09:48
- :: LG G2
Rutaj drug. Pa stavi xdabbeb driver i cam(i twrp)
- yocasylver
- Mobil manijak
Da li su ubaceni drajveri za kameru u Cloudy 3.3?Nesto ne vidim da ima opcija kao u predhodnoj verziji.
Ljudi treba mi mala pomoc, uz pomoc kog programa da rutujem telefon, nikako ne uspevam, pokusavao sam sa LG One Click Root, ioroot, LG root script, kingoroot, i uvek stoji na 0%, citao sam da nekom i kada pokazuje 0% uspe da se rutuje telefon posle restarta, ali meni nikako, nije mi prvi put da rutujem tel.
Hvala unapred
Hvala unapred

- yocasylver
- Mobil manijak
- baXter89gsp
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pet, 01. Jan 2010. 15:04
- :: S4 i9506
Da li negde ima da se skine izlecena xCam settings?bender_007 napisao:Rutaj drug. Pa stavi xdabbeb driver i cam(i twrp)
Možda da ga vratim na Stock pa da probam..drom napisao:Probaj da ocistis konektor punjenja, moguce je da je usla prasina, izduvaj ga.
Ako ne pomognr, onda definitivno nesto oko punjenja, elektronike za regulaciju punjenja i slicno.