iPhone 6s

iPhone (1st, 3G/S, 4/4S, 5/5C/5S, 6/6+)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
iOS
Odgovori
iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Re: iPhone 6s

Post od iLuka »

Azimuth, odlican post :) zvanicne cene u zemljama koje prve dobijaju 8)
ipak su povecali za tih 40ak evra u odnosu na ip6 i ip6+... (''f'' word) :(

jedino sta je malo bezveze kod apple cene je to - sto su to zvanicne cene i nema spustanja u zavisnosti od proteklog vremena od najave tih modela a cekati pad preko oglasa moze da se otegne i po dva, tri meseca... zato su operateri najekonomicnija varijanta ili dodavanje para na prodat svoj proslogodisnji model :)

Filipe, veruj da se primeti svaka razlika u odnosu na prosli model i da stvarno kupci apple proizvoda nemaju o cemu da razmisljaju kada kupe nesto od apple-a...
cak i kod nas, a znas kakvi mozemo da budemo nelogicni i nejasni kao prodavci, je sve cakum-pakum, nema licnog misljenja, nema proizvoljnih garancija, ''odokativne sac metode'' itd...

apple sve dovede do tancina i vrdanja nema... zato je i cena konstantna i za godinu dana od pojave datog modela...

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

iLuka, cena je ista u dolarima, ali je u evrima razlicita. Problem je sto je dolar trenutno toliko koliko je. Verujem da ce biti korekcije cene u evrima kada se dolar stabilizuje, a postoje neke najave za to.
Inace, u vecini Apple Store objekata je vec nestalo telefona koji treba da budu isporuceni 25.09., sad ide rezervacija za Oktobar :D Toliko o tome da nece biti previse trazena roba pored postojeceg iP6/6+ 8)

filip11314
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 26. Okt 2014. 16:37
:: Xiaomi Mi 10

Post od filip11314 »

Ja kažem da bih ga na kraju kupio da ima cenu od 400e i to je to. Nisam pljuvao po telefonu, okej je sve to, ali nije ništa toliko revolucionarno i neviđeno doneo. To sam hteo da kažem. Mogla je OIS i u 6s, mogla je i baterija da ostane ista ili da ubace bar malo jaču. Ali ništa od toga. A na pitanje zašto je to tako, odgovor je jasan: da bi se sve to ubacilo u sledeću generaciju iphone-a i ponovo predstavilo kao revolucionarno i novo. Preveliki hajp prave i Samsung i Apple. Meni kao korisniku je najbitnije da zadovoljava sve moje potrebe, a ne da bude nakićen raznoraznim funkcijama koje neću da koristim. U ovom trenutku meni je dovoljan G2. A ko zna, možda mi sledeće godine bude bio potreban iphone. Nema potrebe biti rob tehnologiji koju odavno ne možemo da ispratimo u potpunosti, što zbog niskog standarda, što zbog brzine izbacivanja novih proizvoda i tehnologija.
Generalni sponzori foruma: Samsung & Apple

bata bogdan
Banned
Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
:: Huawei X2 7.0 LTE
:: Huawei M2 10.1 LTE

Post od bata bogdan »

Znaci jos uvek nista nesto vece od iphone 6 s plus?
Možda nekad i naprave neki iphone xxl do 7", pa da probam i ja tu Jabuku, konačno ;)
Huawei

fannY
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 01. Jun 2009. 21:31
:: Redmi Note 7

Post od fannY »

Mogli su da ubace mogucnost poziva kod ipad mini 4. Ti i kvaka bi postali novi fanovi apple-a. :)

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

filip11314, jesi li koristio 6s kada pljuješ bateriju? Ili, 6 da li si koristio? Nisi. Kako onda znaš da je slaba? Meni, kome je najveća mana bila baterija na iP, sa 6 sam apsolutno bio zadovoljan, rekao sm konačno iP sa dobrom baterijom koji nisam mogao da iscedim za dan.
Znaš šta je iP6 za G2, telefon, telefon prijatelju. G2 koji imam u kući, G2 lično promenih tri komada, to je jedna LG kanta, koja i osnovnu funkciju razgovora ne obavlja kako treba, jeste, ima bateriju i tu se završava priča, igrice možeš da vrtiš dok ne dobiješ žute fleke.

Nervira me kada neko pljuje telefon koji nije ni video, a daleko koristio.

bata bogdan, neće, ugrožavaju ipad mini. Telefon je telefon, televizor je televizor :lol:

bata bogdan
Banned
Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
:: Huawei X2 7.0 LTE
:: Huawei M2 10.1 LTE

Post od bata bogdan »

Baraba, pa možda nekad i bude nešto tako u planu, tablet, phablet sa opcijom poziva kao redovan fon... Nikad se ne zna, prešli su i na 5,5" pa eto... , otom potom ;)
Huawei

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

E moj komso, nacekaces se do tada. Pogledaj koliko im je trebalo da se opamete i priznaju da je 4" premalo i da vise nije standard :wink: Drugo, dokle god imaju ipad mini, do tada nece dizati dijagonalu za preko ovih postojecih za iphone.

Nego, nesto razmisljam od predstavljanja pa do danas... Lepo je to sve sto je predstavljeno na 6s, ali licno ne vidim neku preku potrebu da predjem sa iP6 Da je doplata ~100e, onda ok, ovako je previse. Druga stvar je oblik, na oko gotovo identicni uredjaji pa ne bih imao utisak da imam nov model. I na kraju, sve ovo sto su predstavili u vezi 3D-kako-god je super, ali me plasi kako ce se sve to pokazati u svakodnevnom koriscenju. Ne sumnjam da je korisno, ali se toliko malo zna o svemu tome da prosto ostavlja previse prostora za mnoga pitanja.

filip11314
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 26. Okt 2014. 16:37
:: Xiaomi Mi 10

Post od filip11314 »

Baraba napisao:filip11314, jesi li koristio 6s kada pljuješ bateriju? Ili, 6 da li si koristio? Nisi. Kako onda znaš da je slaba? Meni, kome je najveća mana bila baterija na iP, sa 6 sam apsolutno bio zadovoljan, rekao sm konačno iP sa dobrom baterijom koji nisam mogao da iscedim za dan.
Znaš šta je iP6 za G2, telefon, telefon prijatelju. G2 koji imam u kući, G2 lično promenih tri komada, to je jedna LG kanta, koja i osnovnu funkciju razgovora ne obavlja kako treba, jeste, ima bateriju i tu se završava priča, igrice možeš da vrtiš dok ne dobiješ žute fleke.

Nervira me kada neko pljuje telefon koji nije ni video, a daleko koristio.
Pročitaj šta sam napisao. Btw, IZAĐI IZ OKVIRA, PRIJATELJU.
Generalni sponzori foruma: Samsung & Apple

novak
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 04. Jan 2009. 06:09

Post od novak »

Dosta stvari oko telefona se svede na licni utisak i preferencije. Recimo taj G2 po meni nije uopste los telefon. U blizem okruzenju dvije osobe koriste isti i nemaju nikakvih zamjerki. Moja zamjerka osim sto je android:D bi bila baterija. Toliko hvaljena, a bez problema se svuce za jedan dan.
A sto se tice iP6s, bez sumnje je vrhunski uredjaj kao i ostalo od Applea sa manom cijene

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Слобода или смрт

Demian
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 26. Apr 2006. 18:37
:: Samsung NOTE 9

Post od Demian »

Aaaaa uuu boze me sacuvaj , pa ovo je puno toga reklo o korisnicima ovog telefona i operatvnog sistema a ameri i ostali bas zasluzuju ovakav tip telefona :lol:
Mada sa deuge strane ovo isto moze da se uradi i sa nekim samsungom ili bilo kojim deugi android telelefonom , doduse samo u AMERIKAMA :)

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

Živo me zanima hoće li u devetki biti Srpski jezik , plus hoće li aktivirati prodavnicu za nas ? ... i da , jbt 16gb pa stvarno su mogli staviti 32gb ... ali ne , bolje naplatiti 64gb veziju 100$ više . Svaka čast majstori - znate kako zaraditi , kapa dole .
16 godina na forumu MOBILNISVET

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

^ +1

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
:: Samsung Beleška 10
:: Široka Noklica

Post od Evindzer »

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Očekujem da će oboriti rekorde. Čak je veći update 6s nego sam sam očekivao. Da imaju hardver i sve sjajno uklopljeno, imaju, čiste konkurenciju vala.

1808
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
:: Smartphone

Post od 1808 »

Baraba napisao:Očekujem da će oboriti rekorde.
Neće. Prodavaće se odlično, ali neće nadmašiti prodaju kakvu su imali sa prethodnom generacijom.

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

U piće opklada?

1808
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
:: Smartphone

Post od 1808 »

^ Ako je do pića, povod uopšte ne mora da bude opklada. Nova generacija uređaja (6s i 6s+) ne donosi tako radikalne promene kao što je imala prethodna generacija u odnosu na sve ostale do tada viđene od strane Apple-a. Ovde pre svega mislim na povećanje dimenzija ekrana (i samog uređaja), što su mnogi ljubitelji iPhone-a odavno zahtevali i naravno odmah iskoristili priliku. Sada je sitacija ipak malo drugačija.....

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Cenim zbog displeja, niko nije odradio ovako dobro implementaciju u sistem, plus app, fb je već odradio.

Odgovori