LG G2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Re: LG G2
weska88, ako već uzimaš G3 uzmi 32Gb/3Gb RAM verziju - realno oko 260-270 evra su polovni extra očuvani a 16Gb se kreću 240-260 evra (jako mala razlika u ceni - taman koliko košta micro-sd kartica) .
16 godina na forumu MOBILNISVET
Moguce je, samo povuces one dvije strelice sto su okrenute prema gore, tada ti nestane onaj edit meni i onda imas na sva 4 coska strelice da isjeces ekran koliko zelis.Ledjo napisao:Da li je moguce preko quickmemo+ na lp da se skrinuje, pa da se isece odredjeni deo i posalje?
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Nije ti promena neka, G3 posle G2, ubacićeš rom koji i tako vrtiš u G2, utisak kao da koristiš isti telefon. S5, opet nije neka promena drastična, ali jeste na bolje, po meni bolji telefon od G3. Ako su ti zanimljivi portovi od note, onda uzmi S5. Prava promena bi bilo iPhone.
- yocasylver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 10. Okt 2008. 08:54
- :: Huawei P40 Pro
I ja sam skoro mislio da promenim svoj G2 ali sam promenio futrolu i rom,ubacio novu temu i eto novog telefona.
Isti slucaj sve.. ja ne znam koji mi je djavo. Tel extra, baterija izdrzi cijeli dan svakojakog drndanja i jos ostane 30tak %, al nesto mi bas dosadio. Iskreno, malo mi smeta jedino kamera, koja mislim da bi dosta bolja bila na jednom od ova dva modela.. nesto mi se ne da brbati ovo oko roota i ubacivanja tih fixeva i svega, ne razumijem se bas toliko :/weska88 napisao:Ne znam jos dal da uzmem g3 ili s5.Zadovoljan sam sa G2 al mi dosadio.
Jbg brate ko je znaoYugo napisao:Pikeli, pa sto ne rece to ranijeJa reko dal je moguce da je na 4.2 bilo to, a na LP nema

Kao i Pikeli, takodje se ne razumem bas dobro u rutovanja i flesovanja. Ako ima neko dokon i hoce da mi pomogne, nek me PP pa da se dogovorimo kako to da izvedemo, neko detaljno upustvo ili sta znam
Nadam se da cu se nekad nekome oduziti na neki nacin 

Ljudi, znacilo bi mi da dobijem jednu informaciju..
Zna li neko da li se bolje pokazala verzija 20G ili 20H? Cisto da napomenem kitkat je u pitanju.
Trenutno koristim 20H, ali uopste nisam zadovoljan trajanjem baterije, dosta kasni 'slika' kad me neko zove, a i desava mu se da se ekran sam ukljuci pa iskljuci a sve vreme stoji na stolu, i pritom niti mi stigne poruka niti poziv a to se desi.
Zna li neko da li se bolje pokazala verzija 20G ili 20H? Cisto da napomenem kitkat je u pitanju.
Trenutno koristim 20H, ali uopste nisam zadovoljan trajanjem baterije, dosta kasni 'slika' kad me neko zove, a i desava mu se da se ekran sam ukljuci pa iskljuci a sve vreme stoji na stolu, i pritom niti mi stigne poruka niti poziv a to se desi.
Ja sam imao 20h, baterija mi je trajala 5:30-6h. Vidi koliko tu troai sistem android i android os ili neki treci rendom potrosac. Nije se palio i gasio ekran sam od sebe, a to za sliku nisam najbolje razumeo. Uradi mu factory reset, pa vidi kako se ponasa
Veruj mi Azimuth, prelistao sam je vise puta, ali kad neko napise, lupam sad, twc u rikaveri, odatle bootloader i slicne stvari, ispadne kao da ja mom dedi objasnjavam kako da formatira sistem na kompu
Zato sam pitao za bas detaljno uputstvo, jer jednom se zakljucava telefon na LG znaku xD

Sve videi ili zastareli ili na spanskom xD Rutovao sam ga, bez problema proslo, odmah na 100%. Sad idemo polako. prema uputima na prvoj trani, skinuti xdabbeb_camera_kk_v3.2.0.zip (ja sam skinuo xdabbeb_g2_lp_camera_driver_2.0.0.zip). Zatim (D802) LG G2 AutoRec-Lollipop sa playstora. Instaliram AutoRec pa iz njega install? Jedino sto pre moram da uradim nandroid backup ali to da skontam kako se radi. Jesam li dobro skontao? 

Zasto postoji ovoliko razlicitih metoda za ubacivanje twrp-a? Nailazim na neke bas komplikovane a neki su samo next next. U cemu je fora? Ja sam odradio ovaj sa app stora, iako pise da je samo za 30a i 30d, meni je odradio na 30b bez problema. Uradio sam full backup. Ostali mi je ja mislim:
7. U rikaveriju idite na 'install'(naci verziju koju ste skinuli pod br.1),pa 'swipe to confirm flash'
8. Nakon instalacije odraditi wipe svega sem internal (internal brise apsolutno sve podatke u telefonu)
1. Sta znaci ovo pod 8? Sta ce on sve obrisati? Na PCu sam sacuvao i backup iz twrp-a a i obican iz LG backup tool-a.
2. Zasto xdabbeb_camera_kk_v3.2.0 ima 36MB, a xdabbeb_g2_lp_camera_driver_2.0.0 ima samo 680KB?
3. Kad sve ovo odradim, kako da znam da je fix ubacen? xD
7. U rikaveriju idite na 'install'(naci verziju koju ste skinuli pod br.1),pa 'swipe to confirm flash'
8. Nakon instalacije odraditi wipe svega sem internal (internal brise apsolutno sve podatke u telefonu)
1. Sta znaci ovo pod 8? Sta ce on sve obrisati? Na PCu sam sacuvao i backup iz twrp-a a i obican iz LG backup tool-a.
2. Zasto xdabbeb_camera_kk_v3.2.0 ima 36MB, a xdabbeb_g2_lp_camera_driver_2.0.0 ima samo 680KB?
3. Kad sve ovo odradim, kako da znam da je fix ubacen? xD
- filip11314
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 26. Okt 2014. 16:37
- :: Xiaomi Mi 10
Upravo izašao neki update od 30ak mb. Verzija softvera 5.0.2
Generalni sponzori foruma: Samsung & Apple
- AndroMan
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 13:25
- :: Galaxy Note 9 N960F
- :: BB Passport; N808PV
Sly4pb,
1. Nakon instalacije fix-a obrisaćeš u rikaveriju samo cache i dalvik. Ostalo ne diraj.
2. Xdabbeb_camera_kk_v3.2.0 ima 36MB - nova aplikacija kamere, zato je veliki fajl. Xdabbeb_g2_lp_camera_driver_2.0.0 - to je samo drajver.
3. Vidi da li imaš UHD snimanje kao i ISO vrednost 1600 u podešavanjima.
1. Nakon instalacije fix-a obrisaćeš u rikaveriju samo cache i dalvik. Ostalo ne diraj.
2. Xdabbeb_camera_kk_v3.2.0 ima 36MB - nova aplikacija kamere, zato je veliki fajl. Xdabbeb_g2_lp_camera_driver_2.0.0 - to je samo drajver.
3. Vidi da li imaš UHD snimanje kao i ISO vrednost 1600 u podešavanjima.