A1 novosti
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Re: VIP novosti
To mu nista smeli reci. Taman je potpisao na 2 godine, a ovi sad uvode jos bolje tarife 

- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
alphablue597, ozbiljno?alphablue597 napisao:Nezvanicno, ukidaju smartove a uvode nove tarife koje ce imati vise interneta i koje ce generalno biti mnogo bolje od smartova...

Nego, ajde prvo da sacekam pa da komentarisem

Ali da sacekamo ta tri dana, mozda bude neki fail

Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
- alphablue597
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 15. Feb 2012. 13:38
- :: Nokia Lumia 520
Naravno, nisam siguran 100% ali je vrlo verovatno, tako sam cuo... Uostalom pogledajte makedonski vip kakve ima tarife.
Verujem da ce sada sa ovom promocijom da razvale.
Verujem da ce sada sa ovom promocijom da razvale.
- Lobachewsky
- Gatekeeper
http://www.vip.mk/postpejd/tarifi-i-tar ... fni-modeli
Makedonci ga pokidali! Čak uključju i međunarodni sms i minute.
Ih kad bi bile i te cene.
Za 10 evra samo so kartička, čudo dobiješ.

Makedonci ga pokidali! Čak uključju i međunarodni sms i minute.

A šta je sa nama koji smo na smart tarifi, jel nam automatski prebacuju ovu novu ili ostajemo na staroj do obnove novog ugovora?
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Teško da će vas prebaciti na novu tarifu dok ne raskrstite sa starom..
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Čekaj, čekaj... Za manje od 1500 dindži (ne znam tačan kurs pa otprilike) daju neograničene minute, poruke, 8 GB neta i 50 medjunarodnih SMSa?Lobachewsky napisao:http://www.vip.mk/postpejd/tarifi-i-tar ... fni-modeli
![]()
![]()
Makedonci ga pokidali! Čak uključju i međunarodni sms i minute.Ih kad bi bile i te cene.
Za 10 evra samo so kartička, čudo dobiješ.
- Lobachewsky
- Gatekeeper
Da, za 1400 din to dobijes, a ako uzimas samo sim (bez kupovine telefona) sve to dobijes za 1200 din. Ludnica.
Ma nema sanse ovo da iskopiraju kod nas, to bi bio presedan, ko bi onda nosio titulu jadnika
Ma nema sanse ovo da iskopiraju kod nas, to bi bio presedan, ko bi onda nosio titulu jadnika

- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Prelepo bi bilo da izvrse kopiranje, ali ja takodje ne verujem u to
Note IV N9100 dual
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
To je ponuda. Nadam se da će se rešiti glupih smartova, uopšte nisu bili zanimljivi 

Hvala. Najpre bih voleo da imam mogucnost da raskinem ugovor al ajdeEvindzer napisao:Teško da će vas prebaciti na novu tarifu dok ne raskrstite sa starom..

- Azimuth
- Moderator
Ako nasi izbace identican ili bolju paket/tarifu, tacno cu uzeti pa nek stoji. Za 1200 sumnjam da ce se ikada dobiti vise
Pa vise izadje kad saberes te internacionalne minute i poruke od same pretplate. Lepa kolicina neta (LTE) se dobije, neograniceno u zemlji prema svim mrezama.. Bolje ne znam da li moze

Pa vise izadje kad saberes te internacionalne minute i poruke od same pretplate. Lepa kolicina neta (LTE) se dobije, neograniceno u zemlji prema svim mrezama.. Bolje ne znam da li moze

Mislim da ce Makedonci uskoro da povuku tarife kad vide koliko su se z......i [FACE WITH TEARS OF JOY]
VIP novosti
Pa jedino ako ne uvedu zackoljicu da se nista ne prenosi u sledeci mesec sto ostane ne potroseno.
- Azimuth
- Moderator
Pa ne znam sta mi trebalo/moglo da se prenosi kada su pozivi i poruke neograniceni
Jedino ako mislis na internet ili medjunarotne pozive/poruke.
Licno smatram da tu ne bi ni trebalo da bude prenosenja jer se gubi smisao flet paketa (flet za razgovore i poruke na nacionalnom nivou) i bio bih prezadovoljan sa ovakvom tarifom.
Ali sacekajmo da se ovi nasi oglase, skeptican sam da ce bas prekopirati ove pakete. Zivi bili pa videli.
Edit: Mozda ipak i uvedu, ali je pitanje cene.
Evo i u HR imaju slicno kao Makedonci.
http://www.vipnet.hr/tarife-bez-granica-plus

Jedino ako mislis na internet ili medjunarotne pozive/poruke.
Licno smatram da tu ne bi ni trebalo da bude prenosenja jer se gubi smisao flet paketa (flet za razgovore i poruke na nacionalnom nivou) i bio bih prezadovoljan sa ovakvom tarifom.
Ali sacekajmo da se ovi nasi oglase, skeptican sam da ce bas prekopirati ove pakete. Zivi bili pa videli.
Edit: Mozda ipak i uvedu, ali je pitanje cene.
Evo i u HR imaju slicno kao Makedonci.
http://www.vipnet.hr/tarife-bez-granica-plus
Ma ljudi mogu oni da uvedu sta hoce, ali ako im je kvalitet mreze 0, dzaba... Ja sam pre god dana jedva docekao povecanje cena paketa da raskinem ugovor i nema tog paketa koji bi me vratio u vip, a da provereno ne saznam da su osetno unapredili mrezu.
-
- Sertifikovani Trol
Ali zato imaju bolju pokrivenost od Telenora. 

- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Kako misliš bolju pokrivenost od Telenora?. Za 2G mrežu ok, sva tri operatera su slična, ali 3G i 4G je očaj kod VIP-a čim se pomeriš iz centra nekog većeg vrada.
Smatram da su VIP paketi najbolji, ali loša pokrivenost 3G signalom me je odvratila da uopšte i razmišljam o prelasku u tu mrežu.
Smatram da su VIP paketi najbolji, ali loša pokrivenost 3G signalom me je odvratila da uopšte i razmišljam o prelasku u tu mrežu.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
-
- Sertifikovani Trol
Koristim u isto vreme Vip i Telenor, kao i moja devojka, i dešava nam se da Telenor uopšte nema mrežu tamo gde Vip dogura i 3G. Čist primer je lokacija gde živim, odmah pored NSa i skoro je nemoguće obaviti konkretan razgovor preko Telenora jer veza malo malo puca, a o korišćenju mobilnog neta samo može da se sanja.
Drugi primer: Ljig, grad. Telenor 2G sa povremenim javljanjem 3Ga čisto da se zna da postoji, VIP drzi H i povremeno pada na 3G.
Treći primer: Ivanovci. Vip drži 2G, 3G ni od korena, telefon sa Telenor karticom je baš lep ukras.
Dobro, u Ivanovcima i mts radi na jedvite jade, ali to su relacije na kojima se krećem.
Pored toga i sam NS je "rupičast" za oba operatera, ali Vip bar ima mrežu dok Telenor kad uleti u rupu samo ćuti.
Drugi primer: Ljig, grad. Telenor 2G sa povremenim javljanjem 3Ga čisto da se zna da postoji, VIP drzi H i povremeno pada na 3G.
Treći primer: Ivanovci. Vip drži 2G, 3G ni od korena, telefon sa Telenor karticom je baš lep ukras.
Dobro, u Ivanovcima i mts radi na jedvite jade, ali to su relacije na kojima se krećem.
Pored toga i sam NS je "rupičast" za oba operatera, ali Vip bar ima mrežu dok Telenor kad uleti u rupu samo ćuti.
- Lobachewsky
- Gatekeeper
somi92, znemanja, to sam i ja mislio da vip ima najgori kvalitet i pokrivenost mreze, pa sam uzeo dual sim i telenor internet karticu (kao zbog kvalitetnog neta). Ne pamtim da sam se skoro u nekog operatora tako razocarao. Telenor signal je jako nestabilan, retko kada pun, i nedopustivo cesto mi pada na EDGE! Za razliku od Vipovog koga sam koristio u svim tim prilikama kada je telenorov bio neupotrebljiv. Verovali ili ne!
Bas u trenucima "cim izadjem iz grada" bio sam primoran da akam smartove jer telenor nije mogao da se nakaci na 3G.
Mozda telenor ima bolju pokrivenost i pametniju mrezu na papiru, ali tamo gde i Vip i Telenor imaju mrezu na papiru, Vip mi se pokazao bolji - imam telefon gde u svakom trenutku mogu da vidim signal za oba, hiljadu puta mi se do sada desilo da je telenor na jednu-dve crte, a vip pun (mislio sam prvo da je do slota, pa sam zamenio i telenor staio u prvi, vip u drugi, nista se ne menja).
Moguce da je vip umesto da budzi teritoriju isao na taktiku da mu sto veci % stanovnistva ima sto kvalitetniji signal.
Stoji ono, sve zavisi od lokacije, ali meni se ovo desavalo od istocne srbije do bulevara u bg. Hocu da kazem da telenor uopste nije tako elitan kakvim se predstavlja (i kakve su im cene), a vip ima mrezu mnogo boljeg kvaliteta nego sto se na internetu mogu procitati komentari (nekada steknem utisak da ljudi to pisu po inerciji).
Idalje stoji da mi je potrebna Vip 3G mreza na par lokacija, ali mislim da ce one doci na red 2016. jer ove postojece su dosta budzili 2014. i 2015.
Bas u trenucima "cim izadjem iz grada" bio sam primoran da akam smartove jer telenor nije mogao da se nakaci na 3G.
Mozda telenor ima bolju pokrivenost i pametniju mrezu na papiru, ali tamo gde i Vip i Telenor imaju mrezu na papiru, Vip mi se pokazao bolji - imam telefon gde u svakom trenutku mogu da vidim signal za oba, hiljadu puta mi se do sada desilo da je telenor na jednu-dve crte, a vip pun (mislio sam prvo da je do slota, pa sam zamenio i telenor staio u prvi, vip u drugi, nista se ne menja).
Moguce da je vip umesto da budzi teritoriju isao na taktiku da mu sto veci % stanovnistva ima sto kvalitetniji signal.
Stoji ono, sve zavisi od lokacije, ali meni se ovo desavalo od istocne srbije do bulevara u bg. Hocu da kazem da telenor uopste nije tako elitan kakvim se predstavlja (i kakve su im cene), a vip ima mrezu mnogo boljeg kvaliteta nego sto se na internetu mogu procitati komentari (nekada steknem utisak da ljudi to pisu po inerciji).
Idalje stoji da mi je potrebna Vip 3G mreza na par lokacija, ali mislim da ce one doci na red 2016. jer ove postojece su dosta budzili 2014. i 2015.