Pa otprilike tek kada na telenorove pakete dodas 50%, tada dodju na isto. Sta tu ima da se nadmasi?mb011 napisao:U odnosu na sve ostale koji minut računaju kao minut a ne kao minut i po.
Kod Telenora imam 50% više opciju jer imam i njihov net. Tu ponudu teško da u vipu mogu da nadmaše... Naravno da svako ima izbor...
(brate mili, tek sada covek skonta koliko telenorovi paketi daju malo minuta)
Kod telenora je dobro sto se mb iz internet paketa ubacuju u standardan paket, s tim sto i na vipu za 500 din mozes da nabudzis dodatke za net (zapravo za mnogo manje pare, ali dobro tu vec zaista zavisi sta kome vise odgovara ako bas bas dosta koristi mobilni net i na koji nacin).
A drugo, racunas telenorovu povoljnost i vipovu standardnu ponudu. I vipu nabudzi 25% popusta i minute koji se trose paralelno... pa pricaj o nekom nadmasivanju.
Okej, svako koristi ono sto njemu odgovara, ali ne znam kako iko moze da kaze da je Telenor povoljniji od Vipa, nikad u zivotu nije bio. Jedino ako uzmes tih 50% vise, svaki razgovor ti traje manje od minut i nemas nikog u vip mrezi. Onda jeste.
Problem je samo ako ne stignes da spucas 5 giga neta iz internet dela, a paket zbog njega placas 550 dinara vise. Onda ne znam kako je i sa tih 50% vise telenor povoljniji. Svi zaboravljaju da tih 50% vise placaju 550 dinara vise.