Evo sa 4.4.2 stock predjoh na DarkLord V 3.0 S6 rom, pa posle dan koriscenja sad ubacih isto DarkLord V 2.2 N4 rom (nahvali zoreli pa sam morao)

Ono sto videh za ovaj nepun dan koriscenja je da mi se cini da je ovaj V 3.0 ipak brzi od 4.4.2. Baterija mi se cini da je slicna, mada mora malo proci vremena da to potvrdim. Nadam se da nije losija od 4.4.2 , jer mi je na njemu bila zadovoljavajuca. Root je ostao posle flesha. Malo mi je cudno da sada levi kapacitativni taster poziva recent aplikacije a ne home taster kako sam navikao(cemu sluzi sada home taster

Nema aplikacije Active memo, ali ova S note koju ranije nisam koristio mi deluje vrlo slicna, sada mi nije bas jasno cemu ove dve aplikacije kada su veoma slicne, ili ja nisam uvideo neku bitnu razliku. I nesto mi nije bilo jasno na ovom S6 modu, da kada odete na bateriju i onaj dijagram potrosnje/punjenja ne vidi se awake, ali na ovom N4 modu se vidi, ne znam u cemu je fora sa ovim S6 modom, verovatno ima ali ja nisam nasao. Xposed nije radio, ali sada fleshujem neki DarkLordov fix pa cu da vidim, mada nije neohodan ali cisto da se proveri

Sve u svemu ovo deluje dobro, i stvarno je zarazno menjati ove romove

Ali treba mnogo slobodnog vremena za ove igrarije