Uzgred, da vas pitam koliko treba da prodje vremena od prijave za ADSL (Telekom), do konacne realizacije iste. Jako sam nestrpljiv. Ovaj dial up me ubija.
Pozdrav.
 :
:
 :
:

...posecujem jos neke forume pored ovog (meni omiljenog)...MSN je nezobilazan za chat...zatim, posto trazim posao...
 ...posecujem jos neke forume pored ovog (meni omiljenog)...MSN je nezobilazan za chat...zatim, posto trazim posao...  ...naravno i sajtovi koji, navodno, mogu da mi rese taj problem (ako neko cuje za neki posao slobodno neka baci info na PP...he he he ...)...
 ...naravno i sajtovi koji, navodno, mogu da mi rese taj problem (ako neko cuje za neki posao slobodno neka baci info na PP...he he he ...)...  ... I na kraju prosaram i po opste informativnim sajtovima ...npr. B92...
 ... I na kraju prosaram i po opste informativnim sajtovima ...npr. B92... 

iako im je reklama baljezgarija to u praksi mnogo fino radi
  iako im je reklama baljezgarija to u praksi mnogo fino radi   Koristim flat pristup pri brzini od 256kb/s i zadovoljan sam! Danju non-stop zujim po netu, a nocu ga ostavljam da na miru radi download
  Koristim flat pristup pri brzini od 256kb/s i zadovoljan sam! Danju non-stop zujim po netu, a nocu ga ostavljam da na miru radi download  

...... mada mi se kabl cini kao bolje resenje (posto mi je dl oko 25kB/s sto je nesto sporije nego sto bi trebalo), kao i gargamel4 imam bezobraznog operatera (necu ga imenovati jer se radi o IKOM-u)
 ...... mada mi se kabl cini kao bolje resenje (posto mi je dl oko 25kB/s sto je nesto sporije nego sto bi trebalo), kao i gargamel4 imam bezobraznog operatera (necu ga imenovati jer se radi o IKOM-u)   ..... za adsl sam cekao ravno mesec dana...
 ..... za adsl sam cekao ravno mesec dana...