MTS novosti
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
Re: MTS novosti
Ljudi da li sam se ja istripovao ili je MTS povećao mb u paketima? Uz paket Miks XL kad sam gledao dobijalo se 1 gb neta a danas piše 2 gb...
and justice for all...
- artifex
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
- :: Poco X3 NFC
Mislim da si u pravu,i meni je prijatelj spomenuo da su nekim Mix paketima povecali net
Dream Weaver, povecao je MB, a smanjiio broj poruka. Odlican potez. 

Jel me zezate?
Od kada ovo? Ja sam na XL i nisam primetio, imao sam 2gb ali to zbog toga sto sam potpisao ugovor dok je bila ta promocija i trebalo bi da mi traje god dana.
Moram se raspitati da li sada dobijam duplo od 2 ili 2+1 ili sipak
Od kada ovo? Ja sam na XL i nisam primetio, imao sam 2gb ali to zbog toga sto sam potpisao ugovor dok je bila ta promocija i trebalo bi da mi traje god dana.
Moram se raspitati da li sada dobijam duplo od 2 ili 2+1 ili sipak

12 godina na forumu!
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Jel' to samo za XL paket ili su povećali i na nižim paketim?
Potrošio sma još pre 4 dana MB iz paketa (Miks L), pa ne mogu da proverim da li su zaista i povećali MB.
Potrošio sma još pre 4 dana MB iz paketa (Miks L), pa ne mogu da proverim da li su zaista i povećali MB.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Meni I dalje pise 1gb. Bilo bi lepo ako bude duplo. 
Edit: svima
https://www.mts.rs/privatni/mobilna/tarife/postpejd

Edit: svima
https://www.mts.rs/privatni/mobilna/tarife/postpejd
Слобода или смрт
- znemanja
- Moderator
Konačno su se setili da povećaju MB u paketu, nego jel' to važi od oktobra ili.....? Da li se ovo pravilo retroaktivno primenjuje na korisnike koji su ranije zaključili ugovor?
Interesuje me da li neko ima iskustva o prenosu raspoloživih MB sa jednog broja na drugi. Npr. imam dva postpaid broja na moje ime, broj A i broj B. Recimo da oba imaju po 1GB u paketu, da li je moguće da se 1Gb sa broja B prebaci na Broj A, tako da na broju A mogu da koristim 2 GB, a na broju B da ne ostane ništa od GB?
Interesuje me da li neko ima iskustva o prenosu raspoloživih MB sa jednog broja na drugi. Npr. imam dva postpaid broja na moje ime, broj A i broj B. Recimo da oba imaju po 1GB u paketu, da li je moguće da se 1Gb sa broja B prebaci na Broj A, tako da na broju A mogu da koristim 2 GB, a na broju B da ne ostane ništa od GB?
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Pise duplo zbog promocije dupliranja mb ko obnovi ili potpise novi ugovor. Nije povecana kolicina u paketima. Pise u napomeni na sajtu. 

- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Ovo nije loše. Videću da sutra odem do poslovnice u Knezu (gde radi jedna mnogo slatka crnka
), pa ću se raspitati i onda preneti šta su mi rekli.
Može? Može.

Može? Može.

- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
fannY, najbolji potez od kad su uveli 50% popusta na pretplatu
Freyr, danas sam video, dok je prošle nedelje (sreda npr.) bilo manje MB u svim paketima
Evindzer, žemo

Freyr, danas sam video, dok je prošle nedelje (sreda npr.) bilo manje MB u svim paketima

Evindzer, žemo

and justice for all...
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Ovo je samo za one koje potpisuju nov ugovor, promocija. Ne važi za nas, isti su ostali MB u paketu i dalje. To je proveren info. Jbg, ponadao se i ja
Ostajem na starom paketu, imam više neta, 1,5GB, dok na novom imam 1GB, ne isplati se.

Poslednja izmena od Baraba u Pon, 28. Sep 2015. 14:01, izmenjeno 1 put ukupno.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Tako ti i treba kad 'oćeš da se ponašaš!Baraba napisao: Jbg, ponašao se i ja.

- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
C, c, c, zlotvori samo vrebaju slovne greške 

- Evindzer
- Prijatelj foruma
Kao i ti nekad brojevne, samo si zaboravio, Barabo li jedna.

Imam Miks XXL i imao sam 3GB. Sad imam 4GB, a ugovor sam potpisao pre nesto manje od godinu dana. 

Ni kod mene nema povećanja mb u paketu. A ugovor nov potpisan juna.
Evo šta piše na sajtu :
[img]http://images.tapatalk-cdn.com/15/09/28 ... 425467.jpg[/img]
Evo šta piše na sajtu :
[img]http://images.tapatalk-cdn.com/15/09/28 ... 425467.jpg[/img]
Ali, najbitnije je ovo ispod, sto nisi uokvirio... 

- znemanja
- Moderator
Ima dvogodišnji ugovor na Miks L potpisan oktobra 2014, znači i ako dođe do povećanja GB u paketu, mene opet zaobilazi ta promocija jer za dve nedelje će tačno godina dana kako sam potpisao ugovor.
Ovo i mene interesuje,pa ako neko zna....znemanja napisao: