MTS novosti
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Re: MTS novosti
A da li mogu da se zamene dva postpaid paketa na dva broja od istog vlasnika?
Nema više gledanja besplatne televizije, 0.06 din po KB... 

- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Jel' kod vas ažurirano stanje (minuti, sms, GB)? Poslednjih meseci mts je bio ažuran i već u prepodnevnim časovima svakog 1. u mesecu je bilo moguće proveriti stanje, međutim danas ne.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Tako je svaki put kada uvode neke novine. Od danas se dupliraju MB postpaid korisnicima, pa je to verovatno razlog kašnjenja.
Meni nisu duplirani mb
Alcatel 992d / Sony Xperia S / Huawei IDEOS X5 / ZTE Blade / HTC Startrek
- yocasylver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 10. Okt 2008. 08:54
- :: Huawei P40 Pro
Ja sam razumeo da dupliraju novim i onim korisnicima koji obnove ugovor
Pricalo se da ce svi dobiti
Alcatel 992d / Sony Xperia S / Huawei IDEOS X5 / ZTE Blade / HTC Startrek
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Meni radi stanje preko aplikacije, ali koliko vidim na box paketima nisu povecali net. Sve je isto, nema promena.
- pelleruma
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Ned, 27. Nov 2011. 16:59
- :: LG G2
Nas u Box-u za sve zaboravljaju,ili sa debelim zakasnjenjem se sete...a gledanje tv-a poceli da naplacuju?(preko ap.ta stanje racuna?).Mada nisam ni gledao,jer odgledaj 1,2 filma ili utakmice i vec padas na spori internet,tako da nisam tu opciju ni koristio.
stara japanska poslovica - nikad ne veruj staroj kineskoj poslovici
Ugovor sam produžio pre 3 meseca i megabajti mi nisu duplirani. Paket nije box.
Mb se ne dupliraju. Rekli smo da se novim i starijim korisnicima koji obnavljaju ugovor dupliraju MB i to ne za stalno. Uostalom sve piše na sajtu
Za korisnike box paketa moja preporuka je da uzmu sada paket "Super Box" prva tri meseca su po 1 dinar. Dodali su HD kanale(pogledajte na sajtu da ne nabrajam) i brzina je sada 50/20.
NA DVE GODINE UGOVORA
Za korisnike box paketa moja preporuka je da uzmu sada paket "Super Box" prva tri meseca su po 1 dinar. Dodali su HD kanale(pogledajte na sajtu da ne nabrajam) i brzina je sada 50/20.
NA DVE GODINE UGOVORA
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Samo je problem što "super box" moze da uzme veoma mali broj ljudi. Mora 300m da ste udaljeni od centrale, preko toga ne može.
Veruj mi da to nisam znao. Ovde kod mene nisam merio da bih mogao da ti kažem da li je to tačno. Meni je drugar koji radi tamo po preporuci rekao ovo da uzmem, isproveravao sve potrebno i imao sam prolaz. Al ja sve mislim da je potrebna nova centrala i da metraža nije bitna, al opet nemoj da mi veruješ.
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Po nekim najnovijim info, jeste samo centrala bitna, i ide reko vDSL linije. Brzine su dakako mnogo vece. Medjutim, nije svuda isto. Za sada se to daje samo nekima
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Sistem ne dozvoljava da ti se aktivira usluga ako si dalje od 300m, sistemski su tako odredili, čak i da imaš vezu, ne može da ti se aktivira jer sistem ne dozvoljava. To je sve počelo jer su ljudi koji su moljakali da im puste super box, pa koliko izvuku... Onda se isti žalili jer nemaju full protok, Srpska posla. Da li vi imate info da su oni skoro nešto promenili?
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Pre par nedelja sam proverava i receno mi je bas ovako kako si i ti rekao. Znaci na nekih 300-400m od centrale, ostali je mogu. I ne samo to, sto si dalje od centrale do ti je protok manji bez obzira na paket (brzinu) koju placas.
Šta bi sa 3G pretplatom...?Nekad je na sajtu bila striktno navedena kao naknada koja se plaća uz telefon,a sad je nigde nema...Ajde jedan brz odgovor.Sutra bih trebao nešto "uzimati" kod njih pa da se iskalkulišem.
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pon, 15. Sep 2014. 17:30
- Kontakt:
Ја мислим да то и даље постоји 

Ipak ostaje ta famozna 3G pretplata...interesuje me kolika će biti 4G pretplata,kad startuje u fulu?