Joxy napisao:Pazi, brzina rada to stoji ali od čega to zavisi ako ne ponajviše od softvera? Pogledaj hardver Samsunga, oni da imaju softver kao Apple i da hardver preko njega iskoriste u potpunosti
Več sam ti odgovorio, ali da se ponovim:
Baraba napisao:ima sve to android, ali ni jedan android uređaj nema ovako sve uklopljeno (to je ono što izdvaja apple po meni, pa onda briga o kupcima)
Hardver imaju trenutno najjači, oni ga dizajniraju, njihov je, samsung proizvodi (ukrade malo samsung, pa popije tužbu, pukne love samsung na sudu ali im se to ipslatilo kroz sve ove godine, samsung ne bi bio tu gde jeste danas sa njihovim hardverom da nisu kraduckali od apple).
Baraba napisao:uzmi u obzir sve, od kamere, zvuka, OS, izrade... Ako ima, molim te reci mi koji je to android model? Ili ima dobru kameru a nema zvuk, ili ima dobru kameru a lošu izradu, ovo je dobro a fali ono...
Nisi mi odgovorio? Dobra kamera, displej, izrada, zvuk, OS...
Glavna prednost zbog koje je apple tu gde jeste (po mom mišljenj), koju samsung i ostali ne shvataju, da apple ne privlači nove korisnike specifikacijama na papiru. Ko je gledao apple prezentaciju on me razume. Pogledajte njihovu reklamu, pažnju posvećuju korisničkom iskustvu, nema gigaherca, mega i ostalih čuda.
https://www.youtube.com/watch?v=aBYWGjIzvyw