Pa sabrao sam, zato i ne mogu da verujem.
Znači šestica gura 10 h sot?
To nijedan telefon ne može, tako da je onda iphone usamljen u vrhu trajanja baterije.
Neverovatno je koliko zapravo sam sistem utice na trajanje baterije. Konkretno na mom primeru, na iOS 8.4 je bilo otprilike isto trajanje baterije, ali na 8.4.1 je bilo za nekih 30-40% slabije. Od iOS 9 pa na ovamo su to sredili i evo ga opet momacki gura. Kad na to dodam da ima standby od oko 25-30h...ja sam prezadovoljan.
Meni licno sam sot nista ne znaci, bitno mi je da izdrzi dan bez problema ili bojazni da ce se ugasiti u nekom momentu.
@Chobby88 специјално за тебе са мог 6ѕ+ ...
[img]http://images.tapatalk-cdn.com/15/10/06 ... a4a161.jpg[/img]
Нећу да га празним до краја и управо сам га ставио на пуњач али ти је сасвим јасно да би глат прешао 9 сати активног коришћења. Толико из прве руке и ја не верујем али тако је. Данас сам продао мој Ноут 4 на оглас.
@danil80, tapni na bilo koju od tih aplikacija i pokazace ti koliko je koja radila u pozadini a koliko je drzala ekran upaljen. Usage kao takav nije bas merodavan, tu se svako budjenje telefona uracunava.
Nadam se da će tvoj komentar i taj link pokrenuti lavinu komentara u kojoj će se ljudi lepo isprepirati, jer tema je postala malo dosadna poslednjih dana.
Poslednja izmena od Evindzer u Čet, 15. Okt 2015. 08:18, izmenjeno 1 put ukupno.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.