LG G2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Re: LG G2
Pa da, i ja se malo začudih, al' rek'o, možda si odlučio da LG-u daš šansu.Baraba napisao:Ne, nisam menjao M8, ne bih nikad posle M8 uzeo G2/G3.

Mada, pre će biti da ćeš ga menjati za IP6s, sudeći po tome koliko si oduševljen njime.

-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 27. Maj 2014. 18:16
- :: SGS2
Zar nije autorec za instalaciju twrp-a samo?Milcha napisao:Skini autorec-lollipop sa gugl playa za tvoju verziju telefona i to je to, prati uputstva samo..
P.S. ako gresim neka me isprave iskusnije kolege [emoji1]
-
- Redovni učesnik
Znam za to, procitaj moj post gore.
Pitah ima li neka bezbolnija varijantaz mrzi me da skidam 2.6GB da bi promenio bootloader. :/
Pitah ima li neka bezbolnija varijantaz mrzi me da skidam 2.6GB da bi promenio bootloader. :/
- bender_007
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 28. Sep 2014. 09:48
- :: LG G2
Ne treba ti. Autorec to iz tehničkih razloga stavi KK bootloader tj aboot koji će onda dopustiti bootanje recoverija. Nakon toga slobodno cloudy mozes
-
- Redovni učesnik
Hvala najlepse, uspeo sam! 
minimalanbrojkarakterafbsdbsdbs

minimalanbrojkarakterafbsdbsdbs
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Mislim da nema još zvaničnih potvrda, ali imajući u vidu njegovu popularnost, i znajući da će izgleda i G Pro 2 dobiti update, treba ispoštovati i G2. Kod LG je uvek zbrka oko tih podataka o update-u. I ako ga bude, mislim da će teško pre kraja januara.
E hvala bata Laki ja kopam po netu i dosao do istih informacija kao i ti!! mada ne greje me sunce sto je lg g2 popularan tako je i samsung s3 koji sam imao bio jaako popularan i ostao na bednom 4,3!! prokleti proizvodjaci uvek te teraju da kupis novi fon..
- El Laki
- Prijatelj foruma
Naravno, to im je u interesu. Igrom slučaja dva drugara imaju G2-ojke, i potpuno su zadovoljni sa radom telefona. Obojici sam svojevremeno ubacio Cloudy (poslednju verziju za KK). Hoću da kažem da kada telefon radi dobro, update i nije neophodan. Uostalom uzmi primer Samsunga i S5, Note 4 gde je update samo kvario performanse, trajanje baterije itd. Ako ništa, G2 bar ima brdo odličnih romova pa ti nikad ne može dosaditi. Za one koji ne vole da menjaju i čačkaju tu je provereni Cloudy, animacije na 0.5 i vozi bolje od naslednika.
- yocasylver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 10. Okt 2008. 08:54
- :: Huawei P40 Pro
Moze pojasnjenje za ovo ''animacije na 0.5''?Verovatno nesto sa podesavanjem ali ne znam gde?
- El Laki
- Prijatelj foruma
Da. Odeš u podešavanja, o telefonu, softver, i 8 puta tapneš na build number. Izaći će ti obaveštenje da si otključao napredna ili "developer" options, kako god. Uglavnom, odeš nazad u podešavanja, nađeš ta podešavanja (možda su i razvojna, ne znam kako su naši preveli) i tu imaš animacije. Po difoltu su na x1.0, slobodno ih spusti na 0.5. Ti brojevi ti određuju brzinu prikazivanja animacije (otvaranje i zatvaranje app, meni, itd) - manji broj=brže. Neki čak i skroz isključe, tada je dodatno brže logično, ali meni je vizuelno najbolje na 0.5.
- yocasylver
- Mobil manijak
A-ha,imam sve vreme to samo nisam znao i probavao.Evo namestio ali ne primecujem neko ubrzanje.Mozda sam malo opterecen pa ne primecujem.Hvala u svakom slucaju.
- bender_007
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 28. Sep 2014. 09:48
- :: LG G2
Bome trojka se pojavom novih updejtova popravila
- yocasylver
- Mobil manijak
A ja bas u dilem da ga prodam.Lomim se da li da uzmem Asus zenfone 2,onaj sa 4GB RAM-a?
Imam jos jednu varijantu.Prijatelj ide da radi u Samsungovoj fabrici u Slovackoj.Mislim da se tu sklapaju telefoni pa bih da porucim S6 ili Note 4.Mozda neko ima vise inormacije o tome
Imam jos jednu varijantu.Prijatelj ide da radi u Samsungovoj fabrici u Slovackoj.Mislim da se tu sklapaju telefoni pa bih da porucim S6 ili Note 4.Mozda neko ima vise inormacije o tome