LG Flex 2

Fabrički OS, Android, Windows, Firefox
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSFirefox OS
Odgovori
filip11314
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 26. Okt 2014. 16:37
:: Xiaomi Mi 10

Re: LG Flex 2

Post od filip11314 »

Azijski pre dobija update. Za ostalo ne znam, napisaće ti valjda neko. :)
Generalni sponzori foruma: Samsung & Apple

rock9855
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 15. Jan 2014. 20:23
:: MS Lumia 950
:: OnePlus 7T

Post od rock9855 »

Ta za Azijskontrzisre ima 2 ili 3gb rama? Za koju cenu? A akcije ima jos uvek za 225€ ili 250chf pa ti dodji kupi par komada :)
Sto se utisaka tice jako su pozitivni. Grejanja nema u nekom vecem obimu. Snimao sam i 4k par minuta i nije preso procesor 50 stepeni. Ekran je takodje odlican ali zamara oci. Izgleda nisam jos naviko na amoled (oled). Vise mi prija ips na mojoj L1520. Mada je na lg-u lepsi za oko. Kamera me je jakobprijatno iznenadila. U low light je na nivou 1520, bas sam uporedjivao. I dosta bolja nego na samsungu s5. Na otvorenom jos nisam probao ali mislim da je isto ok. Baterija je za mene super. Sa nelim umerenim koriscenjem moze da izgura 2 dana ili od jutra do mraka intenzivnijeg. Inace kao sto sam napomenuo sve klizi glatko nema seckanja kocenja za sada nista. Nemam mnogo instaliranih aplikacija za sad (20-ak), ali videcemo. Jedina mana za sada je ta glosy plastika pozadi koja je klizava i brzo se masti. Ali kupicu neki case pa cu to resiti

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Rock, jesi se privikao na zakrivljen ekran? Kakav je sad osecaj? :)

acamatic
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 10. Okt 2011. 12:24

Post od acamatic »

Rock velika mi je želja da imam ovaj telefon. Šta znam uvek je problem novac, a kada nije problem onda se stvori sam pd sebe problem pa onda i novac bude problem. Uff cifra je super, ali opet mene bi karta koštala oko 150 evra (malo gore dole), pa takp da onda dolazim na onaj deo gde i nije isplativo...
Ma ja mislim da nema problema sa zakrivljenim ekranom i ne bi trebalo ni da ih bude.

antec
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 11. Jul 2008. 03:32
:: LG G Flex 2

Post od antec »

@rock ako hoćeš da ga zapališ otvori video u browseru i gledaj par minuta :)
Ako ti ne odgovara temperatura boja i ta čuda i voljan si da rutuješ ili da se igraš preko adb-a postoji neka post-processing skripta na xda koja menja boje displeja. Samo traži kppd na Flex 2 forumu tamo, trebalo bi da izbaci :) Imaš i xposed, viper, termalnu konfiguraciju, čisto ideje za zabavu. Može se napraviti još veća aždaja od ovog telefona.
E da, takođe imaš i mod za dual window, da možeš da otvoriš bilo koje dve aplikacije.

rock9855
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od rock9855 »

@acamatic ma ja se salim da dolazis ovamo specijalno za flex :D Naravno da nije isplativo. Jedino kupis 50 komada pa da otplatis put zaradis malo :) U ovoj radnji gde sam ja kupio vec je nestao sa stanja. Sigurno su kupovalibi za pretprićodaju. Kazu da su imali silne porudzbine. Ima u mobilezona samonje oko 230€ (20 skuplji) Isto je super cena.
@Green naviko se od prvog minuta jer kad se gleda u ekran krivina se i ne primecuje, tako da nisam imao problema od starta.

@antec probacu da gledam u browseru video da vidim dokle ce da stigne :) Inace na youtub aplikaciji gledam fhd video i ne prelazi 45 stepeni.
Jel se bese root-om gubi garancija? Ovi ovamo i ne daj Boze i ekran da rikne reci ce to je zbog roota :D
A inace zanimljive ideje. Mozda probam kad nadjem malo vremena da se igram :)

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Da da, root-om nazalost gubis garanciju.
Sto se zagrevanja tice, ta "afera" spada u kategoriju urbane legende. SD 810 se ne greje nista vise od ostalih verzija procesora. Technobuffalo je testirao nekoliko telefona, Flex 2 zlatna sredina.

rock9855
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od rock9855 »

Ja probao da ga zagrejem i ne ide premo 50 stepeni. Probao i video u browseru i to ne ide :) meni se generalno greje vise sd800 na L1520. Ali videcu nadalje kako ce ici

KingJovan
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 06. Okt 2015. 22:20

Post od KingJovan »

Razmisljam da kupim verziju sa 2 giga rama ima nov u oglasima sa 6 meseci garancijom za 285e,e pa sad zanima me jel to dovoljno memorije ili treba da se kupuje memorijska kartica,i koliko zauzima Android memorije od tih 16 giga a koliko tebi ostaje? :D

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
:: Xiaomi Redmi Note 4

Post od El Laki »

Ostaje ti malo više od 10GB mislim. U suštini zavisi od tvojih potreba. Ako dosta slikaš i ubacuješ muziku/filmove, trebaće ti. Za same aplikacije će ti to biti sasvim dovoljno.

antec
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 11. Jul 2008. 03:32

Post od antec »

Definitivno treba, to lako padne ispod 6GB s obzirom na veličinu slika i videa, dodatno kad se muzika nabaci.

rock9855
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od rock9855 »

Prilikom paljenja telefona imas oko 8gb slobodno. Svakako nedovoljno za slike muziku, video. Ali kartice su jeftine pa 32gb mozes naci za 15-20€. Sa tim imas 40gb sto je i vise nego dovoljno za danasnje potrebe.

KingJovan
Novajlija
Novajlija

Post od KingJovan »

Evo stigao jutros telefon i moram priznati da je vredeo svaku paru :lol:
i baterija mu je odlicna s obzirom na velicinu ekrana za 8 sati je otislo nekih 40% baterije,i telefon bas ima mnogo funkcija cak i vise nego moj bivsi S4.Nego sad kad gledam kad je osvetljenje na minimumu i kad je na max jedva da se vidi razlika potpuno neprimetna

rock9855
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od rock9855 »

Jesi odstiklirao onaj auto mod? Meni je razlika bas primetna kad je 0 ili 100%. Doduse ne bljesti i ubija oci kao samsung ali je osvetljenost dobra. Nisam samontestirao na jakom suncu. Ovako meni extra

Jovane iznesi svoje utiske. Koje su ti prednosti a koje mane?

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
:: Samsung Beleška 10
:: Široka Noklica

Post od Evindzer »

Čestitke, Vaše Veličanstvo! :D ___ 8) ____ :D
Podeli sa nama neke utiske, kad se malo slegnu. :wink:

KingJovan
Novajlija
Novajlija

Post od KingJovan »

Nije mi na auto modu,bas se lepo vidi sve na suncu cak i na minimalnoj osvetljenosti,ali kuci u mraku je ipak presvetlo,pa evo moji utisci-Ekran-sve je receno vec
-Baterija-8 sati intezivnog koriscenja otislo 40%,ali se jako brzo napuni-50-60% za pola sata
-Brzina-telefon leti sto se tice koriscenja,ali ipak primecujem male bagove naprimer kad sam usao na fejs bas je poceo dosta da baguje,ali u drugim aplikacijama je sve normalno
-grafika-na par igrica sve se odlicno vidi,boje su ciste i da napomenem skor mu je bio na bencmarku 41000
-kamera-odlicna je ali mi se ipak cini da kad se slika u blizini da su mutnije malo slike nego kod S4 a oba su 13mpx
-Ram i Rom memorija-slobodno je oko 400-500mb rama,a roma je 6 sto mi je dosta malo tako da moram kupovati memorisju karticu :dry:
-verzija-3 puta sam azurirao softver sa 4.4 na 5.0 pa na 5.1.1 sad je super :lol:
-Zvuk-zvuk je odlican moram priznati,a posebno mikrofon
To su moji utisci za sad,ako jos nesto budem primetio javicu vam :D :lol:

Fize94
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 03. Jul 2015. 22:37
:: 0694448087

Post od Fize94 »

Zar ne dolazi flex2 fabrički sa 5.0.1? Samo 41k na antutu sa s810?:) moze on bolje, čisto da znaš :)

rock9855
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od rock9855 »

Meni je doso fabricki sa lolipopom i odmah azurirao na 5.1.1. A na antutu izbacuje bar meni oko 53 000. Mada se nikad nisam opterecivao. A jel imas problrm sa pregrevanjem? Kako se krece temperatura cpu-a?

KingJovan
Novajlija
Novajlija

Post od KingJovan »

16GB verzija dolazi sa 4.4 kit kat,a 32GB lolipop,na bencmarku mi je pisalo da je temperatura 29 stepeni posle nekih pola sata sat koriscenja,primetio sam mozda neko malo pregrevanje ali nista previse,tako da sam prilicno zadovoljan telefonom,imate na jutjubu snimak koji traje 19 minuta gde su navedeni svi trikovi kna flex 2,poprilicno sam se iznenadio :wink:

StefanN998
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 12. Avg 2015. 21:11
:: Lg Flex 2
:: Motorola XT615

Post od StefanN998 »

Kupio sam juce flex 2 verziju od 16 gb za 270e i fabricki mi je bio ubacen 5.0.1 odmah sam azurirao na 5.1.1. Meni se telefon pregrejao samo jednom (nije mogao da podigne osvetljenje ekrana iznad 70%) dok je bio na punjacu i u istom trenutku sam skidao aplikacije sa play stora. Ekran je odlican, ali u mraku prejako svetli. Od igrica sam probao Gta San Andreas, odlicno radi (sva podesavanja na maksimumu), telefon se malo zagreje nakon nekoliko minuta igranja gta. U ruci stoji odlicno, u dzepu takodje. Nije toliko glomazan kao sto sam ga zamisljao...

Odgovori