zoreli napisao:Sve OK , ali za Toggles se ne slažem , em ih je malo em pritiskom nemožeš ući u podešavanja (samo wifi i bluetooth) . Za sve ostalo moraš 2-3 koraka više da praviš i da tražiš po settingsu šta ti treba - vrlo loše urađeno , nepraktično i gubljenje vremena .
Svaki custom rom ima opciju da se dugim pritiskom ulazi u opcije, mada nećeš moći ni rut da uradiš na 5.1.1 Moraš spustiti bar na 5.0.2 ili u najgorem slučaju na 4.4.2 pa onda rut i custom recovery.
Ne , ovo je prvi tel. na kom neću ništa da radim , sve Stock. Silence premium app instalirao za "do not disturb" i Power Toggles i to je to (manje-više) što mi je falilo , baterija je izuzetna , evo od jutros ga koristim isključivo na 3G(net i razgovori ), trenutno stanje baterije 63% a SOT 3h , 58 mojih app instalirano - sve radi u pozadini . Multi tasking savršen ... Još kameru i muziku da istestiram .
Ne kapiram na sta misliš kad kažeš da nema do not disturb opciju,kao što kažeš ima vremenski interval ali iznad toga ima i na "neodređeno" vreme. To za notif bar je verovatno funkcionalnije na samsungu ali svako ima svoj ukus pa tako meni pregadno izgleda ceo notif bar na samsungu.
Ako je na 5.1 kada pritisnes dugme za zvuk,pojavi ti se u status baru opcija za.regulisanje zvuka
Kada kliknes jednom ,dobijes mogucnost samo vibracija ,jos jednom kada kliknes gasis sve tonove
Ispod ti se posle toga u padajucem prozoru otvara mogucnost definitivno gasenje ,vremensko i sve to sa mogucnscu da recimo ,ostavis da ti se oglasavaju samo poruke,samo pozivi ....
Provalices ti to lako
Kako uspevate da izvucete to? ja sam uspeo 2 puta da izvucem 7 sati,inace mi je 4-5 sot. Shvatam da igra ulogu kako ko koristi telefon,npr meni je obicno na oko 70% osvetljenje,napolju je 3g ,kuci wifi ,ali svaki dan imam vise sati snimanja zvuka ,jedino to ako bas mnogo jede bateriju...ipak,svaki put kad ga ujutru skinem sa punjaca sledeci put ga punim tek sutradan kad legnem da spavam ,jel toliko traje i vama ? Ako vam traje toliko onda mi sot i nije neki podatak...
Da li Z2/Z3 imaju automatsko osvetljenje ekrana? Onako kako je na Apple i Samsung telefonima, a ne kao na prethodnim serijama Sonija, gde sam namestas %.
Al meni je nekako tamniji ekran nego sto volim kad upalim automatsko osvetljenje. Npr izgleda mi svetlije kad ja sam namestim na oko 70-75% stalno da bude
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.